Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έκοψα τα δάχτυλα του νεογέννητου καταλάθος!!!?

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα ενώ έκοβαν τα νυχακια των 15ημερων νεογέννητου μωρού μου έκοψα καταλάθος το δάχτυλα κι βασικά εγώ το βυζάκια έκοψα κιαρχισαν να αιμορραγούν δύο δάχτυλακια.εβαλα οικνοπνευμα καθαρό κ απολυμαντικο.λετε να πάθει τπτ??πχ τέτανο???περιμένω να πάρω ταπογευμα τον παιδίατρο

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Termi είπε:

Καλησπέρα ενώ έκοβαν τα νυχακια των 15ημερων νεογέννητου μωρού μου έκοψα καταλάθος το δάχτυλα κι βασικά εγώ το βυζάκια έκοψα κιαρχισαν να αιμορραγούν δύο δάχτυλακια.εβαλα οικνοπνευμα καθαρό κ απολυμαντικο.λετε να πάθει τπτ??πχ τέτανο???περιμένω να πάρω ταπογευμα τον παιδίατρο

Ελπίζω να μην είναι κάτι....Ο φόβος μου είναι....Και μου είπε ο παιδίατρος να τα κάνω με λιμα βρεφική αλλα ακόμα με το ψαλιδάκι πάω....

Δημοσίευση

Κ γω δεν ήξερα καν ότι έχει λίμα...λίγο αιματακι έτρεξε αλλά φοβάμαι μη πάθει καμία μόλυνση.εβαλαβκαθαρο οινόπνευμα κ αντισηπτικό μα φοβάμαι να βάλω αλοιφή γιατί βάζει τα χέρια του στο στομα

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Termi είπε:

Κ γω δεν ήξερα καν ότι έχει λίμα...λίγο αιματακι έτρεξε αλλά φοβάμαι μη πάθει καμία μόλυνση.εβαλαβκαθαρο οινόπνευμα κ αντισηπτικό μα φοβάμαι να βάλω αλοιφή γιατί βάζει τα χέρια του στο στομα

Αν είχες καθαρίσει το νυχοκοπτη πριν με αντισηπτικό μην φοβάσαι 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Termi είπε:

Καλά ναι μη βάλεις κάτι!μίλησες με τον παιδίατρο?τι σου είπε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Οχι όχι μη το λες, τελευταία μέρα του μήνα ανοίγουν τα ραντεβού για τον επόμενο. Κ έχει βρίσκεις άνετα. 
    • Κορίτσια πως είστε;;; Καλησπέρα. Εγώ μόλις γύρισα είχα πάει στα επείγοντα με δύσπνοια και ταχυκαρδία πάλι και φτερουγισματα. Δεν μου βρήκαν κάτι, μόνο μου είπαν αν επιμένει να βάλω ένα holter. Με ξεσκονισαν αίματος, καρδιά, τριπλεξ. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω έχω αγχωθει. Μιλάμε όταν παθαίνω αυτά τα επεισόδια είμαι σαν καρτούν που πετάγεται έξω από το στήθος η καρδιά και μου κόβεται η ανάσα.  Ακούσαμε και καρδούλες ευτυχώς τα μωράκια ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει στα πάνω πατώματα. Τι να έχω βρε κορίτσια έχω αγχωθει. Πρώτη φορά νοιωθω έτσι σε εγκυμοσύνη, οι γιατροί στο νοσοκομείο το έριξαν εκεί. Εσείς πώς είστε;;;
    • Καλησπέρα κορίτσια! Εγω σπίτι με τ μωρο σήμερα. Ο άντρας μ πήγε τ κορίτσια σε μια δράση. Θεωρώ ότι τα πάμε πολύ καλά όλοι μαζί. Βοηθαει κ το μωρό που ειναι πολυ καλό. Σήμερα θα μπούμε κανονικα σε σειρά. Διαβασμα μπάνια κτλ. Αύριο να πανε σχολείο κ είπα την κουμπάρα μου να ρθει να πιούμε καφέ να με κάνει κ παρέα. Ειπα κ τ αντρα μ να κάνει ότι θέλει τ πρωι, να πάει γυμναστήριο αν θέλει κτλ να ξελαμπικαρει λίγο κι αυτος. Έχει τοσες μερες π ασχολείται με τα πάντα. Χθες ξύπνησα μεσα στη νύχτα κ εκλαιγα από τ πόνο στο στήθος. Αυτό έτρεχε ολο τ βραδυ. Ειχα μονίμως πετσετες από κάτω. Σήμερα μίλησα με μαια εδω περα μ εδωσε οδηγίες κ ήδη νιώθω καλύτερα. Νομίζω άρχισε να υποχωρεί τ οιδημα. Τις επόμενες μέρες λογικα θα ρυθμιστεί κι αλλο. @Sotiria_94 μου είπε και αυτή ότι στην καισαρικη λογο όρου κτλ τ πρήξιμο ειναι πιο έντονο. Μπόμπα τον έκανες τον μικρό χαχαχα.  @ΜαρίαΔημήτρης άσε τ αγόρια να κάνουν τις βόλτες τους και συ απολαυσε την κόρη σου. Χωρις τ βλεμμα τ μικρού. Εγω πχ αποφεύγω μπροστά τους να την έχω αγκαλια. @Maria98πολυ θαρραλέα σε βρίσκω π ακόμα δ σαραντησες σκεφτεται για 2ο! Μπράβο σου.
    • Νομίζω και μας έχει ηρεμησει λιγάκι, μάλλον ειναι στιγμες που θα φουντώνει και θα ηρεμεί 
    • Κορίτσι μου έχεις δοκιμάσει να τον κρατήσεις μόνο στο στήθος; πχ να τον ρεψεις λίγο και να τον ξαναβάλεις μετα ; μπορεί να μη χρειάζομαι τόσο και το συμπλήρωμα, μπορεί να σου φαίνεται αδειο το στήθος αλλα το στήθος εχει γαλακι 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...