Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι απο μένα!

Είμαι νέο μέλος στην ομάδα και ειπα να απαντήσω αλλα και να πω τη δική μου ιστορία .. τον Σεπτέμβριο του 2018 έμεινα έγκυος μετα απο μόλις 2 μήνες προσπαθειών.. η χαρά που ήταν απερίγραπτη αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ αφού στις 7 εβδομάδες διεγνώστηκα με έκτοπη κύηση. Ημουν τυχερή μεσα στην ατυχία μου γιατί το είδαμε νωρίς και πήρα αγωγή για να μπορέσει ο οργανισμός να απορροφήση το εξωμήτριο και να επανέλθει στα φυσιολογικά του. Εντωμεταξύ διαγνώστηκα με υπερθυροειδισμό (τιμές παρα πολύ αυξημένες ) και ξεκίνησα αγωγή και για αυτό. Τώρα ειμαι ακριβώς 1 χρόνο μετά, με καλες τιμες θυροειδή και το οκ απο τους γιατρούς να ξεκινήσω για προσπάθειες... ελπίζω να πάνε όλα καλα αυτή τη φορά και να μπορέσω κι εγω με τη σειρά μου να φερω στον κόσμο ενα παιδάκι. 

Ευχομαι ειλικρινά να μην περάσει καμία μας τη τραγική εμπειρία της εκτοπης κυησης... 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Clementina είπε:

Καλησπέρα κι απο μένα!

Είμαι νέο μέλος στην ομάδα και ειπα να απαντήσω αλλα και να πω τη δική μου ιστορία .. τον Σεπτέμβριο του 2018 έμεινα έγκυος μετα απο μόλις 2 μήνες προσπαθειών.. η χαρά που ήταν απερίγραπτη αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ αφού στις 7 εβδομάδες διεγνώστηκα με έκτοπη κύηση. Ημουν τυχερή μεσα στην ατυχία μου γιατί το είδαμε νωρίς και πήρα αγωγή για να μπορέσει ο οργανισμός να απορροφήση το εξωμήτριο και να επανέλθει στα φυσιολογικά του. Εντωμεταξύ διαγνώστηκα με υπερθυροειδισμό (τιμές παρα πολύ αυξημένες ) και ξεκίνησα αγωγή και για αυτό. Τώρα ειμαι ακριβώς 1 χρόνο μετά, με καλες τιμες θυροειδή και το οκ απο τους γιατρούς να ξεκινήσω για προσπάθειες... ελπίζω να πάνε όλα καλα αυτή τη φορά και να μπορέσω κι εγω με τη σειρά μου να φερω στον κόσμο ενα παιδάκι. 

Ευχομαι ειλικρινά να μην περάσει καμία μας τη τραγική εμπειρία της εκτοπης κυησης... 

Κι εγώ πέρσι με τελευταία περίοδο 20 Ιανουαρίου έμεινα έγκυος και η κύηση ήταν εξωμήτρια. Φέτος με τελευταία περίοδο 19 Ιανουαρίου έμεινα έγκυος και σήμερα είμαι 29εβδ + 3ημ.

Εγώ το αντιμετώπισα με 2 ενέσεις μεθοτρεξάτης. Αφού μου κάνανε απόξεση πιο πριν για να γίνει βιοψία και να δουν αν όντως είναι εξωμήτρια η κύηση. Νοσηλεύτηκα και στο νοσοκομείο 3 μέρες με πόνους.

Σου εύχομαι λοιπόν να πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά και να είσαι σύντομα έγκυος!!! ?

Δημοσίευση

καλημερα.. κ εγω τν περασμενο μαρτιο εμεινα εγκυος κ ηταν εξωμητρια η κυηση απο λαθος γιατρου σε χειρουργειο π ειχα κανει τν σεπτεμβριο για αφαιρεση υδροσαλπιγγας ο γιατρος αντι ν αφαιρεσει ολη την σαλπιγγα μ αφησε ενα κομματακι κ το εμβρυακι μ πιαστηκε εκει πανω κ εκανε πλακουντα σα αγγεια τ παχεως εντερου ... το διαπιστοσαμε στις 6,5 εβδοαδες επειδη μ ηρθε αιμα κ πηγα για υπερηχο εκει ειδαμε πως ειχα εσωτερικη αιμοραγια περιπου μια εβδομαδα για λιγα 24ωρα θα μπορουσα ν ειχα πεθανει... μετα απ ολα αυτα ακολουθησε κ διακοπη περιοδου αφου στο χειρουργειο για φαιρεση εξωμητριου βρεθηκε ενδομητριωση.. το θετικο ειναι πως αμεσως εμεινα ξανα εγκυος κκ τωρα ειμαι 8 εβδομαδων..... σ ευχομαι τα καλυτερα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...