Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ελπίζουμε να γίνουμε μανούλες το 2020..!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνεις πρωί... Δεν λέει τίποτα στις οδηγίες?! Μια μέρα είναι αρκετή αφού λέει 5 μέρες μετά τη σύλληψη! Αν είσαι θα το δείξει! 

Λέει στις οδηγίες ότι είναι καλύτερο να το κάνεις πρωί λόγω ότι το πρωί η lh, είναι σε μεγαλύτερη ποσότητα στα ούρα.Θα δω η θα κάνω αύριο το πρωί η την Δευτέρα αν δεν έρθει!Έχω μια αρνηση με το τέστ!γιατί την προηγουνη φορά που είχα καθυστερήση πέρσυ έκανα κύκλο 33 ημερών είχα στεναχωρεθει παρά πολύ τι τεστ έκανα τι χωριακη!μέχρι που ήρθε και ησύχασα!και τότε είχα κάνει και τεστ ωορρηξίας να φανταστείς οπότε ήξερα ποτέ περιμένα αλλα ετυχε!!

Δημοσίευση

Συνήθως θέλουμε να είναι πρωί πριν την καθυστέρηση μετά την καθυστέρηση οποία ώρα και να το κάνεις είναι το ίδιο!! Αρκεί να μην έχεις πιει πολλά υγρά!!! Άντε πάνε κάνε ένα !! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Συνήθως θέλουμε να είναι πρωί πριν την καθυστέρηση μετά την καθυστέρηση οποία ώρα και να το κάνεις είναι το ίδιο!! Αρκεί να μην έχεις πιει πολλά υγρά!!! Άντε πάνε κάνε ένα !! 

Με κάλυψες στο 100% @ViKcy θέλει πρωί αν είναι πριν την καθηστεριση! Τι να σου πω αν αντέχεις ? αν δεν αντέχεις όμως εδώ είμαστε όπως εσύ νομίζεις!!! Δεν αλλάζει και κάτι έτσι κ αλλιώς ότι έχει γίνει έχει γίνει άμα είναι θετικό πανηγυρίζουν αν όχι το πεενουμε απόφαση!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ViKcy είπε:

Πήρα τελικα!!Δεν άντεξα!!Το self clear είχε το διπλό! Υποτίθεται είναι πολύ ευαίσθητο δείχνει και 5 μέρες μετά από την σύλληψη!έτσι γράφει ???!! Μωρέ αν δεν είχανε και θέμα θα ήμουν πιο αισιόδοξη!!Λέω την Δευτέρα να το κάνω αν δεν έρθει μέχρι τότε!!

Σιγά μην αντέξεις μέχρι τη Δευτέραααααα χαχααα???

Δημοσίευση

Για να πω την αλήθεια δεν έχω κάνει ποτέ... Πάντα την περίμενα και πάντα ερχόταν καθυστερημένη ή στην ώρα της... Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν πήρα ποτέ τεστ εγκυμοσύνης ακόμα και όταν είχα 4-5 μέρες καθυστέρηση. Αν είχα μπει στη διαδικασία να πάρω τεστ όμως θα το έκανα όποια ώρα και να ήταν! Εσύ @ViKcy μου κανε ότι σου πει το ενστικτο σου, μη με ακούς εμένα! ?????

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Μα λέω κάτι δε βλέπω καλά.. εντάξει δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου τελικα. . χαχααα.. ναι ας κάνει ακόμα ένα σίγουρα !!! Ακούς @anna90????

Ειμαι πολυ σιγουρη οτι ηταν αρνητικο, δεν φαινοταν τιποτα δυστυχως!! Αργησα να απαντησω γιατι πηγα να πνιξω τον καημο μου στο κομμωτηριο...κουρευτικα πολυυυυ!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η anna90 είπε:

Ειμαι πολυ σιγουρη οτι ηταν αρνητικο, δεν φαινοταν τιποτα δυστυχως!! Αργησα να απαντησω γιατι πηγα να πνιξω τον καημο μου στο κομμωτηριο...κουρευτικα πολυυυυ!!! 

Χάχα μεγια!!! Κάνε άλλο ένα!!! 

Δημοσίευση

Έκανα κορίτσια δεν άντεξα!Φυσικά αρνητικό!Δεν πειράζει τουλάχιστον μου έφυγε η ιδέα!!!!Αύριο μεθαύριο θα έρθει!!!Μπορεί και λόγω θάλασσας να υπάρχει αυτή η καθυστέρηση!!!ήμουν διακοπές όταν ήμουν στις γόνιμες!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η ViKcy είπε:

Έκανα κορίτσια δεν άντεξα!Φυσικά αρνητικό!Δεν πειράζει τουλάχιστον μου έφυγε η ιδέα!!!!Αύριο μεθαύριο θα έρθει!!!Μπορεί και λόγω θάλασσας να υπάρχει αυτή η καθυστέρηση!!!ήμουν διακοπές όταν ήμουν στις γόνιμες!

Γκρρρρρρ.... Να πω ότι δεν ξενέρωσα ?! Δεν μπορώ να πω ψέματα... Ξενέρωσα... Αλλά δεν πειράζει, έρχονται κι άλλες γόνιμες! ?????????

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Γκρρρρρρ.... Να πω ότι δεν ξενέρωσα ?! Δεν μπορώ να πω ψέματα... Ξενέρωσα... Αλλά δεν πειράζει, έρχονται κι άλλες γόνιμες! ?????????

Και εγώ λίγο!Αν και εντάξει δεν είχα και πολλές ελπίδες η αλήθεια είναι!!και είναι σίγουρη ότι αύριο θα έρθει αφού έκανα το τεστ και ξέρω!!! τουλάχιστον να μην αργήσει πολύ!!!η γυναικολος μου πάντως μου είχε πει να μην τρελαίνομαι αυτά συμβαίνουν δεν σημαίνει ότι υπάρχει θέμα!!Την πρώτη φορά που είχα καθυστερήση έξαλλη είχα γίνει!!???

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Κι εγώ έκανα δεν άντεξα..αρνητικό? οπότε περιμένω αύριο κανονικά...

Δεν πειράζει στην επόμενη φορά!!!!!Τουλάχιστον ξέρουμε γιατί όσο δεν κάνεις έχει πάντα την ελπίδα!! Βέβαια εσύ το έκανες λίγο νωρίς!! θεωρώ!!

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Titika88 είπε:

Το σημερινο.....το ημερολογιο δινει το αυγο δευτερα που ειναι η 12η...σημερα ειναι 10η μερα...

IMG_20190914_170038.jpg

Αρνητικό ακόμη!! Συνεχίζεις τεστ και σεξ ?????

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bebouli είπε:

Ρε κορίτσια τι γίνεται το ένα αρνητικό μετά το άλλο ??? περιμένω ειλικρινά την στιγμή που θα μείνουμε όλες ??

Θα ρθει η στιγμή κούκλα μου μη μου στεναχωριέσαι! ?????

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Geo2009 είπε:

Θα ρθει η στιγμή κούκλα μου μη μου στεναχωριέσαι! ?????

Όλες γύρω μου μένουν έγκυες η μία μετά την άλλη....!! Και η μία έμεινε καταλάθος της κόψω μια να μάθει χαχαχαχχα!! Ας φάω μια μεγάλη σοκολάτα να αναρωτιέμαι μετά πως παχυνα ?????

Δημοσίευση

@Bebouli είναι κ αυτές που λένε! Εγώ δεν το περίμενα μια φορά έγινε και έμεινα!!!! ?????????! Εκεί ναι θέλουν ξύλο! Χαχαχα!!

@Titika88το πας μια χαρά είδες που σήμερα είναι λίγο πιο έντονη η γραμμή!!!! Μη σταματάς όπως είπε κ το μπεμπουλι σεξ μαι τεστ  τη Δευτέρα αν όντος; πας ακριβός με το ημερολόγιο θα σου κόκκινησει!! Σεξ κάνουμε όπως κ να έχει μέρα παρά μέρα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Όλες γύρω μου μένουν έγκυες η μία μετά την άλλη....!! Και η μία έμεινε καταλάθος της κόψω μια να μάθει χαχαχαχχα!! Ας φάω μια μεγάλη σοκολάτα να αναρωτιέμαι μετά πως παχυνα ?????

Αγαπούλα κράτα μικρό καλάθι για το κατά λάθος! Εγώ δεν τις πιστεύω να ξέρεις! Οι περισσότερες τα ίδια λένε! Τι κατά λάθος κυρία μου?! Δεν ήξερες ότι στα ριξε μέσα ο κύριος?! Μην τρελαθούμε κιόλας! 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Αγαπούλα κράτα μικρό καλάθι για το κατά λάθος! Εγώ δεν τις πιστεύω να ξέρεις! Οι περισσότερες τα ίδια λένε! Τι κατά λάθος κυρία μου?! Δεν ήξερες ότι στα ριξε μέσα ο κύριος?! Μην τρελαθούμε κιόλας! 

Χαχαχαχα απαντάω γιατί πολύ μου άρεσε και δεν έχω λικε!!!! 

Έλα ντε πες και εσύ δεν κατάλαβε άραγε τίποτα!!!! ???????????

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mamounitsa είπε:

Χαχαχαχα απαντάω γιατί πολύ μου άρεσε και δεν έχω λικε!!!! 

Έλα ντε πες και εσύ δεν κατάλαβε άραγε τίποτα!!!! ???????????

Ε, ναι τώρα! Αυτά κατά λάθος δεν γίνονται! Όταν ο άλλος τα ρίχνει μέσα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί! ?????

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Χαχαχχαχ η συγκεκριμένη έχει απλά σχέση έσπασε το προφυλακτικό χαχαχ!! Αλλά εντάξει το θελουνε το παιδάκι τους!!! Οπότε τώρα γάμο κλπ κλπ!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Χαχαχχαχ η συγκεκριμένη έχει απλά σχέση έσπασε το προφυλακτικό χαχαχ!! Αλλά εντάξει το θελουνε το παιδάκι τους!!! Οπότε τώρα γάμο κλπ κλπ!! 

Καλα, ούτε αυτά τα μασάω μεταξύ μας! Αλλά εντάξει! Γεροί να είναι και με το καλό να έρθει το μωράκι τους! ❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Ρε κορίτσια τι γίνεται το ένα αρνητικό μετά το άλλο ??? περιμένω ειλικρινά την στιγμή που θα μείνουμε όλες ??

Χάλασε το γούρι, και ξεκινήσαμε τόσο καλά...

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Πες τα χρυσόστομε..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...