Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θετικο ή αρνητικό?

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Popaki21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι..θέλω τις γνώμες σας! Κανονικά περίμενα να μου έρθει περίοδος χθες..Δεν ήρθε! Έχω πόνους περιοδου αν διαστήματα αυτές τις μέρες και εκεί που νομίζω ότι κατεβαίνει τελικά μου περνάει...Τώρα το βράδυ αποφάσισα να κάνω ένα τεστ από περιέργεια..Και μου έδειξε αυτό το αποτέλεσμα...Είναι θετικό ή αρνητικό? Τι λέτε ?

20191013_195613.jpg

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!!!! Μόλις ξεκινάει ένα υπέροχο ταξίδι!!!! ❤❤??????  

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η lydaki είπε:

Αχ με το καλό κορίτσι μου!!!! Συγχαρητήρια!!!!!είναι θετικότατο!!!!?σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και χωρίς πολλα ασχημα συμπτώματα!!!εγώ είχα μόνο υπνηλία!!!????

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου! Περιμένω τη χοριακη να βγει να δω που βρίσκομαι! ❤?

Δημοσίευση

Κορίτσια! Βγήκε η χοριακη..Η τιμή της είναι 225,2! Με είδε ο γιατρός και θα κάνω ξανά  χοριακη την Πέμπτη! Είπε ότι είναι ικανοποιητική η τιμή για 1 μέρα καθυστέρησης..αν όλα πάνε καλά την Τρίτη θα πάμε για υπέρηχο!??

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Popaki21 είπε:

Κορίτσια! Βγήκε η χοριακη..Η τιμή της είναι 225,2! Με είδε ο γιατρός και θα κάνω ξανά  χοριακη την Πέμπτη! Είπε ότι είναι ικανοποιητική η τιμή για 1 μέρα καθυστέρησης..αν όλα πάνε καλά την Τρίτη θα πάμε για υπέρηχο!??

Είναι τέλεια η χοριακη σου όχι απλά ικανοποιητική!!! ♥️♥️ Όλα καλά θα πάνε!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Popaki21 είπε:

Με το καλο κοριτσι, να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!! ???????

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Popaki21 είπε:

Τι ωραία!!! Να εχεις μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Popaki21 είπε:

Είναι τέλεια!! Είδες που στα λεγα; Απόλαυσε το και να έχεις μία υπεροχη εγκυμοσύνη!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofia35 είπε:

@popaki  

@Popaki21 γιατί κορίτσι μου;;;η χοριακη σου είναι τέλεια!!!!

Γιατί τη Δευτέρα που έκανα χοριακη βγήκε 222 και τη Πέμπτη που κανονικά θα έπρεπε να είχε διπλασιαστεί ήταν 321...Ο γιατρός δεν ήταν αισιόδοξος πάντως..

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Sofia35 είπε:

@Popaki21i21 εύχομαι να πάρει τα πάνω της και να πάνε όλα κατευχην... προσπάθησε να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται....όλα καλά να πάνε!!!!! Περιμένουμε νέα σου.....

Πήρα το αποτελεσμα το σημερινο και ειμαι 555...Ο γιατρός είπε ότι εντάξει είναι καλό αλλά θέλει προσοχή και παρακολούθηση..εσείς τι λέτε? Ανεβαίνει αργα

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Popaki21 είπε:

Πήρα το αποτελεσμα το σημερινο και ειμαι 555...Ο γιατρός είπε ότι εντάξει είναι καλό αλλά θέλει προσοχή και παρακολούθηση..εσείς τι λέτε? Ανεβαίνει αργα

Υπομονη κοπέλα μου!Εφόσον ανεβαινει ειναι θετικο.Να εισαι ηρεμη και να προσεχεις!Ολα να πανε περιφημα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...