Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ελπίζουμε να γίνουμε μανούλες το 2020..!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bebouli είπε:

Ααα δεν έχει σημασία εγώ έκανα ???????????? ναι πρόσεξε μην σε θαμπώσει ???????

Μαρη, θέλω να σε δω αύριο έτσι και είναι θετικό τι θα βρεις να μας πεις! ????

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Geo2009 είπε:

Ας είναι θετικό κι ας μην έχω μούτρα ?????????

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Αρχικα θα τη κοπει η μιλια οποτε ουτε θα πει ουτε θα γραψει γιατι θα κοκκαλωσει κιολας...μετα θα κανει στανταρ ακομα κανα δυο στα καπακια για σιγουρια....και μετα θα αρχισει να ψελιζει...μα- λα- κα πως γκενεν ατο???? Στοιχηματιζω......???

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Titika88 είπε:

Αρχικα θα τη κοπει η μιλια οποτε ουτε θα πει ουτε θα γραψει γιατι θα κοκκαλωσει κιολας...μετα θα κανει στανταρ ακομα κανα δυο στα καπακια για σιγουρια....και μετα θα αρχισει να ψελιζει...μα- λα- κα πως γκενεν ατο???? Στοιχηματιζω......???

Λεγε μωρη μπεμουλι ....ετσι δεν θα γινει? Επεσα μεσα???

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Titika88 είπε:

Κοριτσιααααααα ειναι καμια αλλη εδω στο team απο Σαλονικη????γιατι απο τα σχολια βλεπω πολυ αθηνα...

Εγω!!!!όντως οι περισσότερες από Αθήνα είναι η από νησί!!!!??

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Titika88 είπε:

Χαχαχαχχαχ! Κλαίω! ???????????

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Πες της μη με πάει κόντρα εμένα δεν θα κάνω ???????

Σωπα κορίτσι μου! Μη την ακούς! Περιμένω τεστακι αύριο με κόκκινες γραμμούλες! ??????

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Βικούλα88 είπε:

#Mamounitsa #PAPA EVA Είναι εύκολη εξέταση η σαλπιγγογραφια? Με αγχωθει λίγο.. 

Δεν είναι τίποτα γλυκιά μου μην ανησυχείς! Μέχρι να ξεκινήσεις θα έχεις τελειώσει! Για μένα ήταν του δευτερολεπτου ο πόνος και δεν θα τον πω πόνο... Ήταν σαν να με τσίμπησε ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά για ένα ή δύο δευτερόλεπτα! Σου εύχομαι να είναι το ίδιο και για σένα!?????

Δημοσίευση

Καλημέρα τρελοκομεία!!! Δεν ξέρω από που είστε αν και καθος φαίνεται όντος οι περισσότερες από Αθήνα εγώ είμαι από λίγο πιο δίπλα Και μπορώ να πω καλό χειμώνα επίσημα μιας και εδώ έγινε χαμός με βροχα!!! @Titika88αααααα τώρα εξιγηται η τρέλα είναι βόρεια χαχαχ!! @Bebouli πουλάκι ? μου έχουμε ψηφίσει όλες να κάνεις ένα τεστ σε παρακαλούμε βάλε μας ένα θετικό μόλις ξυπνήσεις!!!! @Βικούλα88 όντος και εγώ δεν μπορώ να σου πω ότι πονεσα βέβαια οι απόψεις είναι διάφορες εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι πως αν η σάλπιγγα δεν είναι διαβατη ίσως πονάει λίγο πραγματικά εγώ αυτό που κατάλαβα ήταν πόνοι περιόδου για ένα λεπτό το πολύ!!! Μη φοβάσαι δεν είναι κάτι παντός τραγικό!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η ViKcy είπε:

Εγω!!!!όντως οι περισσότερες από Αθήνα είναι η από νησί!!!!??

Εεεεεελα ρε φιλεεεεε!!!!!!!!! Οποτε κουκλες εγκυουλες οταν μας ριχνετε μπεμπεδοσκονη στο βορρα παρακαλω στον πυργο το λευκο να ριχνετε να παμε με τη βικαρα να τη μαζεψουμε οοοοοληηηηηηη!!!!!!???

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Mamounitsa είπε:

Καλημέρα τρελοκομεία!!! Δεν ξέρω από που είστε αν και καθος φαίνεται όντος οι περισσότερες από Αθήνα εγώ είμαι από λίγο πιο δίπλα Και μπορώ να πω καλό χειμώνα επίσημα μιας και εδώ έγινε χαμός με βροχα!!! @Titika88αααααα τώρα εξιγηται η τρέλα είναι βόρεια χαχαχ!! @Bebouli πουλάκι ? μου έχουμε ψηφίσει όλες να κάνεις ένα τεστ σε παρακαλούμε βάλε μας ένα θετικό μόλις ξυπνήσεις!!!! @Βικούλα88 όντος και εγώ δεν μπορώ να σου πω ότι πονεσα βέβαια οι απόψεις είναι διάφορες εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι πως αν η σάλπιγγα δεν είναι διαβατη ίσως πονάει λίγο πραγματικά εγώ αυτό που κατάλαβα ήταν πόνοι περιόδου για ένα λεπτό το πολύ!!! Μη φοβάσαι δεν είναι κάτι παντός τραγικό!!!

Καλο χειμωναααα μανα , μητερα , μαμα!!!!! Καλα αποτελεσματα σημερα με τη χοριακη!!!ολα καλα θα πανε!! ?

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Titika88 είπε:

Καλο χειμωναααα μανα , μητερα , μαμα!!!!! Καλα αποτελεσματα σημερα με τη χοριακη!!!ολα καλα θα πανε!! ?

Σε ευχαριστώ ζουζουνοτρελοκιμειο!!!!! Εσύ ξεκίνησες τα τεστακια!? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η lactaki είπε:

Καλημέρα κορτσουδια κ από μένα.. νησιωτισσα εδώ!!!! 3η μέρα του κύκλου κ έχω ξεκινήσει serpafar... Μα πως περνάνε έτσι οι μέρες μέχρι τις γόνιμες ..μετά κολλάει το σύστημα χαχααα

Καλημέρα Αα!!!!! Αυτό ξανά πες το περνάνε νερό μέχρι την τελευταία επαφή οι τελευταίες 13 μέρες έχουν τον ατελείωτο, αχαχα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mamounitsa είπε:

Σε ευχαριστώ ζουζουνοτρελοκιμειο!!!!! Εσύ ξεκίνησες τα τεστακια!? 

Οχι ...σημερα θα κανω...οταν γυρισω απ τη δουλεια....και θα τα κανβ εκει γυρω στις 4 και ....ειπατε να μην πιω πολλα υγρα πριν κανω???? Θα σας το ανεβασω γιατι δεν θα καταλαβω εγω και πολλα...

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Geo2009 είπε:

Δεν είναι τίποτα γλυκιά μου μην ανησυχείς! Μέχρι να ξεκινήσεις θα έχεις τελειώσει! Για μένα ήταν του δευτερολεπτου ο πόνος και δεν θα τον πω πόνο... Ήταν σαν να με τσίμπησε ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά για ένα ή δύο δευτερόλεπτα! Σου εύχομαι να είναι το ίδιο και για σένα!?????

Καλημερουδια μια χαρα εξεταση ειναι δεν πονας καθολου εγω που ειμαι μιγιαγγιχτη δεν πονεσα καθολου.. τι εγινε @Bebouli τεστακι θα κανεις?

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Titika88 είπε:

Οχι ...σημερα θα κανω...οταν γυρισω απ τη δουλεια....και θα τα κανβ εκει γυρω στις 4 και ....ειπατε να μην πιω πολλα υγρα πριν κανω???? Θα σας το ανεβασω γιατι δεν θα καταλαβω εγω και πολλα...

Ναι όχι πολλά υγρά και κατά προτίμηση λένε κάθε μέρα την ίδια ώρα μη τα πετάς μόνο κράτησε τα να τα συγκρίνεις!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...