Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ.....

Μία μέρα, μια πεθερά αποφάσισε να τσεκάρει τους 3 γαμπρούς της για να διαπιστώσει αν την αγαπούν, την σέβονται και ενδιαφέρονται γι’αυτήν.

Την επόμενη ημέρα βγήκε με τον πρώτο της γαμπρό μια βόλτα στις όχθες του ποταμού. Κάποια στιγμή κάνει ότι γλιστράει και πέφτει μέσα στο νερό προσποιούμενη ότι πνίγεται.

Χωρίς δεύτερη σκέψη βουτάει ο γαμπρός και την σώζει.

Το επόμενο πρωί βρίσκει ο γαμπρός έξω από το σπίτι του ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 206 με ένα σημείωμα:

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ.

Από την πεθερά σου που σ’αγαπάει πολύ.

Την επόμενη ημέρα βγήκε με τον δεύτερο της γαμπρό μια βόλτα στις όχθες του ποταμού. Κάποια στιγμή κάνει ότι γλιστράει και πέφτει μέσα στο νερό προσποιούμενη ότι πνίγεται.Χωρίς δεύτερη σκέψη βουτάει ο γαμπρός και την σώζει.Το επόμενο πρωί βρίσκει ο γαμπρός έξω από το σπίτι του ένα ολοκαίνουργιο Peugeot 206 με ένα σημείωμα:

Σε ευχαριστώ.

Από την πεθερά σου που σ’αγαπάει πολύ.

Το ίδιο έγινε και με τον τρίτο γαμπρό.Αλλά ο τρίτος την άφησε να πνίγεται σκεπτόμενος «καιρός είναι να πεθάνει η κολόγρια».Την άλλη μέρα ξυπνάει και τι να δει μια ολοκαίνουργια porche με ένα σημείωμα

Σε ευχαριστώ........ Ο πεθερός σου!!!!!

Δημοσίευση

Καλά,ΤΩΡΑ μου τα δείχνεις;Τι να τα κάνω το ζωντανό;

Έπρεπε να τα ήξερα πριν 3 χρόνια που ήμουν αρραβωνιασμένη με άλλον και κείνα τα πεθερικά ήταν ο Θεός να φυλάει!

Τα τωρινά μου πεθερικά,μόνο σε θρόνο αξίζουν να κάθονται!

Τα φιλιά μου!

Δημοσίευση

Αννιω μου κι εγω που εβαλα το θεματακι.....εχω πεθερουλα ΘΗΣΑΥΡΟ!!! Αλλα απο συνυφαδα....πασχω κι εγω!!! Αστα!!

Την εχει φαει ο φθονος για τα μπιρμπιλοματικα ματακια μου....:P

Αλλα εγω πιστευω οτι η αληθεια ειναι πως ζηλευει γιατι πηρα τον πιο ομορφο απ'τους δυο γαμπρους....:laugh: :laugh: :laugh: (αν και εκεινη ειχε επιλεξει πρωτη.... δεν εχει σημασια...)

Θα φερω αναποδα τον κοσμο και θα βρω την παραγγελεια σου..... Αν χρειαστει θα φτασω μεχρι.....ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ.... χαχχαχαχαχαχα!!!!!

Δημοσίευση

Μια γυναίκα κάνει μια απρόσκλητη επίσκεψη στο σπίτι του παντρεμένου γιου της. Χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει μέσα. Ξαφνικά παθαίνει σοκ βλέποντας τη νύφη της ξαπλωμένη στον καναπέ, εντελώς γυμνή. Ρομαντική μουσική, και η μυρωδιά αρώματος να γεμίζει την ατμόσφαιρα.

«Τι κάνεις;» τη ρωτάει.

Η πανέμορφη νύφη της ντροπιασμένη, απαντάει: «Περιμένω τον άντρα μου να γυρίσει απ' τη δουλειά»

«Μα είσαι ολόγυμνη!» λέει η πεθερά

«Αυτό είναι το φόρεμα του έρωτα» της εξηγεί η νύφη

«Φόρεμα του έρωτα; Μα αφού είσαι γυμνή!»

«Του άντρα μου του αρέσει πολύ αυτό το φόρεμα,» της εξηγεί. «Τον ερεθίζει μέχρι τα άκρα. Κάθε φορά που με βλέπει μ' αυτό το φόρεμα, γίνεται ρομαντικός

και μου δίνει ικανοποίηση για ώρες.»

Η πεθερά φεύγει από το σπίτι με ένα μηδίαμα στο πρόσωπό της. Μόλις φτάνει σπίτι της, γδύνεται, κάνει μπάνιο, βάζει το καλύτερο άρωμά της, χαμηλώνει τα

φώτα, βάζει ένα CD με ρομαντική μουσική και ξαπλώνει στον καναπέ περιμένοντας το σύζυγό της να επιστρέψει. Εκείνος φτάνει εντέλει. Μπαίνοντας

στο σπίτι τη βλέπει ξαπλωμένη προκλητικά στον καναπέ.

«Τι κάνες;» τη ρωτάει.

«Αυτό είναι το φόρεμα του έρωτα», του ψιθυρίζει, αισθησιακά.

«Θέλει σιδέρωμα», της λέει. «Τι θα φάμε;»

Δημοσίευση

Scarlet απίθανοι οι καναπέδες! Τώρα τους πήρα χαμπάρι! Καλά που το βρήκες;! Προσωπικά θα παραγγείλω έναν για τα πεθερικά... Μαζί να ξαπλώσουν! Μην τους χωρίσουμε κιόλας!

ΦΑΝΗ άπαιχτο το ανέκδοτό σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...