Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσια γελασα πολυ με τα σχολια σας!!!!:laugh: :laugh: :laugh:

οσον αφορα στον τιμοκαταλογο.... για τα κοριτσια του mammy διατιθενται ΔΩΡΕΑΝ!!!;)

ε.... οχι και κρεβατι.... το θεμα ειναι να μην καθονται καν.... οχι να διανυκτερευουν κι ολας...:blink::P

Δημοσίευση

Katiakondaki εγραψε:

"ΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.

ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ"

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..... ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ????!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σου το εύχομαι πραγματικά, όλα να πάνε αυτή τη φορά καλά. Να ζήσεις το όνειρο σου.   Πρέπει να σηκώσω το κεφάλι ψηλά,το καταλαβαίνω, απλά μια προσπαθώ και μια ξαναπεφτω, στο κλάμα, στους φόβους… Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι ήταν για καλό, ότι όλα θα γίνουν και θα βρω έναν άνθρωπο ξεχωριστό, όμορφο στην ψυχή. Φαύλος κύκλος τα συναισθήματα μου. Νομίζω πως απλά έχω απογοητεύσει πρώτα τον εαυτό μου που έκανε όνειρα, κι έπειτα την οικογένεια μου που κι εκείνοι μαζί με μένα ήταν τόσο ευτυχισμένοι .. Αρχίζω σιγά σιγά απλά να λέω στον εαυτό μου «δε μας νοιάζει τι θα λένε »… θέλω να περάσει αυτό το καλοκαίρι και απλά να φύγω και να φτιάξω τη ζωή μου μακριά, αλλά ως τότε;  Ως τότε πώς όλο αυτό να μη με καταπιεί; Έκανα λάθη.. Ήμουν «εξαρτημένη» από αυτον τώρα το βλέπω που χωρίς αυτόν νιώθω κενή και μόνη… 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, μην ανησυχείς έτσι είναι! Και εγώ μετά την απόξεση η πρώτη περίοδος ήταν με πολύ πόνο και πολύ μεγάλη ροή, σχεδόν δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι γιατί λερωνώμουν συνέχεια. Η επόμενη θα είναι πιο ήπια, θα το δεις!
    • Θα τα αφήσεις όλα βήμα, βήμα όλα θα γίνουν. Κάθε άνθρωπος στα ζόρια βλέπει πόση δύναμη κρύβει μέσα του!!! Όλες περνάμε δύσκολα η καθεμία με τα δικά της θέματα αλλά σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι κ προχωράμε!!! Θα το δεις στο μέλλον θα βρεις ένα άνθρωπο κ θα είσαι πραγματικά ευτυχισμένη κ όλα αυτά θα είναι μια κακή ανάμνηση!!! Σε ευχαριστώ πολύ, πιστεύω ότι είμαι έγκυος γτ έχω συμπτώματα αλλά μπορεί να είναι κ από τα φάρμακα, πάντως σκέφτομαι θετικά, λίγο έμεινε!!!
    • Αχ σε καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι μου!! Υπομονή δε μπορούμε να κάνουμε κ αλλιώς 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...