Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σπερματεγχυση

Σταυρι

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα γλυκά μου κοριτσάκια!!! Τι κανετε?  Εγώ  αλώνιζω τις παραλίες και μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να ψάχνω για σπερματεγχυση.  Τόσο καιρό το έχω αφήσει στη τύχη το θέμα παιδί δεν ασχολουμε με οωρηξιες  τεστ κτλ και εχω ηρεμησει .Θα θελα λοιπόν να μου πει κάποια κοπέλα από σας αν έχει κανει και αν ναι τι ποσοστά επιτυχίας έχει.  Δεν ειμαι σιγουρη αν θα το κανω απλα κανω μια ερευνα γιατι μου φαινεταιωπιο ανώδυνος ο τρόπος από την εξωσωματική.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα @Σταυρι μου!εγώ έκανα  πρόσφατα χωρίς επιτυχία αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι!!ότι θες μπορείς να ρωτήσεις!! γενικά η σπερματεγχυση έχει ποσοστό επιτυχίας 10 με 15% Συνήθως δύσκολα πετυχαίνει με την πρώτη φυσικά υπάρχουν και κοπέλες που τα κατάφεραν!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η ViKcy είπε:

Καλησπέρα @Σταυρι μου!εγώ έκανα  πρόσφατα χωρίς επιτυχία αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι!!ότι θες μπορείς να ρωτήσεις!! γενικά η σπερματεγχυση έχει ποσοστό επιτυχίας 10 με 15% Συνήθως δύσκολα πετυχαίνει με την πρώτη φυσικά υπάρχουν και κοπέλες που τα κατάφεραν!!!

Σ ευχαριστώ για την απάντηση και εγω ακόμα ειμαι υπό σκέψη αλλά ποτέ δεν ξέρεις δεν έχω να χάσω κάτι και πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο!!

στις πριν 10 ώρες, ο/η Σταυρι είπε:

Σ ευχαριστώ για την απάντηση και εγω ακόμα ειμαι υπό σκέψη αλλά ποτέ δεν ξέρεις δεν έχω να χάσω κάτι και πάντα ελπίζουμε για το καλύτερο!!

Εννοείται αυτό και εγώ γ αυτό το έκανα!!!!δεν είναι και τίποτα σαν διαδικασία!!!!μπορείς να ρωτήσεις ακριβώς τον γιατρό σου και μετά να αποφασίσεις!!!!

στις πριν 9 ώρες, ο/η ViKcy είπε:

Εννοείται αυτό και εγώ γ αυτό το έκανα!!!!δεν είναι και τίποτα σαν διαδικασία!!!!μπορείς να ρωτήσεις ακριβώς τον γιατρό σου και μετά να αποφασίσεις!!!!

Κ πόσο κοστίζει περίπου???

Γεια σας κορίτσια, σας χαιρετώ από διακοπές!!! Σταυρι όπως τα λέει η Βικυ είναι... Από αποψη πιθανοτήτων φαντάσου οτι 6 έχουν τις πιθανότητες επιτυχίας μιας εξωσωματικήςεξωσωματική. Όμως στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα συνιστάται ως μια ενίσχυση της φυσικής σύλληψης. Γενικά Είμαι υπέρ γιατί είναι ανώδυνη (απο οτι ξέρω, δεν έχω κάνει) κ δεν χάνεις τπτ... εγω την εχω βάλει πρόγραμμα απο Σεπτέμβρη! 

Λακτακι το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με τη χρήση φαρμάκων ή όχι. Ας πουν τα κορίτσια που έκαναν... φιλιά στο όμορφο νησί σας!

στις πριν 2 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Κ πόσο κοστίζει περίπου???

Εμενα Μου στοίχισε 400 ευρώ σε κέντρο υπογονιμότητας.Δεν πρόκειται να κάνω άλλη συνήθως με την 3 4 φορά μπορεί να πιάσεις με την πρώτη είναι λίγο σπάνια αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!Στην ουσία σου τοποθετούν το σπέρμα στην μήτρα όλα τα άλλα γίνονται από μόνα τους!!!έχει κάποιες προϋποθέσεις θέλει να έχεις ορμονολογικες να έχεις διαβάτες σάλπιγγες!Το σπέρμα το εμπλουτιζουν κιόλας και το δυναμώνουν!

στις πριν 11 ώρες, ο/η ViKcy είπε:

Εμενα Μου στοίχισε 400 ευρώ σε κέντρο υπογονιμότητας.Δεν πρόκειται να κάνω άλλη συνήθως με την 3 4 φορά μπορεί να πιάσεις με την πρώτη είναι λίγο σπάνια αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!Στην ουσία σου τοποθετούν το σπέρμα στην μήτρα όλα τα άλλα γίνονται από μόνα τους!!!έχει κάποιες προϋποθέσεις θέλει να έχεις ορμονολογικες να έχεις διαβάτες σάλπιγγες!Το σπέρμα το εμπλουτιζουν κιόλας και το δυναμώνουν!

Καλημερα!Θα μπορουσες να μας πεις για ολη την διαδικασια;; 

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα!Θα μπορουσες να μας πεις για ολη την διαδικασια;; 

Εγώ ρωτησα στην τρίτη μέρα περιοδου ξεκινάς χάπια για πρόκληση οωρηξιας έπειτα την 11η μέρα κανεις υπέρηχο να δεις που βρίσκεσαι και μετά την 14η σου βάζουν το εμπλουτισμένο σπέρμα και αν βρει το δρόμο του έχει καλώς είναι πολύ σπάνιο αλλά ποτέ δεν ξέρεις σπάνια έχει πετύχει με την πρώτη.

Σήμερα μίλησα με το γιατρό θα το κάνω τελικά τους επόμενους μήνες θα παρακολουθώ από που κάνω  ωορηξια γιατί έχω μια βουλωμενη σαλπιγγα από αριστερά όποτε θέλει προσπάθεια.

στις On 8/8/2019 at 12:30 ΜΜ, ο/η Σταυρι είπε:

Σήμερα μίλησα με το γιατρό θα το κάνω τελικά τους επόμενους μήνες θα παρακολουθώ από που κάνω  ωορηξια γιατί έχω μια βουλωμενη σαλπιγγα από αριστερά όποτε θέλει προσπάθεια.

Με το καλο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ που είναι το πρώτο μου έχω πάρει τα εξής:  7 βαμβακερά φορμάκια ολόσωμα κάποια με ποδαράκι και κάποια χωρίς 3 βελουτέ φορμάκια ολόσωμα με ποδαράκι και για το σπίτι και για βόλτα & 2 πιο καλά  βαμβακερό υφαντό για βόλτες χωρίς πόδι 8 σετ παντελονάκι τύπου κολάν & μακρυμάνικο βαμβακερό ζιπουνάκι  1 παντελόνι τζινάκι (χαχα) &  μακρυμάνικο βαμβακερό ζιπουνακι 2 μπλούζες βαμβακερές 4 ζιπουνάκια κοντομάνικα για από μέσα (εδώ πρέπει σίγουρα να προσθέσω 7-10 ακόμα) 3 ζακετάκια βαμβακερά λεπτά για μέσα στο σπίτι ή για βολτούλες αν έχει καλό καιρό 2 ζακετάκια - μπουφανάκια για έξω αν έχει ψύχρα - αυτά είναι το ένα σε στυλ γουνάκι προβατάκι και το άλλο έχει από μέσα επένδυση γούνα - δεν είναι κανονικά μπουφάν αλλά είναι ζεστά.  15 καλτσάκια 5 κορδέλες (θα πάρω και άλλες σίγουρα..χαχα)  Δεν ξέρω ίσως πήρα αρκετά...αλλά πρώτον είναι το πρώτο  μου και δεν έχω τίποτα...δεύτερον δεν θέλω να βάζω πληντύριο κάθε μέρα ούτε για αστείο και να έχω και το σιδέρωμα μετά σε καθημερινή βάση..δηλ. ιδανικά θα ήθελα να βάζω πλυντήριο 1-2 φορές την εβδομάδα. Τρίτον, μου είπαν ότι θα μου φέρουν ακι ρουχαλάκια στο μαιευτήριο αλλά δεν μπορώ να βασιστώ στο τι θα μου ψωνίσει ο καθένας, ούτε να κάθομαι μετά να πλένω, σιδερώνω με άγχος γιατί δεν θα έχω τι να φορέσω στο μωρό..επίσης σκέφτομαι μήπως εκείνα τα δώρα τα αλλάξω και πάρω κάτι άλλο που θα μου λείπει ή ρουχαλάκια για πιο μετά.   
    • Ναι την ίδια λέμε. Εχει 4 σεμινάρια και γενικώς βλέπω πολύ καλές κριτικές..οποτε σκεφτόμουν μήπως εκανα τα δύο τώρα δηλ. τοκετού και θηλασμού και αν με βοηθήσουν αργότερα να κάνω και τα άλλα δυο που είναι ύπνου και εισαγωγής τροφών. 
    • Εγώ έκανα της γρίπης προχθές και η αλήθεια είναι ότι για μια δυο μέρες είχα πόνους στα κόκκαλα..Ειδικά τη πρώτη μέρα πάρα πολύ..Τώρα ευτυχώς συνήρθα. Αλλά ο γιατρός μου είπε μια βδομάδα μετά του κοκκύτη και η φαρμακοποιός 15 μέρες μετά.. Τέλοσπαντων λέω να πάω περίπου στις 10 μέρες πάνω κάτω να το κάνω δηλαδή πριν τη Πρωτοχρονιά..Για το σύζυγο δεν μου είπε κάτι αλλά στις 9/1 που έχω ραντεβού θα τον ρωτήσω να είμαστε σίγουροι. 
    • Κάθε επόμενη εγκυμοσύνη έχω ακούσει κι εγώ ότι είναι όλο και πιο εύκολη. ΄Ασε που πας και χωρίς το φόβο αγνώστου. ϊσως παίζει και αυτό το ρόλο του. Εμένα είναι η πρώτη μου, ακόμα δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ εκείνη τη στιγμή...χαχα...ελπίζω να μην πανικοβληθώ..
    • Πάντως αν έχετε κάρτα club orchestra έχει κάποια φορμάκια fleece με κόστος 3 και 5 ευρώ κλπ...Δηλ. με 10-12 ευρώ μπορείτε να πάρετε 2 πχ και όσο τα βάλει αν τα βάλει..εγώ αυτό έκανα.. εδωσα 20 ευρώ και πήρα 3 να υπάρχουν.. γιατί μένω και λίγο έξω από Αθήνα (Σαρωνίδα αν ξέρετε) κι ίσως κάποιες μέρες έχει ψυχρούλα..Ας πούμε πέρισυ θυμάμαι το βράδυ του επιταφίου είχε πάρα πολύ κρύο. Και έπεσε και αργά πέρισυ το Πάσχα.  Επίσης με τον ίδιο τρόπο της αγόρασα και 2 μπουφανο-ζακετάκια...νομιζω και τα δυο 20 ευρώ μου βγήκαν.. Από νούμερα απλά για να τα φορέσει τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα και να μην πανε χαμένα κατευθείαν της εχω αγοράσει αυτό που λέει 60 εκ. δηλ. δεν πήρα καθόλου το 56 εκ. τώρα θα δούμε..ελπίζω να μην της είναι τεράστια.. είμαστε κι εγώ και ο μπαμπάς της σχετικά ψηλοί..τι να πω.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...