Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας, εχω ινομυωμα αλλά δεν σκοπευα να μείνω έγκυος...τελικά έμαθα πως είμαι έγκυος...στους 2 πρώτους μήνες σχεδόν δεν κατάλαβα τίποτα...τώρα που μπήκε ο 3ος άρχισε η αιμορραγία...ο γιατρός μου είπε λόγω του ινομυωματος να τα περιμένω όλα...βέβαια παίρνω τα χάπια που μου είπε και εννοείται είμαι ξαπλωμένη... Υπάρχουν αλλες παρόμοιες περιπτώσεις που όλα να πήγαν καλά παρόλο το άγχος και την ταλαιπωρία? Εννοείται πως από την πρώτη στιγμή που έμαθα πως θα είναι δύσκολη εγκυμοσύνη, το μπεμπακι μου το έταξα στον αγ. Ραφαήλ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Εφη81 είπε:

Καλησπέρα σας, εχω ινομυωμα αλλά δεν σκοπευα να μείνω έγκυος...τελικά έμαθα πως είμαι έγκυος...στους 2 πρώτους μήνες σχεδόν δεν κατάλαβα τίποτα...τώρα που μπήκε ο 3ος άρχισε η αιμορραγία...ο γιατρός μου είπε λόγω του ινομυωματος να τα περιμένω όλα...βέβαια παίρνω τα χάπια που μου είπε και εννοείται είμαι ξαπλωμένη... Υπάρχουν αλλες παρόμοιες περιπτώσεις που όλα να πήγαν καλά παρόλο το άγχος και την ταλαιπωρία? Εννοείται πως από την πρώτη στιγμή που έμαθα πως θα είναι δύσκολη εγκυμοσύνη, το μπεμπακι μου το έταξα στον αγ. Ραφαήλ!!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Έχω πολύ καλή φίλη μου που ήταν έγκυος με τρελή αιμορραγία και τελικα  έκανε 2 υπέροχα διδυμα κοριτσακια.. μπράβο σου που το έταξες στον Άγιο Ραφαήλ είναι θαυματουργός και εγω τον εχω κοντά οταν πάω θα σου ανάψω κερακι να σ έχει καλα και σένα και το μωράκι σου. Όλα να πάνε καλα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σταυρι είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Έχω πολύ καλή φίλη μου που ήταν έγκυος με τρελή αιμορραγία και τελικα  έκανε 2 υπέροχα διδυμα κοριτσακια.. μπράβο σου που το έταξες στον Άγιο Ραφαήλ είναι θαυματουργός και εγω τον εχω κοντά οταν πάω θα σου ανάψω κερακι να σ έχει καλα και σένα και το μωράκι σου. Όλα να πάνε καλα

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Διαβάζω συνέχεια στο ίντερνετ για παρόμοιες περιπτώσεις...τρέμω στην ιδέα ότι κάτι δεν θα πάει καλά....αυτό το μωρό είναι η ζωή μου από τη στιγμή που το έμαθα!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Εγώ δυστυχώς ήμουν άτυχη γιατί το ινωμύωμα που είχα μεγάλωσε αρκετά, έφτασε σχεδόν τα 8 εκ όταν ήμουν 12 εβδομάδων και τελικά τη 14η απέβαλα. Εγώ έχω και δίκερη μήτρα οπότε ο γιατρός μου μου είπε ότι ο συνδυασμός των 2 δεν βοήθησε. Δεν θέλω να σε αγχώσω με τη δική μου εμπειρία. Εσένα ο γιατρός σου σου είπε να προσέχεις, εμένα η προηγούμενη γιατρός που είχα τότε δεν μου είπε να μείνω ξαπλωμένη και ότι η αιμοραγία που είχα δεν ήταν και κάτι τραγικό.

Δημοσίευση

Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις!!Όλα καλά θα πάνε!

Της κοπέλας από πάνω δυστυχώς ο γιατρός της δεν την πρόσεξε και δυστυχώς δεν πήγαν καλά τα πράγματα.... λυπάμαι κορίτσι μου πολύ.

Εγώ είχα και ινομυωμα αλλά και μονοκερη μήτρα με εξαιρετικά μικρή κοιλότητα που ίσα ίσα χώρεσε το μωράκι μου μέχρι τον 8ο που έκανα αναγκαστικά καισαρική και όλα πήγαν Δοξα Τω Θεώ καλά!!!

Μην αγχώνεσαι και εγώ είχα αίμα και έπινα παρά πολλά χάπια.

Σου εύχομαι με το καλό το μωράκι σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Mamaioannas είπε:

Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις!!Όλα καλά θα πάνε!

Της κοπέλας από πάνω δυστυχώς ο γιατρός της δεν την πρόσεξε και δυστυχώς δεν πήγαν καλά τα πράγματα.... λυπάμαι κορίτσι μου πολύ.

Εγώ είχα και ινομυωμα αλλά και μονοκερη μήτρα με εξαιρετικά μικρή κοιλότητα που ίσα ίσα χώρεσε το μωράκι μου μέχρι τον 8ο που έκανα αναγκαστικά καισαρική και όλα πήγαν Δοξα Τω Θεώ καλά!!!

Μην αγχώνεσαι και εγώ είχα αίμα και έπινα παρά πολλά χάπια.

Σου εύχομαι με το καλό το μωράκι σου!!!

Να σου ζήσει και να είναι γερό!!! Ναι σαφώς υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Επειδή σε εμένα δεν πήγαν καλά δε σημαίνει ότι αυτό θα γίνει με άλλες κοπέλες! Η γιατρός που είχα δεν έκανε σωστές κινήσεις, ίσως δεν ήξερε παρόλο που είναι ειδική και σε θέματα υπογονιμότητας, τι να πω εμένα μου έδωσες θάρρος με τη μονόκερη οπότε εγώ με τη δίκερη ίσως την επόμενη φορά αν έρθει να είμαι πιο τυχερή!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η kaounmar είπε:

Να σου ζήσει και να είναι γερό!!! Ναι σαφώς υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Επειδή σε εμένα δεν πήγαν καλά δε σημαίνει ότι αυτό θα γίνει με άλλες κοπέλες! Η γιατρός που είχα δεν έκανε σωστές κινήσεις, ίσως δεν ήξερε παρόλο που είναι ειδική και σε θέματα υπογονιμότητας, τι να πω εμένα μου έδωσες θάρρος με τη μονόκερη οπότε εγώ με τη δίκερη ίσως την επόμενη φορά αν έρθει να είμαι πιο τυχερή!!!

Στο ευχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα και να γίνεις μανουλα!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η kaounmar είπε:

Γεια σου, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Εγώ δυστυχώς ήμουν άτυχη γιατί το ινωμύωμα που είχα μεγάλωσε αρκετά, έφτασε σχεδόν τα 8 εκ όταν ήμουν 12 εβδομάδων και τελικά τη 14η απέβαλα. Εγώ έχω και δίκερη μήτρα οπότε ο γιατρός μου μου είπε ότι ο συνδυασμός των 2 δεν βοήθησε. Δεν θέλω να σε αγχώσω με τη δική μου εμπειρία. Εσένα ο γιατρός σου σου είπε να προσέχεις, εμένα η προηγούμενη γιατρός που είχα τότε δεν μου είπε να μείνω ξαπλωμένη και ότι η αιμοραγία που είχα δεν ήταν και κάτι τραγικό.

Λυπάμαι πολύ, ειλικρινά!!!! Ελπίζω όλα από εδώ και πέρα να πάνε καλά!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...