Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έκοψα τα δάχτυλα του νεογέννητου καταλάθος!!!?

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα ενώ έκοβαν τα νυχακια των 15ημερων νεογέννητου μωρού μου έκοψα καταλάθος το δάχτυλα κι βασικά εγώ το βυζάκια έκοψα κιαρχισαν να αιμορραγούν δύο δάχτυλακια.εβαλα οικνοπνευμα καθαρό κ απολυμαντικο.λετε να πάθει τπτ??πχ τέτανο???περιμένω να πάρω ταπογευμα τον παιδίατρο

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Termi είπε:

Καλησπέρα ενώ έκοβαν τα νυχακια των 15ημερων νεογέννητου μωρού μου έκοψα καταλάθος το δάχτυλα κι βασικά εγώ το βυζάκια έκοψα κιαρχισαν να αιμορραγούν δύο δάχτυλακια.εβαλα οικνοπνευμα καθαρό κ απολυμαντικο.λετε να πάθει τπτ??πχ τέτανο???περιμένω να πάρω ταπογευμα τον παιδίατρο

Ελπίζω να μην είναι κάτι....Ο φόβος μου είναι....Και μου είπε ο παιδίατρος να τα κάνω με λιμα βρεφική αλλα ακόμα με το ψαλιδάκι πάω....

Δημοσίευση

Κ γω δεν ήξερα καν ότι έχει λίμα...λίγο αιματακι έτρεξε αλλά φοβάμαι μη πάθει καμία μόλυνση.εβαλαβκαθαρο οινόπνευμα κ αντισηπτικό μα φοβάμαι να βάλω αλοιφή γιατί βάζει τα χέρια του στο στομα

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Termi είπε:

Κ γω δεν ήξερα καν ότι έχει λίμα...λίγο αιματακι έτρεξε αλλά φοβάμαι μη πάθει καμία μόλυνση.εβαλαβκαθαρο οινόπνευμα κ αντισηπτικό μα φοβάμαι να βάλω αλοιφή γιατί βάζει τα χέρια του στο στομα

Αν είχες καθαρίσει το νυχοκοπτη πριν με αντισηπτικό μην φοβάσαι 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Termi είπε:

Καλά ναι μη βάλεις κάτι!μίλησες με τον παιδίατρο?τι σου είπε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...