Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θα γίνει άραγε το θαύματακι μέσα στο 2020????????!!!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου και καλό χειμώνα να έχουμε με πολλές εκπλήξεις!!!! ανοίγω το θέμα αυτό μιας και είμαστε και εμείς στην προσπάθεια για μωράκι και θα ήθελα πολύ παρεούλα από συμπάσχουσες!!! Για να δω είμαστε πολλές??? ????

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Mariaira είπε:

Αχ αυτο το θαυμα περιμενω κ εγω...μακαρι να μας ερθουν ολα οπως τα θελουμε!!!

Εγώ σήμερα είμαι στη δεύτερη μέρα καθυστέρησης με δέκατα και κάτι καούρες που διαρκούν όλη την ημέρα....βέβαια κάνω και ανακαίνιση στο σπίτι επικρατεί ένας πανικός και δεν μπορώ να καταλάβω αν είμαι έτσι λόγω συμπτωμάτων ή λόγω κούρασης... Πάντως αύριο πάω για χοριακή να δω τι γίνεται έχω τρελό άγχος!!!!!! Εσύ σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι, πότε περιμένεις να μην αδιαθετησεις???? ?

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Mocca είπε:

Εγώ σήμερα είμαι στη δεύτερη μέρα καθυστέρησης με δέκατα και κάτι καούρες που διαρκούν όλη την ημέρα....βέβαια κάνω και ανακαίνιση στο σπίτι επικρατεί ένας πανικός και δεν μπορώ να καταλάβω αν είμαι έτσι λόγω συμπτωμάτων ή λόγω κούρασης... Πάντως αύριο πάω για χοριακή να δω τι γίνεται έχω τρελό άγχος!!!!!! Εσύ σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι, πότε περιμένεις να μην αδιαθετησεις???? ?

Εγω εχω ηδη δυο εγκυμοσυνες που δεν ειχαν καλο τελος..αρχες του μηνα περιμενω να αδιαθετησω που ευχομαι να μη γινει...

Να πας για χοριακη κ μεχρι τοτε ηρεμα κ χωρις κουραση!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Mariaira είπε:

Εγω εχω ηδη δυο εγκυμοσυνες που δεν ειχαν καλο τελος..αρχες του μηνα περιμενω να αδιαθετησω που ευχομαι να μη γινει...

Να πας για χοριακη κ μεχρι τοτε ηρεμα κ χωρις κουραση!!

Λυπάμαι πολύ αλήθεια... Σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου η επόμενη να είναι τελειομηνη!!! Έτσι και η ξαδέρφη μου ... Τώρα έχει 2 υπέροχες κόρες!!!

Τι συμπτώματα είχες πριν μάθεις ότι ήσουν έγκυος?? Το υποψιαζοσουν ή ήρθε χωρίς να το περιμένεις?

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω παρα πολυ! Κ εσυ ευχομαι να κρατησεις γρηγορα το θαυματακι σου αγκαλια!

Στην πρωτη δεν ειχα τπτ περα απο την καθυστερηση, στην δευτερη ακομα και νερο να επινα ανακατευομουν.

Οχι ηταν κατι που το προσπαθουσαμε πολυ καιρο...αλλα εδω και εναμιση χρονο δε γινεται κατι..

Δημοσίευση

Προφανώς το σώμα και το μυαλό έχουνε μπλοκάρει... Με το γιατρό σου το έχεις συζητήσει σου έχει πει κάτι?? Ποσο χρονων είσαι κορίτσι μου αν επιτρέπεται???

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mariaira είπε:

Δημοσίευση

32 ειμαι...με την  πρωην γιατρο μου καναμε ενα χειρουργειο μετα την δευτερη αποβολη γιατι ειχα πολυποδα κ διαφραγμα στην μητρα ισως ηταν κ η αιτια αποβολων..

Επισης εκανα εξετασεις για αυτοανοσα κ θρομβοφιλια βγηκαν ολα αρνητικα δοξα το θεο!

Αρχες του μηνα πηγα κ σε αλλη γιατρο για δευτερη γνωμη..εκανα σαλπιγγογραφια , σημερα ο αντρουλης μου εκανε σπερμοδιαγραμμα, καλλιεργεια σπερματος και fragmentation..

Aυριο θα ξαναπαω στην γυναικολογο να μ δωσει παραπεμπτικο και για ορμονολογικες που πρεπει να γινουν την τριτη ημερα του κυκλου..

Οποτε μεχρι τα μεσα Οκτωβριου θα ημαστε με την ψυχη στο στομα!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Mariaira είπε:

32 ειμαι...με την  πρωην γιατρο μου καναμε ενα χειρουργειο μετα την δευτερη αποβολη γιατι ειχα πολυποδα κ διαφραγμα στην μητρα ισως ηταν κ η αιτια αποβολων..

Επισης εκανα εξετασεις για αυτοανοσα κ θρομβοφιλια βγηκαν ολα αρνητικα δοξα το θεο!

Αρχες του μηνα πηγα κ σε αλλη γιατρο για δευτερη γνωμη..εκανα σαλπιγγογραφια , σημερα ο αντρουλης μου εκανε σπερμοδιαγραμμα, καλλιεργεια σπερματος και fragmentation..

Aυριο θα ξαναπαω στην γυναικολογο να μ δωσει παραπεμπτικο και για ορμονολογικες που πρεπει να γινουν την τριτη ημερα του κυκλου..

Οποτε μεχρι τα μεσα Οκτωβριου θα ημαστε με την ψυχη στο στομα!!

Πράττεις πολύ σωστά που τα κάνεις όλα αυτά!!! γιατί σε περίπτωση που υπάρχει κάτι ακόμη θα έχεις την ευκαιρία να το διορθώσεις και να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου με καλύτερη ψυχολογία!! Εγώ εύχομαι να μην είναι τίποτα από όλα αυτά και να σας έρθει το συντομότερο δυνατόν!!! Από εμένα αύριο θα έχεις νέα μου και εύχομαι και εσύ να με ενημερώσεις οτιδήποτε Και αν προκύψει με την εξέλιξη των εξετάσεων σου!

Δημοσίευση

γεια.σας και απο μενα κοριτσια! και μεις ειμαστε στην προσπαθεια για μωρακι. αφαιρεσα εναν πολυποδα πριν 5 μηνες και τωρα βρηκαμε μια κυστη και κανω θεραπεια. ευχομαι να τα καταφερουμε ολες το 2020!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η fouskaki είπε:

Mocca περιμενουμε νεα σου!!!

Κορίτσια μου θα σας ενημερώσω το απόγευμα περιμένω τα αποτελέσματα..... Εύχομαι ότι καλύτερο και σε εσένα και γρήγορα το μπεμπακι σου! 

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια μου τα νεα μου εχουν ως εξής.... Χοριακή 25... Αρκετά χαμηλή... Μίλησα με γυναικολόγο μου είπε ότι περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα που θα ξανά επαναλάβω τη χοριακή... Δύο περιπτώσεις είτε είναι καθυστερημένη σύλληψη για αυτό και είναι χαμηλά είτε δεν θα προχωρήσει άλλο.... Οπότε δεν ξέρω ακόμη αν μπορώ να χαρώ το κρατάω και τη Δευτέρα!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Mocca είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου τα νεα μου εχουν ως εξής.... Χοριακή 25... Αρκετά χαμηλή... Μίλησα με γυναικολόγο μου είπε ότι περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα που θα ξανά επαναλάβω τη χοριακή... Δύο περιπτώσεις είτε είναι καθυστερημένη σύλληψη για αυτό και είναι χαμηλά είτε δεν θα προχωρήσει άλλο.... Οπότε δεν ξέρω ακόμη αν μπορώ να χαρώ το κρατάω και τη Δευτέρα!!

Μήπως είχες καθυστερημένη ωοριξία κορίτσι μου οπόταν και καθυστερημένη σύλληψη; :)

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Άντρεα είπε:

Μήπως είχες καθυστερημένη ωοριξία κορίτσι μου οπόταν και καθυστερημένη σύλληψη; :)

Τι να πω δεν ξέρω πάντως εγώ 15η μέρα είχα πόνους ωορρηξίας...

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου!!! Καλή επιτυχία σε ολες μας μακάρι να έχουμε επιτυχία!!εγώ έκανα την πρώτη σπερματεγχυνση και περιμένω μέχρι την τρίτη που θα κάνω χοριακη.αλλα απογοητεύτηκα γιατί πονάει η κοιλιά μου από χθες δεν ξέρω μακάρι να κάνω λάθος αλλά τι να πω!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mariaira είπε:

Η σαλπιγγογραφια βγηκε καθαρη αλλα με προετοίμασε   σιγα σιγα οτι σε περιπτωση που δεν ειναι καλη η μορφολογια του σπερματος θα καταφυγουμε σε υποβοηθουμενη αναπαραγωγη...

Αχ κοριτσι μου ολα για μας τους ανθρωπους ειναι μη σκας εμεις ημαστε δυνατες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...