Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια...υπάρχουν διαθέσιμα 4 κουτιά gonal των 900 μονάδων. Περίσσεψαν από επιτυχημένη προσπάθεια.. Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται ας μου στείλει μνμ..Εύχομαι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε!! Καλή επιτυχία σε όλες..

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...υπάρχουν διαθέσιμα 4 κουτιά gonal των 900 μονάδων. Περίσσεψαν από επιτυχημένη προσπάθεια.. Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται ας μου στείλει μνμ..Εύχομαι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε!! Καλή επιτυχία σε όλες..

Συγχαρητήρια για την κίνηση σου, σίγουρα θα βοηθήσεις κάποια κοπέλα να φτάσει στο όνειρο! Με το καλό το παιδάκι σου!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tokyo είπε:

Συγχαρητήρια για την κίνηση σου, σίγουρα θα βοηθήσεις κάποια κοπέλα να φτάσει στο όνειρο! Με το καλό το παιδάκι σου!

Να σαι καλά @Tokyo...το κοριτσάκι μου είναι ήδη 1 χρονών πλέον!!σε λίγο καιρό θα προσπαθήσω για το επόμενο...νομίζω τα λέγαμε και παλιότερα μαζί..στέλνω όοοολη μου τη θετική ενέργεια σε όλες!!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Να σαι καλά @Tokyo...το κοριτσάκι μου είναι ήδη 1 χρονών πλέον!!σε λίγο καιρό θα προσπαθήσω για το επόμενο...νομίζω τα λέγαμε και παλιότερα μαζί..στέλνω όοοολη μου τη θετική ενέργεια σε όλες!!

Ναι κ γω θυμάμαι ότι είχαμε μιλήσει! Εγώ μόλις έκανα την πρώτη διέγερση κ θα μεταφέρω σε επόμενο κύκλο... θα δούμε! Να σου ζήσει!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @melitiniღ να κάνετε αυτό που νιώθετε και θεωρείτε ότι θα είναι καλύτερο! Δεν έχει πρέπει και δεν πρέπει σε αυτα. Εμάς να φανταστείς μόνο μια φίλη μου ξερει ότι προσπαθούμε για παιδί και οι εργοδότες μου γιατί ήθελα να πάρω τις άδειες.  Όλα να πάνε καλά! Θα είμαστε εδώ να διαβάζουμε τα νέα σου!   @Sia A πώς πήγε ο υπέρηχος; 
    • Καλημέρα κοριτσάρα εγώ να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να φωλιάσουν τα εμβρυακια δυνατά στην κοιλίτσα σου ... Από κει και πέρα κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή κορίτσι μου δεν θες να το ξέρει κανένας ,δεκτό δικό σας θέμα είναι κανένας δεν μπορεί να πει κάτι ,οκ καλοί οι γονείς καλοί και οι φίλοι αλλά όσο να ναι σ αυτό είναι πραγματικά δίπλα το ζευγάρι .καλή επιτυχία κοριτσάρα 
    • Στη βιοχημική εγώ τελευταία χοριακη Πέμπτη 500+ και Κυριακή μου κατέβηκε το αίμα. Αν πονάς λογικά θα κατεβει σιγά σιγά. Για μένα ήταν σαν μια πολύ άσχημη περίοδος με την πρώτη μέρα να έχω τρομερή αδυναμία. Αυτό τίποτα παραπάνω. Την επόμενη Παρασκευή η χοριακη είχε πέσει στο 10.
    • Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...