Μετάβαση σε περιεχόμενο

Του Νοέμβρη το χουχουλι θα το φέρει το φασούλι!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλά για φαγητό και γλυκό δεν λέω ποτέ όχι. Σαν γνήσιος ταύρος που είμαι λατρεύω το φαγητό. Αφού ο άντρας μου όταν στεναχωριέμαι με ρωτάει πάντα - τι να σου παραγγείλω να φας; Ξέρει πως να μου φτιάξει το κέφι αυτός ο άνθρωπος!

Το lacostaki είναι από το σήμα της lacoste το κροκοδειλακι. Έτσι με λέει ο άντρας μου γιατί τρώω συνέχεια 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η liza_pan93 είπε:

Το κακό είναι ότι η πολυαγαπημένη μου πεθερούλα κάνει τον ξερόλα και...πήρε πρέφα ότι κάτι ετοιμάζαμε αυτόν τον καιρό. Το φαρμάκι της το έριξε, δεν μπορώ να πω. Τις φασαρίες μας τις είχαμε εξαιτίας της..Γι αυτό λέω ότ επηρεάζεται. Μην ξεχνάτε, είμαστε και οι δύο 25 (δηλαδή, εκείνος ακόμη 5 :P)

Εγώ πάντως από μικρή έλεγα ότι θα πάρω άντρα ορφανό και αυτό έκανα... Ούτε πεθερά ούτε πεθερος

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Frogel είπε:

Ελανακι μου τέλειο που πιστεύεις στο γιατρό σου εγώ στη θέση σου θα περίμενα να δω αν θα γίνει κάτι καλό πάνω στο χρόνο και μετά ξανά στο γιατρό να δούμε τι θα κάνουμε..ελπίζω να χρειαστεί να πας γιατι θα σαι έγκυος :)❤️

Κούκλα μουυυυ χίλια αααα ευχαριστώ.... Εύχομαι κ σε εσένα τα καλύτερα κ γρήγορα το σπορακι σου❤️❤️❤️❤️..... Ναι είναι καταπληκτικός γιατρός.??... Ναι αυτό θα κάνω θα περιμένω.... Εγώ ξέρω ότι για όλους έχει ο θεός πρέπει να έχουμε κ λίγο υπομονή.... Κάτι που δεν έχω όμως εγω??????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Αννια27 είπε:

Από θετική ενέργεια την έχεις απόλυτα κορίτσι μου !!! 

Σ' ευχαριστώ!☺️ Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχασα λίγο την αισιοδοξία μου και γενικά τον εαυτό μου. Πέρασα μια δύσκολη περίοδο με αποτέλεσμα να με πάρει από κάτω. Τώρα ευτυχώς είμαι καλύτερα! Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι είμαι γουρλου. Είμαι βέβαιη ότι θα φέρω γούρι και στην παρέα μας!?

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η olgakou21 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!! Νέα και εγώ στην ομάδα και νεα στην προσπάθειά  για μωρό!!!! Είμαι 32 και τώρα άρχισαν οι πρώτες προσπάθειες ελπίζω να έχω σύντομα καλά Νέα!!!!

Γειααα

Κι εγώ το ίδιο! Ειμαι νεα κ στην ομαδα κ στην προσπάθεια! Στο εύχομαι!??

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η olgakou21 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!! Νέα και εγώ στην ομάδα και νεα στην προσπάθειά  για μωρό!!!! Είμαι 32 και τώρα άρχισαν οι πρώτες προσπάθειες ελπίζω να έχω σύντομα καλά Νέα!!!!

Καλημέρα κορίτσι μ  καλωσόρισες... ??σου εύχομαι γρήγορα να γίνει το θαυματακι σου κ σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα ❤️❤️

Δημοσίευση

Καλημέραααα και καλώς ήρθαν τα νέα μέλη της ομάδας ? !!!ετοιμάζομαι για δουλειά και είναι έτοιμο να βρέξει!!! Εγώ ανυπομονώ για τα κορίτσια μας που δεν περιμένουν την σιχαμενη 2/11 να μας πούνε ευχάριστα!!! :-):-)

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Χρυσάφω είπε:

Σε ευχαριστω πολυ !!!!Θα σας πως τις εξελιξεις!Στην αρχη ειμαστε ακόμα.Εκανα τα πρωτα εγω και τωρα εχει σειρα ο αντρούλης μου!Μακαρι να είναι καλες οι εξετάσεις του και να κινηθούμε γρήγορα!

Όλα καλά να σας πάνε!!! Κ σύντομα να έρθει το μωρουλι σας...

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Kostef είπε:

Για να δεις ότι υπάρχουν χειρότερα εγώ δεν έχω πεθερά να μου κάνει τέτοια αλλά έχω τη μάνα μου που έχει βάλει σκοπό να με τρελάνει.... Χειρότερα από πεθερά άσε... 

Χαρά στο κουράγιο σου!!! Απαπαπαπα

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Μην σκέφτεσαι έτσι κορίτσι μου! Η ζωή σας ένωσε για κάποιο λόγο. Έχεις ευθύνη για την ευτυχία του όση έχει κι αυτός για την δική σου. Να μην ξεχνάς ποτέ ότι έχετε ο ένας τον άλλον! Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είχαν την τύχη ούτε αυτό να ζήσουν! Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιηθούν! Κοίτα μόνο μπροστά και τα καλύτερα έρχονται!

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα λόγια σου!!! ❤️ πραγματικά, πρόκειται για τύχη...γενικά, όχι μόνο για εμένα. Αυτά τα καλύτερα...μήπως δεν έχουν τη νέα μου διεύθυνση;;

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Maroulita? είπε:

Κορίτσια μου πως είστε? Πριν λίγες μέρες μας επισκέφθηκε η πεθερά μου..όλα καλά, όλα τέλεια αλλά πάντα το θέμα να έρχεται στο μωρό..και πότε θα κάνετε και με ρωτάει ο κόσμος άμα θα γίνω γιαγιά κτλ κτλ..και το πιο ωραίο όταν λέγαμε κάτι για ηλικίες μου λέει άντε τα πέρασες τα 30 τι περιμένεις; Πότε θα μας κάνεις μωρό; Ένας Θεός ξέρει πως κρατήθηκα…Ευτυχώς παίρνει θέση ο άντρας μου!! Ουφ…

Αυτό που πρέπει να μας αγχώνουν,δεν το έχω καταλάβει!!! Εκείνη την ώρα θέλουν ένα βρισιμο αλλά...

Η θέση σου είναι λεπτή,όποτε καλά κανεις κ δε μιλάς. Άσε τον άντρα σου να μιλήσει..

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Σ' ευχαριστώ!☺️ Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχασα λίγο την αισιοδοξία μου και γενικά τον εαυτό μου. Πέρασα μια δύσκολη περίοδο με αποτέλεσμα να με πάρει από κάτω. Τώρα ευτυχώς είμαι καλύτερα! Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι είμαι γουρλου. Είμαι βέβαιη ότι θα φέρω γούρι και στην παρέα μας!?

Καλημέρα κορίτσι μου ,όλοι κάποια στιγμή περνάμε δύσκολες στιγμές το θέμα είναι να ξεπερνάνε τα καλά και να σκεφτόμαστε μόνο τα καλά!! :-)

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Αννια27 είπε:

Σε νιώθω εγώ που είμαι και κάτω τα 30 και μου τα λέει αυτά ,αλλά εγώ την έχω και κάτω από τα πόδια μου !!!!!!!!!!!!! Αλλά κορίτσι μου μην ξεχνάμε ότι οι άντρες μας είναι κύριοι και τις βάζουν στη θέση τους ! Έπρεπε να της πει σκέφτομαι να κοιτάξω την καριέρα μου ...να την δεις πως θα γυρνάει το μάτι σαν καρτούν χιχι !!!

Χαχαχχα ή το αλλο.. δε θελουμε παιδιά!! Έχουμε αποφασίσει να μην κάνουμε!!! Εκεί να δεις...

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Frogel είπε:

Lactaki εγώ να δεις πόσο τρωγομαι δεν σου εγγυομαι ότι θα περιμένω την καθυστέρηση για το τεστ χαχαχαχαχ..μου φωνάζει να το κάνω αύριο πρωί πρωί..

Καλημέρα!!!! Το έκανες τελικά;;; Έχεις κάτι να μας πεις;;;; ☺️☺️☺️

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η olgakou21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! Άντε με το καλό να γίνεις σύντομα μανούλα...

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Maroulita? είπε:

Κορίτσια μου πως είστε? Πριν λίγες μέρες μας επισκέφθηκε η πεθερά μου..όλα καλά, όλα τέλεια αλλά πάντα το θέμα να έρχεται στο μωρό..και πότε θα κάνετε και με ρωτάει ο κόσμος άμα θα γίνω γιαγιά κτλ κτλ..και το πιο ωραίο όταν λέγαμε κάτι για ηλικίες μου λέει άντε τα πέρασες τα 30 τι περιμένεις; Πότε θα μας κάνεις μωρό; Ένας Θεός ξέρει πως κρατήθηκα…Ευτυχώς παίρνει θέση ο άντρας μου!! Ουφ…

Ε μα, έλεος! Θα μας πουν και πότε θα κάνουμε.....

Καλά κάνει ο άντρας σου. Κι εγώ του είπα να την βάζει στη θέση της γιατί, αν τα πω εγώ, δεν θα ξανάρθει....γίνομαι τούρμπο όταν χώνονται σε πολύ πολύ δικά μου θέματα. Γκρρρρ ?

Και ξέρεις...άντε να είναι σχετικά μεγάλη, τη δικαιολογείς. Άλλα μυαλά, άλλες εποχές. Ε εμένα είναι 45 και φέρεται σαν 70.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Αννια27 είπε:

Καλημέραααα και καλώς ήρθαν τα νέα μέλη της ομάδας ? !!!ετοιμάζομαι για δουλειά και είναι έτοιμο να βρέξει!!! Εγώ ανυπομονώ για τα κορίτσια μας που δεν περιμένουν την σιχαμενη 2/11 να μας πούνε ευχάριστα!!! :-):-)

Καλημερα!

Καλως σας βρηκαμε ? 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η liza_pan93 είπε:

Ε μα, έλεος! Θα μας πουν και πότε θα κάνουμε.....

Καλά κάνει ο άντρας σου. Κι εγώ του είπα να την βάζει στη θέση της γιατί, αν τα πω εγώ, δεν θα ξανάρθει....γίνομαι τούρμπο όταν χώνονται σε πολύ πολύ δικά μου θέματα. Γκρρρρ ?

Και ξέρεις...άντε να είναι σχετικά μεγάλη, τη δικαιολογείς. Άλλα μυαλά, άλλες εποχές. Ε εμένα είναι 45 και φέρεται σαν 70.

Πιστεύω οτι το παν ειναι η διπλωματία με τις πεθερές (εκτος κο αν ειναι κάποια πολύ στριμενη?)  Ζοριστηκα πολυ να καταφερω να απανταω στη δικη μου με τέτοιο τρόπο που να μην εχει τι να πει!

1 εχω να σας πω εμενα ειναι η Θεουσα! Καλη γυναίκα δεν μπορω να πω, αλλα αν την αφησεις θα σου κανει μονο κουμάντα!

Επισης δεν συμφωνεί με παιδί πριν το γάμο και εμεις τωρα προσπαθούμε αλλα εννοειται οτι δεν το ξέρει (δεν την αφορα δλδ) αλλα αν γινει το θαυμα και το ακουσει θα μας λεει να παντρευτουμε άμεσα φφφφ

Ετσι ειναι ολες ρε παιδια?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...