Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υδαρη κενώσεις μουσταρδη

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα θηλάζω αποκλειστικά ο μικρός είναι 3μηνων σχεδόν. Οι πάνες του τελευταία είναι σκούρο μουσταρδι και πολύ νερουλες δεν τις απορροφάει η πάνα μένουν πάνω στην πάνα τι μπορεί να είναι; Επίσης δεν μου κάνει πλέον κακακια μέσα στην μέρα μπορεί όλη μέρα να μην κάνει τίποτα και στο τέλος της μέρας να τα βγάλει όλα και βρωμάνε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία, όλα αυτά που περιγράφεις δεν είναι καθόλου ανησυχητικά. Αντιθέτως, όσο μεγαλώνει το μωράκι σου θα αλλάζει και το χρώμα και η υφή αλλά και η συχνότητα των κενώσεων του. Μπορεί να περάσουν και 10 μέρες χωρίς να κάνει κακακια ένα μωράκι που θηλάζει. Ξέρω ακούγονται πολλές αλλά έτσι μας έχει πει ο παιδίατρος. Εμένα μια φορά έκανε να κάνει κακά της 2 μέρες και μετά έβγαλε... Άστα να πάνε! Χαχα! Μέχρι τον ώμο φτάσανε.?

Χαχαχαχα μου το έχει κάνει μια φορά αυτό μέχρι την πλάτη. Εγώ του κανω και γυμναστική κάθε πρωί και γενικά μόλις ξυπνάει του κάνω γυμναστική και βγάζει πάρα πολλά αερια. Τα αέρια είναι φυσιολογικό να βγάζει τόσο πολλά; 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Anastasialzr είπε:

Χαχαχαχα μου το έχει κάνει μια φορά αυτό μέχρι την πλάτη. Εγώ του κανω και γυμναστική κάθε πρωί και γενικά μόλις ξυπνάει του κάνω γυμναστική και βγάζει πάρα πολλά αερια. Τα αέρια είναι φυσιολογικό να βγάζει τόσο πολλά; 

Ναι ναι!! Κι εμένα βγάζει και χωρίς να της κάνω ασκησουλες. Ανθρωπάκια! 

Εμείς εκεί που ήμασταν καλά τώρα έχουμε το εξής... Μου έκανε ένα 4ημερο πολυ υδαρεις (τ απορροφούσε η πάνα) και μετά από αυτό δεν μου έκανε καθόλου. Σήμερα είναι η τρίτη ημέρα χωρίς κένωση.... Για να δούμε...

@AlKate δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς ακόμα. Εμένα γενικά μου κάνει κάθε μέρα κακάκια και λίγες φορές μου έχει κάνει μέρα παρά μέρα. Σήμερα είναι νωρίς ακόμα... 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Angelmammy είπε:

@AlKate δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς ακόμα. Εμένα γενικά μου κάνει κάθε μέρα κακάκια και λίγες φορές μου έχει κάνει μέρα παρά μέρα. Σήμερα είναι νωρίς ακόμα... 

Γίνεται να μην ανησυχει η μάνα;? Παρόλα αυτά προς το παρών περιμένω... Και λέω να πάω να αγοράσω και κανένα κιλό ακτινίδια! Χαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...