Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά να έχουμε με γεμάτες αγκαλιές και υγεία!!!!!🙏🙏 Και εγώ χάθηκα αυτές τις μέρες αλλά διάβαζα τα νέα σας. Ήταν λόγο βαρύ το κλίμα στο σπίτι μας γιατί είχαμε απώλεια συγγενικού προσώπου οπότε και οι γιορτές μας δεν ήταν οι καλύτερες δυστυχώς.  Ωστόσο προχωράμε καλά με το μπεμπακι θέλω να πιστεύω. Έχει αρχίσει να αραιώνει πολύ τις κινήσεις της, δηλαδή τώρα πια νιώθω κάποια σκουντηγματα και όχι αυτό το τρελό πήγαινε έλα όλη την ημέρα. Πέρα από το ντοπλερ μας στις 32 εβδομάδες δεν έχουμε ξανα δει το μωράκι. Έχουμε ραντεβού την άλλη Παρασκευή με τον γιατρό μας που θα είμαστε με το καλό 35 +3.  Απο προετοιμασίες έβαλα σήμερα το πρώτο πλυντήριο και σιγά σιγά θα εμ αρχίσω να σιδερώνω και να τα τοποθετώ στην συρταριέρα της τις επόμενες μέρες. Κοντεύουμε προς το τέλος και ακόμα δεν το εχω πιστέψει. Μακαρι να πάμε όλα καλά για όλες μας 🙏🙏🙏❤️
    • Ναι ε;; Έχεις εμπειρία από ανάλογη περίπτωση;; Κορίτσια όλες τις μέρες έκαψα εγκέφαλο! Το μέσα μου Ν μου λέει για καισαρική , εγώ να νιώθω τύψεις και ν λέω θ προσπαθήσω προκληση, μετά ν σκέφτομαι κ την παράταση!!! Εν τέλει έτσι όπως έγιναν τ πράγματα η μικρή μ μ δείξε το δρόμο !!! 🙏💗🧿
    • Κορίτσι μου μην ανησυχείς έχεις χρόνο’    κ εγώ αφού μπω στο μήνα μου θα πλύνω θα στήσω και θα φτιάξω πράγματα! 🥰   άλλωστε ως πρωτότοκη που είσαι λογικά θα πας μέχρι 38 εβδ σίγουρα (λογικά και παραπέρα). Έχεις χρόνο ❤️❤️❤️ 
    • Καλησπέρα κορίτσια χαίρομαι που μας έγραψε η @annitakianna και η @Mickie γιατί σας σκεφτόμασταν κ αφού είστε καλά αυτό μετράει ❤️❤️❤️ καταλαβαίνω ότι στο τέλος ο χρόνος περιορίζεται!!!    εγώ γύρισα τώρα από γιατρό 2.350 τον μετρήσαμε στις 33+5 ευτυχώς έμεινε σταθερό στο 70% κ δεν έπεσε άλλο στην καμπύλη. Αλλά μου είπε ο γιατρός την άλλη εβδομάδα που έχω έμβρυομητρικό και καρδιολόγο με μεγαλύτερη ακρίβεια θα δούμε την πορεία του μωρού γιατί φυσικά ο υπέρηχος είναι μεγαλύτερης ακρίβειας.    Στις 9 του μήνα λοιπόν έχω το Ραντεβού αυτό κ την επόμενη στις 16 έχω τον δικό μου γιατρό πάλι. Ανά δυο εβδ θα με βλέπει τώρα.  κάναμε και Nst κ θα κάνω κάθε φορά που θα πηγαίνω στο ιατρείο του μου είπε. Είχα συσπάσεις αλλά αυτό το ξέρουμε γιατί έχω πολλές μέσα στην μέρα. Όλα καλά συνεχίζουμε!    ανυπομονω να πάω στις 9 του μήνα να δούμε την καρδούλα του μια πρώτη εικόνα του μεγέθους των προβλημάτων (αν μεγάλωσαν αν μίκρυναν κτλ).     
    • Βαμβακερά σίγουρα θα βρεις στο Η&Μ και ίσως και κάποια λίγα στο Orchestra..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...