Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βοήθεια, θετικό ή όχι;

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Dietician είπε:

Η πρώτη χθες μετο first step και σημερα με το self clear 

IMG_20191115_001317.jpg

IMG_20191115_102538.jpg

Πήγαινε να κάνεις μια χοριακη! Κάτι φαίνεται....

Όμως εμένα τα τοοοοοοσο άχνα πάντα ήταν αρνητική χοριακη(όχι μηδενική) ποτέ δε κατάλαβα αν ήταν βιοχημικές η ήμουν παρανοϊκή! Το ένα το είχα πάει κ σε φαρμακοποιό αλλά κ πάλι ήταν αρνητική η χοριακη! Βέβαια δε ξέρω σε ποια μέρα του κύκλου είσαι! 

Εγώ είχα κάνει 2 μέρες πριν τη περίοδο ένα τεστ (clearblue)γτ είχα κάτι αναγουλες τυπικά για να αποκλείσω το ενδεχόμενο κ να πάω σε γιατρό για το στομάχι μου! Και απλά σε δευτερόλεπτα είχε βγει ξεκάθαρα θετικο! Την επόμενη μέρα (μια μέρα πριν τη περίοδο) έκανα χοριακη κ ήταν 49!

Οπότε η κάνε κ αύριο κ θα πρέπει να σκουραίνει η γραμμή(γτ ανεβαίνει η τιμή της χοριακης) η κάνε μια εξέταση αίματος να μη σε τρώει κ η απορία!

Εύχομαι ολόψυχα να είσαι πολύ μα πολύ εγκυουλα!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η pangipot είπε:

Πήγαινε να κάνεις μια χοριακη! Κάτι φαίνεται....

Όμως εμένα τα τοοοοοοσο άχνα πάντα ήταν αρνητική χοριακη(όχι μηδενική) ποτέ δε κατάλαβα αν ήταν βιοχημικές η ήμουν παρανοϊκή! Το ένα το είχα πάει κ σε φαρμακοποιό αλλά κ πάλι ήταν αρνητική η χοριακη! Βέβαια δε ξέρω σε ποια μέρα του κύκλου είσαι! 

Εγώ είχα κάνει 2 μέρες πριν τη περίοδο ένα τεστ (clearblue)γτ είχα κάτι αναγουλες τυπικά για να αποκλείσω το ενδεχόμενο κ να πάω σε γιατρό για το στομάχι μου! Και απλά σε δευτερόλεπτα είχε βγει ξεκάθαρα θετικο! Την επόμενη μέρα (μια μέρα πριν τη περίοδο) έκανα χοριακη κ ήταν 49!

Οπότε η κάνε κ αύριο κ θα πρέπει να σκουραίνει η γραμμή(γτ ανεβαίνει η τιμή της χοριακης) η κάνε μια εξέταση αίματος να μη σε τρώει κ η απορία!

Εύχομαι ολόψυχα να είσαι πολύ μα πολύ εγκυουλα!

Ευχαρίστω αγαπη, είμαι 7 μερες μετα την επαφη στην ωορρηξία

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Με  "αρνητικό" εφέ (το έχω δει που το κάνουν σε ξένα forum), και εγω κατι βλέπω!!! Πιστεύω κάτι καλο ξεκιναει!! 

PSX_20191116_091745.jpg

Ναι, έτσι όντως φαίνεται!

@Dietician 7 μέρες από την επαφή είναι νωρίς, πήγαινε για χοριακή την πρώτη μέρα της καθυστέρησής σου! Εύχομαι να είσαι <3

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Ναι, έτσι όντως φαίνεται!

@Dietician 7 μέρες από την επαφή είναι νωρίς, πήγαινε για χοριακή την πρώτη μέρα της καθυστέρησής σου! Εύχομαι να είσαι ❤️

Καλε είσαι εφτά μέρες μετά την οωρηξια??? Κάτι καλό συμβαίνει εδώ..  εύχομαι να είσαι εγκυουλα

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Dietician είπε:

Η πρώτη χθες μετο first step και σημερα με το self clear 

IMG_20191115_001317.jpg

IMG_20191115_102538.jpg

εγώ ψιλοβλέπω γραμμή ναι αλλά απ ότι διάβασα είσαι μόνο 7 μέρες μετά την ωορρηξία..είναι πάρα πολύ νωρίς...έχεις άλλες τόσες μέρες κ θα γίνει φουλ θετικό μέχρι τότε.. στο εύχομαι ολόψυχα!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Με  "αρνητικό" εφέ (το έχω δει που το κάνουν σε ξένα forum), και εγω κατι βλέπω!!! Πιστεύω κάτι καλο ξεκιναει!! 

PSX_20191116_091745.jpg

καλέ τί κόλπα είναι αυτά!!!!! χαχαχα μ άρεσε!! όντως φαίνεται!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Καλε είσαι εφτά μέρες μετά την οωρηξια??? Κάτι καλό συμβαίνει εδώ..  εύχομαι να είσαι εγκυουλα

Σου φαίνεται αρκετα καλο το.αποτελέσμα για 7 μερες μετα την ωορρηξία; σε ευχαριστώ πολύ, ο τι καλύτερο κσι σε σενα

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Dietician είπε:

Σου φαίνεται αρκετα καλο το.αποτελέσμα για 7 μερες μετα την ωορρηξία; σε ευχαριστώ πολύ, ο τι καλύτερο κσι σε σενα

Η προηγούμενη αποβολή με στενοχωρησε τοσο.

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Petalouditsa28 είπε:

PSX_20191116_091745.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη. Απελπιστηκα οταν το ειδα. Εχω και μισ παλινδρομη πριν 2 μιση μηνες.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η lactaki είπε:

εγώ ψιλοβλέπω γραμμή ναι αλλά απ ότι διάβασα είσαι μόνο 7 μέρες μετά την ωορρηξία..είναι πάρα πολύ νωρίς...έχεις άλλες τόσες μέρες κ θα γίνει φουλ θετικό μέχρι τότε.. στο εύχομαι ολόψυχα!!!!!!

Μακάρι αγάπη, ας μας βοηθήσει ο θεος ολες μας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χαχαχα! Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μου!! 3 χρονια σχεδον περιμενω αυτη τη στιγμη. Οπως κι εσεις! 🥺
    • Κοίτα τις απολαύσετε τις επαφές σας γτ θα είναι οι τελευταίες σας 😅 είτε φυσιολογικά, είτε με εξωσωματική το φθινόπωρο θα είσαι με κοιλουμπα 😊🥰👶
    • Εγω νιωθω χαρα που θα ξερω τωρα ποτε θα ερθει η περιοδος!!! 😁 Βεβαιως θα εχουμε τις επαφες μας απο σημερα μεχρι Τριτη-Τεταρτη!!!! Γελασα πολυ ετσι οπως μου γραψατε κοριτσια!! 😆 Αν τυχει τωρα συλληψη, ΘΑΥΜΑ θα ναι!!
    • Κορίτσι σου είχα γράψει κ στο άλλο θεματακι... Είσαι σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση κ είναι λογικό να θέλεις τον άνθρωπο σου δίπλα. Έχεις μιλήσει σε κάποιον δικό σου για όλα αυτά? Δεν σου κάνει καλό να το περνάς μόνη σου. Ο σύντροφος σου έκανε την επιλογή του οπότε για μένα δεν έχει νόημα να επικοινωνήσεις, ουτε να ζητήσεις συγνώμη δεν θα φτιάξουν τα πράγματα κ θα βγει κ απο πάνω αυτός κ οι γονείς του. Ξέρω ότι είναι πολύ σκληρό αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον από ανθρώπινο ενδιαφέρον να σε πάρει ένα τηλέφωνο, εσύ μπορεί να ήσουν στο νοσοκομείο μπορεί χίλια δυο. Δεν λέω ότι είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου αλλά ίσως τώρα λόγο πίεσης λόγω προσπαθειών είτε από γονείς να έδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα. Στο παρελθόν μετά από έναν άσχημο χωρισμό μου λίγες μέρες μετά ο πρώην παραλίγο να σκοτωθεί σε ατύχημα με το φορτηγό της δουλειάς. Κ τον πήρα τηλέφωνο να δω αν ζει τι κάνει κ του είπα ότι αν χρειαστεί κάτι είμαι εκεί για αυτόν γτ ήταν νοσοκομείο καθαρά από ανθρώπινο ενδιαφέρον.  Κοίτα να αναρρώσεις σωματικά κ μετά ψυχολογικά μιλά με τους δικούς σου κ με κάποιον ειδικό κ άστα όλα πίσω σου. Κ επίσης αυτό για την ηλικία είσαι πολύ μικρή μονο 32 κ δεν είναι πλέον ταμπού ούτε οι χωρισμοί, ούτε τα παιδιά σε πιο μεγάλη ηλικία ούτε τπτ. Κάνε μια νέα αρχή κ θα δεις ότι στο μέλλον θα τα θυμάσαι αυτά σαν ένα κακό όνειρο 🥰
    • Κ καλά κάνεις!!! Εγώ ήδη τώρα που το έχω πει στους γονείς νιώθω την αγωνία τους δεν μου λένε κάτι αλλά το βλέπω στα μάτια τους.... Ο δε μπαμπας μου που είναι πολύ σκληρός σαν χαρακτήρας έχει κλάψει 3 φορές στη ζωή του, οι 2 ήταν για τις αποβολές μου κ όσο περνάει από το χέρι μου δεν θέλω να στεναχωριούνται είναι κ 60+ 😞😞 Τέλος πάντων ίσως να είναι για καλό αυτή τη φορά που το ξέρουν κάποια άτομα να μας φέρουν τύχη 😉 Για τη δουλειά επειδή είμαι σκυλί ξέρουν ότι όταν λείπω μέρες είναι για εγκυμοσύνη οπότε το πω δεν το πω θα το καταλάβουν όλοι ότι κ να γραφτεί στην αναρρωτική. Έχω πάει με στραμπουληγμενο κ δεμένο πόδι με πατεριτσες στη δουλειά 😅 Ναι αντέ μακάρι κορίτσι μου πρώτα εσύ κ μετά ακολουθώ κ εγώ 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...