Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δίδυμο μανούλες!!!


sofiefin1982

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! Είμαι έγκυος σε δίδυμη κυηση στην 16η εβδομάδα!!! Στην 12η εβδομάδα είχα αιμορραγία πήγα νοσοκομείο είδα τα μωρά μια χαρά ήταν!!! Είχα μια μικρή αποκόλληση που συμβαίνει μου είπαν στις διδυμες κυησεις!!! Χθες που έκλεινα την 16η εβδομάδα πάλι είδα αίμα!!! Σήμερα το πρωί ήπια utrogestan και τώρα έχω καφέ υγρά λίγα!!! Είχε καμία άλλη μανούλα τόσο συχνά αίμα? Ανησυχώ για τα μωρά!!! Ο γιατρός που είπε ξεκούραση!!! Εγώ φοβάμαι πολύ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!

Είμαι στην 17η εβδομάδα και έχω πάθει ήδη 2 φορές αποκόλληση μια την 8η και μια την 12η με πολύ αιμορραγία. Έκατσα στο κρεββάτι με utrogestan και trofocard και κάποιες ενέσεις προγεστερόνης, περίπου 15 μέρες στην κάθε περίπτωση. Βέβαια να σημειώσω ότι έχω ένα μπεμπάκι. Ξέρω γνωστές μου που σηκώθηκαν απο το κρεββάτι μετά τον 5-6 μήνα απο τις αιμοραγγίες κι αυτές με ένα μπεμπάκι. Εμπειρία απο διδυμάκια δεν έχω. Αλλά θα σου έλεγα να κάτσεις να ξεκουραστείς και να μην αγχώνεσαι κι όλα καλά θα πάνε!!!!!! Με το καλό να τα σφίξεις στην αγκαλία σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μόλις τελείωσα από τη γιατρό. Λοιπόν τελικά είχα ένα στη δεξιά πλευρά το οποίο απορροφάται δεν είναι καλό. Από την αριστερή που έχω 3 το ένα έχει ξεφύγει στα 24εκ οπότε κ αυτό δεν είναι καλό.. έχουν μείνει δύο ένα 21εκ κ ένα 18,5 εκ.. ένεση για να την κάνω υπαρχει έλλειψη στα φαρμακεία οπότε περιμένουμε να δούμε θα γίνει κάτι θα σκάσουν σωστά η τζιφος... ?..13η είμαι.. θα με ξανά δει την Πέμπτη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ έχω δίδυμα! Δεν έπαθα ποτέ αποκόλληση οπότε δεν ξέρω! Θεωρώ όμως ότι δεν είναι διαφορετική με την μονηρη κύηση! Καλά κουράγια μετά! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...