Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μετά τα duphaston σε πόσες μέρες πρεπει να μας έρθει η περίοδος; ΠΕρίμενα περίοδο 20/10, μετά από μια βδομάδα πήγα γιατρό, δεν είχα καμία κύστη και μου είπε να πάρω τα duphaston για 5 μέρες, τρία κάθε μέρα. Πέρασαν 7 μέρες από τότε που σταμάτησα τα duphaston και ακόμη τίποτα.. κάποια με παρόμοια εμπειρία;

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Άντρεα είπε:

Κορίτσια μετά τα duphaston σε πόσες μέρες πρεπει να μας έρθει η περίοδος; ΠΕρίμενα περίοδο 20/10, μετά από μια βδομάδα πήγα γιατρό, δεν είχα καμία κύστη και μου είπε να πάρω τα duphaston για 5 μέρες, τρία κάθε μέρα. Πέρασαν 7 μέρες από τότε που σταμάτησα τα duphaston και ακόμη τίποτα.. κάποια με παρόμοια εμπειρία;

Όπου να ναι θ' αδιαθετήσεις... θελει λίγο χρόνο να ερθει περίοδος αφού σταματησεις τα χάπια.

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Όπου να ναι θ' αδιαθετήσεις... θελει λίγο χρόνο να ερθει περίοδος αφού σταματησεις τα χάπια.

Το αργότερο δηλοδή κοπέλα μου; περιμένω ήδη 7 μέρες και κουράστηκα η αλήθεια. έφαγα 1 κουτι σερβιέτες αδικα μέχρι τώρα! Επίσης γνωρίζεις γιατί μπορέι να υπάρξει καθυστέρηση εφόσον δεν υπάρχει καμιά κύστη; ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό μου.

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Άντρεα είπε:

Το αργότερο δηλοδή κοπέλα μου; περιμένω ήδη 7 μέρες και κουράστηκα η αλήθεια. έφαγα 1 κουτι σερβιέτες αδικα μέχρι τώρα! Επίσης γνωρίζεις γιατί μπορέι να υπάρξει καθυστέρηση εφόσον δεν υπάρχει καμιά κύστη; ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό μου.

Δε ξερω γιατι..σε αυτο θα σου απαντησει ο γιατρος σου καλυτερα. 

Εγω εχω συνδρομο πολυκυστικων ωοθηκων και εχω περασει ποοοολλα χρονια εχοντας περιοδο μονο ετσι. 7-8 μερες μου εκανε συνηθως να ερθει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...