Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ελπίζουμε να γίνουμε μανούλες το 2020..!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Καλημέρα!!!!. 13 κια 14η ημέρα έκανες τεστακι? 

Καλημέρα!! Όχι ρε γαμώτο..αλλιώς θα ήξερα ότι το αίμαι μπορεί να είναι ωορρηξίας..έκανα μόνο τη 15η που είδα το αίμα, μήπως ξέρει κάποια κοπέλα πώς πρέπει να είναι το τεστάκι τη 15η μέρα αν δεις αίμα και με διαφωτίσει

Δημοσίευση

@lactaki πώς είσαι; Πήγα σήμερα γιατρό και είδαμε 6 ωάρια (4 από δεξιά, όπου έχει πρόβλημμα η σάλπιγγα, και 2 από αριστερά). Ο γιατρός μου έγραψε να πάρω για 10 μέρες τα cyclacur, θα βοηθήσουν λέει στην εμφύτευση. Αναμενόμενη ωοριξία την Δευτέρα, Τρίτη θα πάω ξανά να δούμε πόσα έσπασαν και αν δεν έσπασαν και τα 2 που είναι αριστερά να τα σπάσουμε με ένεση.

Έσύ πώς είσαι; Σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι; Νιώθω ότι είμαστε σε παρόμοια φάσηκαι ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Άντρεα είπε:

@lactaki πώς είσαι; Πήγα σήμερα γιατρό και είδαμε 6 ωάρια (4 από δεξιά, όπου έχει πρόβλημμα η σάλπιγγα, και 2 από αριστερά). Ο γιατρός μου έγραψε να πάρω για 10 μέρες τα cyclacur, θα βοηθήσουν λέει στην εμφύτευση. Αναμενόμενη ωοριξία την Δευτέρα, Τρίτη θα πάω ξανά να δούμε πόσα έσπασαν και αν δεν έσπασαν και τα 2 που είναι αριστερά να τα σπάσουμε με ένεση.

Έσύ πώς είσαι; Σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι; Νιώθω ότι είμαστε σε παρόμοια φάσηκαι ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου!

Καλημέρα κοριτσάκι μου.   Τέλεια ανταπόκριση στα χάπια αλλά εμένα για αυτό το λόγο μου τα μείωσε.. να μη κάνω τόσα πολλά. Παίρνω 1 τώρα κ πάλι έκανα 3 αντί για 6.. εγώ βρίσκομαι στην 23η μέρα του κύκλου κ αναμένω... Εγώ παίρνω κ προγεστερόνη utrogestan.  Αν προσπαθήσω 3η φορά θα τα σπάσω κ εγώ με ένεση μάλλον να τελειώνει χαχα. Την πρώτη το έκανα με ένεση αλλά ενώ πριν ένιωθα την ωορρηξία ότι έσπαγε τώρα δε νιώθω τίποτα... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η lactaki είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου.   Τέλεια ανταπόκριση στα χάπια αλλά εμένα για αυτό το λόγο μου τα μείωσε.. να μη κάνω τόσα πολλά. Παίρνω 1 τώρα κ πάλι έκανα 3 αντί για 6.. εγώ βρίσκομαι στην 23η μέρα του κύκλου κ αναμένω... Εγώ παίρνω κ προγεστερόνη utrogestan.  Αν προσπαθήσω 3η φορά θα τα σπάσω κ εγώ με ένεση μάλλον να τελειώνει χαχα. Την πρώτη το έκανα με ένεση αλλά ενώ πριν ένιωθα την ωορρηξία ότι έσπαγε τώρα δε νιώθω τίποτα... 

νομίζω και εγώ αυτά που μου έδωσε προγεστερόνη είναι. Η αλήθεια ποτέ δεν καταλάβαινα την ωοριξία μου ότι έσπαγε, το καταλάβαινα από τα υγρά και ελαφριές κράμπες. Η ένεση νομίζω είναι πιο σίγουρο μέσο! Αχχχ για να δούμε τι θα πετύχουμε! Τι κύκλο έχεις?

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Άντρεα είπε:

νομίζω και εγώ αυτά που μου έδωσε προγεστερόνη είναι. Η αλήθεια ποτέ δεν καταλάβαινα την ωοριξία μου ότι έσπαγε, το καταλάβαινα από τα υγρά και ελαφριές κράμπες. Η ένεση νομίζω είναι πιο σίγουρο μέσο! Αχχχ για να δούμε τι θα πετύχουμε! Τι κύκλο έχεις?

28αρη το πολύ 30αρη κάνω συνήθως... Ναι μακάρι τι να πω .Μ έχει πιάσει η απαισιόδοξια μου αλλά πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η lactaki είπε:

28αρη το πολύ 30αρη κάνω συνήθως... Ναι μακάρι τι να πω .Μ έχει πιάσει η απαισιόδοξια μου αλλά πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο...

Σε καταλαβαίνω.. η αλήθεια πριν να παω σήμερα στο γιατρό ήμουν πολύ στα κάτω μου.. δεν ήθελα καθόλου να προσπαθήσω με πρόκλιση ωοριξίας, ήθελα να παω απευθειας για λαπαροσκόπιση να δούμε ενδομητρίωση.. μετα τον γιατρό είμαι κάπως αισιόδοξη. Αύτό που μου έδωσε τελικά εμένα είναι οιστραδιόλη (οιστρογόνο δηλαδή), δεν ξέρω σε τι βοηθάει η αλήθεια.. Εύχομαι σε 6 μέρες να μας ανακοινώσεις τα ευχάρισταα!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η mummy5 είπε:

Καλημέρα! Εγω ξεκίνησα προχθές να κάνω τλετοια τεστάκια, λοιπόν απ ότι εχω καταλάβει πρέπει η γραμμή να είναι στην ίδια ένταση με τη γραμμή ελέγχου ή και πιο έντονη, για να είναι θετικό. Αυτό που βλέπω μου φαίνεται αρνητικό! Αλλά και γω πρώτη φορά κάνω τώρα ... μη σε πάρω στο λαιμό μου. Πότε ξεκίνησες να κάνεις τεστάκια; υπήρχε κάποια μέρα που να ήταν πιο έντονη η γραμμή; Επίσης τα τεστάκια αυτα πρέπει να τα κάνεις από τις 10πμ έως τις 8μμ. Όχι πρωι πρωί

Καλημέρα!! Πώς είσαι κορίτσι μου;

Μα αρνητικό είναι, αλλά το θέμα είναι τη 15η μέρα ενώ βλέπεις αίμα πώς θα έπρεπε να ναι; Αχνή δε θα πρεπε να ναι η γραμμή; Ή όχι; Ήξερα ότι είναι έντονη 24-48 ώρες πριν την ωορρηξία. Τη μέρα που βλέπεις αίμα είναι πριν την ωορρηξία, κατά τη διάρκεια ή μετά; Και η γραμμή πώς πρέπει να’ναι; Δεν έκανα τεστάκια πιο πριν, ένα τεστάκι έκανα τη 15η μέρα που άρχισε το αίμα. Και το έκανα γύρω στις 6 το απόγευμα οπότε ήταν οκ

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Καλως ορισες και ευχομαι οτι επιθυμεις να πραγματοποιηθει εμεις θα σου κανουμε παρεα παντως εδω θα μαστε θα τα λεμε. Εγω προεπαθω απο 2014..???

Σε ευχαριστώ πολύ για το καλοσωρισμα Σταυρί!???

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η wild lavender είπε:

Γεια! Εγώ προσπαθώ από αρχές του '18, αλλά όχι όλο το διάστημα γιατί είχα αποβολές και έπρεπε να περιμένω. Δυστυχώς δεν είναι μόνο η σύλληψη δύσκολη για κάποιους, αλλά και το μετά. Είμαι 34+ χρονών btw. Εσύ τώρα ξεκίνησες; 

Καλημέρα wild lavender !Εγώ είχα κάποια θέματα και δεν μπορούσα όλο το 19, αλλά το ήθελα πολύ.Ειμαι 30+.Προσπαθώ λίγους μήνες μονο...

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η wild lavender είπε:

(Σ'αγαπώ για τα emoji! ?)

Βρήκατε συγκεκριμένη αιτία για τις παλίνδρομες; Είχατε προλάβει να ακούσετε καρδιά;

@mammy5 σε ευχαριστώ για την απάντηση!Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Καλημερα ?

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Geo2009 είπε:

Καλημέρα κούκλα μου! Σου εύχομαι να έρθει πολύ σύντομα ένα μωράκι! 

Εμείς από το 2015, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια πιο εντατικά! Τον Ιούλιο έμεινα έγκυος μετά από 2 εξωσωματικές, αλλά παλλινδρομησε! Τώρα πάμε από το μηδέν! 

Όλα θα γίνουν! ?????

Σε ευχαριστώ GEO2009!Εύχομαι κάθε καλό!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Καλημέρα!! Όχι ρε γαμώτο..αλλιώς θα ήξερα ότι το αίμαι μπορεί να είναι ωορρηξίας..έκανα μόνο τη 15η που είδα το αίμα, μήπως ξέρει κάποια κοπέλα πώς πρέπει να είναι το τεστάκι τη 15η μέρα αν δεις αίμα και με διαφωτίσει

Μπορεί να ήταν θετικό 13-14η ημέρα. Κ 15η να έγινε η ωορρηξία...... Γι αυτό κ να μειώθηκε τη 15η ημέρα ή γραμμούλα.... 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Μπορεί να ήταν θετικό 13-14η ημέρα. Κ 15η να έγινε η ωορρηξία...... Γι αυτό κ να μειώθηκε τη 15η ημέρα ή γραμμούλα.... 

Γι’αυτό έκανα το τεστάκι, για να εξακριβώσω αυτό.οπότε αν έκανα 13-14η μέρα δικαιολογείται το αίμα τη 15η κ τη 16η;

Έκανα κ άλλο ένα τεστάκι τη 16η και ήταν ακόμη πιο αχνό

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Άντρεα είπε:

Σε καταλαβαίνω.. η αλήθεια πριν να παω σήμερα στο γιατρό ήμουν πολύ στα κάτω μου.. δεν ήθελα καθόλου να προσπαθήσω με πρόκλιση ωοριξίας, ήθελα να παω απευθειας για λαπαροσκόπιση να δούμε ενδομητρίωση.. μετα τον γιατρό είμαι κάπως αισιόδοξη. Αύτό που μου έδωσε τελικά εμένα είναι οιστραδιόλη (οιστρογόνο δηλαδή), δεν ξέρω σε τι βοηθάει η αλήθεια.. Εύχομαι σε 6 μέρες να μας ανακοινώσεις τα ευχάρισταα!!

Ειναι πιο καλά να έχουμε κ μια μικρή απαίσιοδοξια παρά κατά φαντασίαν έγγυος κάθε μηνα χαχα .

. καλύτερα ένεση για να είμαστε σίγουροι ότι δε μένουν κύστες. Αυτό μας έλειπε τώρα.. 

Τώρα που είδες ότι έχεις αβγουλακια υπαρχει περιπτωση να πάει Στραφη ο μήνας κ να κάνεις ωορηξια από τη βουλωμενη Σαλπιγγα??? Ας ελπίσουμε οοοοοχιιιιι!!!! Μετρήσατε το μέγεθος των αβγών!!??

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Ειναι πιο καλά να έχουμε κ μια μικρή απαίσιοδοξια παρά κατά φαντασίαν έγγυος κάθε μηνα χαχα .

. καλύτερα ένεση για να είμαστε σίγουροι ότι δε μένουν κύστες. Αυτό μας έλειπε τώρα.. 

Τώρα που είδες ότι έχεις αβγουλακια υπαρχει περιπτωση να πάει Στραφη ο μήνας κ να κάνεις ωορηξια από τη βουλωμενη Σαλπιγγα??? Ας ελπίσουμε οοοοοχιιιιι!!!! Μετρήσατε το μέγεθος των αβγών!!??

Αν δεν σπάσουν από την αριστερή δυστυχώς ναι ? Για αυτό όμως θα πάω και τη τρίτη, αν κάποιο αυγό δεν σπάσει μόνο του να το σπάσουμε με ένεση. Το μέτρησε ναι και μου είπε κυριακή το αργότερο δευτερά θα σπάσουν, δεν ρώτησα τιμές όμως!

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Γι’αυτό έκανα το τεστάκι, για να εξακριβώσω αυτό.οπότε αν έκανα 13-14η μέρα δικαιολογείται το αίμα τη 15η κ τη 16η;

Έκανα κ άλλο ένα τεστάκι τη 16η και ήταν ακόμη πιο αχνό

Ναι ίσως να ήταν θετικό τις προηγούμενες μέρες..... Οπότε περιμένεις περίοδο 15+15=30η ημέρα? 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Πώς τα πας εσύ κορίτσι? Πότε περιμένουμε? 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Starrr είπε:

Πώς τα πας εσύ κορίτσι? Πότε περιμένουμε? 

χαχαχα καλά είμαι εσυυυ???την Τρίτη 28αρη λέω ότι θα κάνω.  Θα δείξει.. φτου φτου δεν έχω τίποτα σήμερα 23η.. ο πόνος ήταν μόνο 20η 21η.. μετά πέρασε.. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

χαχαχα καλά είμαι εσυυυ???την Τρίτη 28αρη λέω ότι θα κάνω.  Θα δείξει.. φτου φτου δεν έχω τίποτα σήμερα 23η.. ο πόνος ήταν μόνο 20η 21η.. μετά πέρασε.. 

Τι ωραία. Εγώ για καλό θα το πάρω. ???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...