Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Θα συμφωνησω. Ενταξει προφανως το μητρικο γαλατακι ειναι πολυτιμο για τα βρεφακια μας αλλα δε θα τρελαθουμε κιολας ουτε θα χασουμε τη ψυχικη μας υγεια. Τοσα μωρακια μεγαλωνουν με ξενο γαλα και ειναι μια χαρα δυνατα και απολυτα υγιη. Προσωπικα περασα απο αυτην τη φαση γιατι δεν ειχα πολυ γαλα και ενιωθα παρα πολλες τυψεις. Αισθανομουν πολυ ασχημα και ηθελα να το κοψω τελειως γιατι ενιωθα οτι το παιδι μου δεν καλυπτεται με αυτο που του εδινα και ειχε εκνευρισμο. Μεχρι που το πηρα αποφαση και ηρεμησα. Τον εβαζα λιγο στο στηθος και εβγαζα με θηλαστρο γαλα οσο ειχα και συμπληρωνα τα γευματα του με ξενο. Και εκει που ελεγα θα τα παρατησω δε θα του δωσω καθολου μητρικο γαλα καναμε μικτη σιτιση για 5 μηνες και σταματησα για αλλους λογους, οχι επειδη κοπηκε το γαλα μου. Απο το να μην εδινα καθολου μητρικο νιωθω καλα που καταφερα να του δωσω εστω αυτο το λιγο. Θελω να πω οτι δε χρειαζεται να τρελαινεσαι αλλωστε αν ηρεμησεις ειναι πιο πιθανο να το βρεις και να εχεις και παραπανω γαλα. Οπως και να χει θα κανεις το καλυτερο για το παιδακι σου, το οποιο θελει να ειναι η μανουλα του καλα!
    • Καταλαβαίνω απόλυτα πως σκέφτεσαι κ εγώ στο πρώτο παιδί ήθελα όταν μπω στο μήνα μου να τα έχω όλα έτοιμα γιατί σκεφτόμουν αν έρθει πχ στις 37 εβδ; Ή πιο νωρίς ή λίγο πιο μετά;  Εν τέλη από την συναναστροφή μου με άλλες μητέρες , με μαιες κ από την εμπειρία μου είδα ότι πριν τις 38εβδ ειδικά σε πρώτο παιδί είναι σπάνιο να αρχίσει ο τοκετός. Πιο πιθανό είναι μετά τις 40 😝🤣  Βέβαια όταν πλησιάζει ο καιρός αρχίζει να λαμβάνει χώρα και το φαινόμενο του «nesting». Είναι εσωτερική ανάγκη, παρόρμηση κτλ να ετοιμάσουμε το σπίτι, τα πράγματα, να κάνουμε όλες τις δουλειές κτλ και όχι τυχαία. Είναι σημάδι ότι πλησιάζουμε στο τέλος ❤️
    • Συλλυπητήρια τέτοιες καταστάσεις είναι δύσκολες! Καλό παράδεισο εύχομαι! 🙏🏼   χαρήκαμε όμως με το μνμ σου γιατί ξέρουμε ότι η μπεμπουλα σου είναι καλά κ εσύ είσαι καλά 🩷🩷🩷🩷🩷
    • Κάνε κουράγιο κορίτσι μου όσο είσαι ξάπλα λογικά μειώνεται και ο κίνδυνος να εξακηφθει ο τράχηλος πιο γρήγορα! Βήμα βήμα, εβδομάδα-εβδομαδα θα φτάσετε εκεί που πρέπει… το πιστεύω ❤️    εύχομαι η νέα χρονιά να σου φέρει ένα μωράκι στην ώρα του κ όλα τα δυσάρεστα να είναι παρελθόν ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...