Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποσες διεγερσεις και εμβρυομεταφορες κανατε μεχρι να αποκτησετε το μωρακι σας?

Recommended Posts

Γεια σας!Ποσες διεγερσεις κανατε μεχρι να ερθει το μωρακι σας?Οσες ειχατε κατεψυγμενα,πετυχατε με την πρωτη εμβρυομεταφορα ή εξαντλησατε το αποθεμα που ειχατε για να πετυχετε? Τι ηλικια ειχατε στη φαση της εξωσωματικης? Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια εκ των προτερων!Φιλια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, έκανα μια διέγερση που έδωσε 4 άριστες βλαστοκύστες και πέτυχε από την 1η φορά η εμβρυομεταφορά κατεψυγμένης βλαστοκύστης στα 33 μου. Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ηλίας-Νικόλαος είπε:

Καλημέρα, έκανα μια διέγερση που έδωσε 4 άριστες βλαστοκύστες και πέτυχε από την 1η φορά η εμβρυομεταφορά κατεψυγμένης βλαστοκύστης στα 33 μου. Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! 

Σε ευχαριστω πολυ πολυ!Να χαιρεσαι το παιδακι σου!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η angrybird83 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ πολυ!Να χαιρεσαι το παιδακι σου!

Σε ευχαριστώ κι εγώ! Θα το χαρώ σε 4 μήνες, είμαι έγκυος στον 5ο μήνα τώρα :)

Ελπίζω να μην σε απογοητεύσω από τη δικιά μου ιστορία.....

Πρώτη διέγερση στα 33 και σπερματέγχυση, αποτυχημένη προσπάθεια.

Δεύτερη διέγερση στα 34 και φυσιολογικές επαφές βιοχημική κύηση.

Τρίτη διέγερση και σπερματέγχυση στα 36 κατέληξα στο νοσοκομείο με υπερδιέγερση, εννοείται αποτυχημένη προσπάθεια.

Τέταρτη διέγερση και εξωσωματική στα 37 πάλι υπερδιέγερση και 0 εμβρυάκια δεν προχώρησε σε καμιά βλαστοκύστη ενώ είχαν γονιμοποιηθεί γύρα στα 7-8 και εννοείται δεν προχώρησα σε καμία εμβρυομεταφορά.

Πέμπτη διέγερση στα 38 και τυχερή για να κάνω εξωσωματική έχω 4 στην κατάψυξη όχι βλαστοκύστες εμβρυάκια των 3 ημερών, στον ίδιο κύκλο έμεινα έγκυος από μόνη μου και περιμένω την πριγκιπισούλα  μου αρχές Φεβρουαρίου είμαι στον 6 μήνα!!

Τόσες διεγέρσεις έκανα λόγο σοβαρού συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών.

Σου εύχομαι από καρδίας τα καλύτερα να σου έρθουν και σύντομα!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η angrybird83 είπε:

Γεια σας!Ποσες διεγερσεις κανατε μεχρι να ερθει το μωρακι σας?Οσες ειχατε κατεψυγμενα,πετυχατε με την πρωτη εμβρυομεταφορα ή εξαντλησατε το αποθεμα που ειχατε για να πετυχετε? Τι ηλικια ειχατε στη φαση της εξωσωματικης? Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια εκ των προτερων!Φιλια σε ολες!

Πολύ ωραίο θέμα

στις πριν 43 λεπτά, ο/η ΝΑΚΑ είπε:

Τρίτη διέγερση και σπερματέγχυση στα 36 κατέληξα στο νοσοκομείο με υπερδιέγερση, εννοείται αποτυχημένη προσπάθεια.

Τέταρτη διέγερση και εξωσωματική στα 37 πάλι υπερδιέγερση και 0 εμβρυάκια δεν προχώρησε σε καμιά βλαστοκύστη ενώ είχαν γονιμοποιηθεί γύρα στα 7-8 και εννοείται δεν προχώρησα σε καμία εμβρυομεταφορά.

Πέμπτη διέγερση στα 38 και τυχερή για να κάνω εξωσωματική έχω 4 στην κατάψυξη όχι βλαστοκύστες εμβρυάκια των 3 ημερών, στον ίδιο κύκλο έμεινα έγκυος από μόνη μου και περιμένω την πριγκιπισούλα  μου αρχές Φεβρουαρίου είμαι στον 6 μήνα!!

Ευτυχές τέλος.... Δόξα τω Θεώ με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Taggeris είπε:

Ευτυχές τέλος.... Δόξα τω Θεώ με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, περιμένω πως και πως τη στιγμή να την σφίξω στην αγκαλία μου!!

1η διέγερση στα 24, πήραμε 6 βλαστοκυστες, 1η εμβρυομεταφορα αρνητική χοριακη 2η εμβρυομεταφορα παλινδρομη στις 9 εβδομάδες και 3η αρνητική χοριακη 

2η διέγερση στα 25 άλλαξα γιατρό πάλι πήραμε 6 βλαστοκυστες 1η εμβρυομεταφορα (με κατεψυγμένα) το αποτέλεσμα 2 ζουζούνια κοιμούνται αυτή τη στιγμή στο διπλα δωμάτιο και 4 βλαστοκυστες να περιμένουν!!! 

1η διέγερση και εμβρυομεταφορα 2 εμβρύων 3 ημερών. Χοριακή 0. 2η διέγερση και εμβρυομεταφορα 2  φρεσκων βλαστοκυστών -> ενας μπεμπης 9,5 μηνων και 3 βλαστοκυστες στην κατάψυξη. Και τους 2 κύκλους τους έκανα στα 37 με διάφορα 3 μηνων.

Πραγματικά πολύ ωραίο θέμα...εγώ 1η διέγερση στα 37 έχω 5 κατεψυγμένα και περιμένω αν σ αυτό τον κύκλο κάνω έμβρυο μεταφορά.κοριτσια οι βλαστοκυστες από κατάψυξη έχουν ίδιες πιθανότητες με φρέσκιες;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofia35 είπε:

Πραγματικά πολύ ωραίο θέμα...εγώ 1η διέγερση στα 37 έχω 5 κατεψυγμένα και περιμένω αν σ αυτό τον κύκλο κάνω έμβρυο μεταφορά.κοριτσια οι βλαστοκυστες από κατάψυξη έχουν ίδιες πιθανότητες με φρέσκιες;

Λενε ακομα καλυτερες γιατι επιβιωνουν απο την αποψυξη.. ?

στις On 10/10/2019 at 8:15 ΜΜ, ο/η Sofia35 είπε:

Έχουν εξίσου τις ίδιες πιθανότητες! Προσωπικα και οι δυο μου εγκυμοσύνες προέκυψαν με κατεψυγμένα εμβρυα!!! 

@Mariloux μου τι κάνουν τα ζουζουνια σου; Χρονισαν; Πώς είναι με 2 μωρά στο σπιτι; Έχεις παρατηρήσει διαφορές στην ανάπτυξη (ψυχοκινητική, επικοινωνιακή) μεταξύ αγοριού και κοριτσιού; Και συγνωμη για την κατάχρηση του post! @Sofia35 εγω θα ελεγα λιγο καλυτερες πιθανοτητες τα κατεψυγμένα, όχι όμως λόγω δυναμικής εμβρύου αλλά λόγω του ότι έχει ηρεμήσει το ενδομητριο από τη διέγερση, πας πιο στοχευμένα ακριβώς την ημέρα που είναι πιο δεκτικό για εμφύτευση. 

στις On 10/10/2019 at 3:11 ΜΜ, ο/η Antelope είπε:

1η διέγερση και εμβρυομεταφορα 2 εμβρύων 3 ημερών. Χοριακή 0. 2η διέγερση και εμβρυομεταφορα 2  φρεσκων βλαστοκυστών -> ενας μπεμπης 9,5 μηνων και 3 βλαστοκυστες στην κατάψυξη. Και τους 2 κύκλους τους έκανα στα 37 με διάφορα 3 μηνων.

Να σε ρωτησω, δηλαδή στην 1η διέγερση πήρες μόνο 2 έμβρυα 3ης μέρας κ στην επομενη έφτασες με 3 βλαστοκυστες; τι αλλάξατε και έγινε αυτό; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Bou30 είπε:

Να σε ρωτησω, δηλαδή στην 1η διέγερση πήρες μόνο 2 έμβρυα 3ης μέρας κ στην επομενη έφτασες με 3 βλαστοκυστες; τι αλλάξατε και έγινε αυτό; 

Ναι!Την πρώτη φορά έφτασαν μόνο 2 έμβρυα (από τα 11 αρχικά ωάρια) και τη δευτερη 5 βλαστοκύστες (απο τα 16 ωαρια) μεχρι στιγμής 1 μωρό και 3 που περιμένουν κατάψυξη. 

Έκανα μικροαλλαγές αλλα νομιζω η βασικοτερη ηταν η δόση. Επειδή στην 1η ήμουν στα όρια της υπερδιέγερσης, στη 2η ξεκίνησα με χαμηλότερη δόση. 

Τα άλλα που έκανα ηταν: ρύθμισα TSH κατω απο 2 (την 1η ήταν γύρω στο 3), έφτιαξα βιταμίνη D, πήρα inofert για 1 μήνα πριν την ωοληψια, έκανα αντιπηκτικες από την ωοληψια και μετά. Δεν ξέρω αν βοήθησε κάτι από όλα αυτά ή αν ήταν τελικά τυχαίο. Να πω εδώ ότι το σπερμα (που ήταν και ο λόγος της εξωσωμ) την 2η φορά ήταν πολύ χάλια σε σύγκριση με την 1η αλλά παρόλα αυτά είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Εσείς τι θέμα εχετε;

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Antelope είπε:

Ναι!Την πρώτη φορά έφτασαν μόνο 2 έμβρυα (από τα 11 αρχικά ωάρια) και τη δευτερη 5 βλαστοκύστες (απο τα 16 ωαρια) μεχρι στιγμής 1 μωρό και 3 που περιμένουν κατάψυξη. 

Έκανα μικροαλλαγές αλλα νομιζω η βασικοτερη ηταν η δόση. Επειδή στην 1η ήμουν στα όρια της υπερδιέγερσης, στη 2η ξεκίνησα με χαμηλότερη δόση. 

Τα άλλα που έκανα ηταν: ρύθμισα TSH κατω απο 2 (την 1η ήταν γύρω στο 3), έφτιαξα βιταμίνη D, πήρα inofert για 1 μήνα πριν την ωοληψια, έκανα αντιπηκτικες από την ωοληψια και μετά. Δεν ξέρω αν βοήθησε κάτι από όλα αυτά ή αν ήταν τελικά τυχαίο. Να πω εδώ ότι το σπερμα (που ήταν και ο λόγος της εξωσωμ) την 2η φορά ήταν πολύ χάλια σε σύγκριση με την 1η αλλά παρόλα αυτά είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Εσείς τι θέμα εχετε;

Εγώ είμαι 32. 1η εξωσωματική με 9 γονιμοποιημενα και 2 βλαστοκυστες. Το θέμα μας είναι η χαμηλή Α'κινητικότητα του σπέρματος, στο δείγμα της εξωσωματικής οι φυσιολογικές μορφές ήταν 3%, οπότε κ κάναμε μικρογονιμοποιηση. Μεταφέραμε τις 2 φρέσκες βλαστοκυστες, έμεινα έγκυος, αλλά παλλινδρομισε στην 7η εμδομαδα. 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Antelope είπε:

@Mariloux μου τι κάνουν τα ζουζουνια σου; Χρονισαν; Πώς είναι με 2 μωρά στο σπιτι; Έχεις παρατηρήσει διαφορές στην ανάπτυξη (ψυχοκινητική, επικοινωνιακή) μεταξύ αγοριού και κοριτσιού; Και συγνωμη για την κατάχρηση του post! @Sofia35 εγω θα ελεγα λιγο καλυτερες πιθανοτητες τα κατεψυγμένα, όχι όμως λόγω δυναμικής εμβρύου αλλά λόγω του ότι έχει ηρεμήσει το ενδομητριο από τη διέγερση, πας πιο στοχευμένα ακριβώς την ημέρα που είναι πιο δεκτικό για εμφύτευση. 

Σε ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον!! Η αλήθεια είναι ότι σας έχω χάσει αν και έχω προσπαθήσει να μάθω νέα σας μέσα από διάφορες συζητήσεις!! Τα μικρούλια μου κοντεύουν 15 μηνών, πλέον θεωρώ πως τα μεγάλα ζόρια πέρασαν αλλά και πάλι δεν είναι και ο,τι πιο εύκολο δυο μωρά στο σπίτι, για εκτός σπιτιού ούτε καν το συζητώ... Βλέπω μεγάλες διάφορες και στην ανάπτυξη αλλά και στον χαρακτήρα του κάθε παιδιού καμία σχέση το ένα με το άλλο!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofia35 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!!!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου, σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη!!! Να είσαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά!! 

στις On 9/10/2019 at 2:12 ΜΜ, ο/η ΝΑΚΑ είπε:

Κοριτσι επειδη κι εγω εχω πολυκυστικες με 4 αποτυχημενες προαπαθειες τι αλλαξε στην τελευταια προσπαθεια που ηταν επιτυχημενη?Και τι εννοεις εμεινες φυσιολογικα στον ιδιο κυκλο?

στις On 13/10/2019 at 12:40 ΠΜ, ο/η Joujouka είπε:

Κοριτσι επειδη κι εγω εχω πολυκυστικες με 4 αποτυχημενες προαπαθειες τι αλλαξε στην τελευταια προσπαθεια που ηταν επιτυχημενη?Και τι εννοεις εμεινες φυσιολογικα στον ιδιο κυκλο?

Καλημέρα

Άλλαξα γιατρό και πήγα ΙΑΣΩ Αθήνα, τις προηγούμενες τις είχα κάνει στην Πάτρα. Πιστεύω περισσότερη εμπειρία στου γιατρούς.

Στον ίδιο κύκλο που έκανα ωοληψία έμεινα έγκυος χωρίς να κάνω εμβρυομεταφορά.

στις πριν 3 ώρες, ο/η ΝΑΚΑ είπε:

Καλημέρα

Άλλαξα γιατρό και πήγα ΙΑΣΩ Αθήνα, τις προηγούμενες τις είχα κάνει στην Πάτρα. Πιστεύω περισσότερη εμπειρία στου γιατρούς.

Στον ίδιο κύκλο που έκανα ωοληψία έμεινα έγκυος χωρίς να κάνω εμβρυομεταφορά.

Με το καλό!Στο Ιασω λοιπον τι άλλαξε ως προς τη διαδικασία?Άλλαξες πρωτοκολλο,πηρες λιγότερες μονάδες?

Και πως εμεινες στον ιδιο κύκλο,δε σου ειχαν παρει τα ωάρια στην ωοληψία?

2 διεγέρσεις( η μία η δεύτερη φυσικός τροποιημενος) 

Από αυτές προέκυψαν 4 εμβριομεταφορα...οι δύο πρώτες πετυχημένες αλλά παλλινδρομες( η μία σε δίδυμα) κ οι άλλες δύο δώσανε τα παιδιά μου

στις πριν 2 ώρες, ο/η Joujouka είπε:

Με το καλό!Στο Ιασω λοιπον τι άλλαξε ως προς τη διαδικασία?Άλλαξες πρωτοκολλο,πηρες λιγότερες μονάδες?

Και πως εμεινες στον ιδιο κύκλο,δε σου ειχαν παρει τα ωάρια στην ωοληψία?

Την ίδια απορία έχω κι εγώ πως έμεινα τον ίδιο μήνα.

Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι πριν την ωοληψια ένα ωάριο είχε μεγαλώσει πολύ περισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Είχαμε επαφη σύμφωνα με την οδηγία του γιατρού 3 μέρες πριν την ωοληψια που εγώ υποθέτω ότι αυτό έσπασε από μόνο του κι έγινε η γονιμοποίηση. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο ή να δώσω μια λογική εξήγηση. Ο γιατρός μου είπε βέβαια ότι κάποια πράγματα δεν έχουν εξήγηση κι απλά ήταν θέλημα Θεού.

Στο Ιασώ χρησιμοποίησαν και κάποιες ενέσεις ανταγωνιστές που πιστεύω ότι βοήθησαν να μην πάθω πάλι υπερδιέγερση όπως συνήθιζα να παθαίνω λόγο πολυκυστικων. Σαν μονάδες πήρα πολύ λιγότερες από ότι συνήθως .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...