Μετάβαση σε περιεχόμενο

μπορώ να πάρω χάπι της επόμενης μέρας 3 μέρες πριν το τεστ παπ

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια καλησπέρα θέλω τη βοήθεια σας σήμερα είχα σεξουαλική επαφή με τον άντρα μου και εσπασε το προφυλακτικό αυτός λέει τραβηχτικε αμέσως και δεν έφυγε τίποτα μέσα.εγω αγχώθηκα όμως γιατί σήμερα ήμουν και σε υψηλή μέρα γόνιμης μετά το είδα σε ημερολόγιο που έχω...σκέφτηκα αμέσως  το χάπι επόμενης μέρας...αλλά την Τετάρτη έχω ήδη κανονισμένο ραντεβού για το καθιερωμένο τεστ Παπ του χρόνου...υπάρχει κάποιο θέμα αν πάρω χάπι θα δείξει κάτι λάθος το τεστ...η κάθε απάντηση είναι βοήθεια

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η M@mmy είπε:

κορίτσια καλησπέρα θέλω τη βοήθεια σας σήμερα είχα σεξουαλική επαφή με τον άντρα μου και εσπασε το προφυλακτικό αυτός λέει τραβηχτικε αμέσως και δεν έφυγε τίποτα μέσα.εγω αγχώθηκα όμως γιατί σήμερα ήμουν και σε υψηλή μέρα γόνιμης μετά το είδα σε ημερολόγιο που έχω...σκέφτηκα αμέσως  το χάπι επόμενης μέρας...αλλά την Τετάρτη έχω ήδη κανονισμένο ραντεβού για το καθιερωμένο τεστ Παπ του χρόνου...υπάρχει κάποιο θέμα αν πάρω χάπι θα δείξει κάτι λάθος το τεστ...η κάθε απάντηση είναι βοήθεια

Πάρε τον Γιατρο σου τηλ να του πεις ακριβως τι εγινε γιατί έτσι κι αλλιώς 3 μέρες πριν κάνεις τεστ Παπ δεν πρέπει να έχεις επαφή!! Πες του ότι ίσως έφυγε κάτι αλλά δεν είσαι και σίγουρη και θα σε καθοδηγήσει μοοονο ο Γιάτρος σου!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια πάτε για φυσιολογικό δηλαδή Ε;;;μια χαρά!!! Α δεν ξέρω αν έχει ο γιατρός σου μηχάνημα που το κάνουν, εγώ πήγαινα στην κλινική που γεννουσα και το έκανα. Εσυ που θα γεννήσεις θυμησε μου; Σε νοσοκομείο πας για τα ραντεβού με τον γιατρό ή στο ιατρείο του; Εγώ σήμερα μπήκα στις 34 εβδομάδες. Ελπίζω να φτάσω κι εγώ 36 όπως τα υπόλοιπα κορίτσια με δίδυμα! Θα δείξει ένα βήμα τη φορά 
    • Καλέ εννοείται σε νοιωθω μια από τα ίδια γι'αυτό γελάω!!! Χαχαχα Άντε να μας πεις τι σου είπε! Κι εγώ έχω ραντεβού τη Δευτέρα! Όλα να πάνε καλά για όλες μας εύχομαι 
    • Καλημέρα κορίτσια..!! Και εγώ σε αναμονή β' επιπέδου στις 24/10, την άλλη Παρασκευή δηλαδή, ακριβώς σε μία εβδομάδα. Εγώ νομίζω ότι είναι στιγμές που την καταλαβαίνω μέσα στη μέρα γιατί η κοιλιά μου απο την αριστερή πλευρά κουνιέται.. σαν κάτι να κάνει πολύ φασαρία εκεί μέσα 😅 που αυτό επιρεάζει τη μήτρα και υπάρχει μία "σύσπαση". Γενικά όμως για να είμαι χαλαρή και για να μπορώ να περιμένω τόσο καιρό με αιμορραγία την β' επιπέδου, έχω και το μηχανικατάκι μου εγώ και την ακούω. Αυτό με καθησυχάζει αρκετά. Τουλάχιστον ξέρω ότι η καρδούλα μας χτυπάει δυνατά και είμαστε γερές. Αλλιώς νομίζω ότι δεν θα την πάλευα ένα μήνα σχεδόν χωρίς υπέρηχο.  Για την ώρα το αίμα καλά κρατεί, δεν έχω καθαρίσει εννοείται, και πολλές φορές και τα ουρά είναι σκούρα κόκκινα.. υπάρχει δηλαδή μέλλον ακόμη με την αποκόλληση μας. Ξέρω ότι θα πάρει καιρό, γι' αυτό και έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά όσο γίνεται και περιμένω τα καινούρια μας αποτελέσματα σε εξετάσεις και υπέρηχο. 
    • Καλημέρα κορίτσι μου κ με το καλό να έρθει το μωράκι σου με έναν πόνο! Ανάλογα που θα γεννήσεις αν είναι σε ιδιωτικό δεν μπορείς να έχεις αποκλειστική αλλά εκεί θα σου παρέχουν φροντίδα κι ότι άλλο χρειαστείς Αν πας σε δημόσιο θα ρωτήσεις την προϊσταμένη κι αυτή θα σε καθοδηγήσει.
    • Όλα φυσιολογικά κορίτσι μου! Από τον κόλπο αυτό το θέμα έχεις με το utrogestan, χρειάζεται σερβιετάκι γιατί νοιώθεις μόνιμα μια υγρασία. Βγαίνουν υγρά γενικότερα. Από το στόμα που το παίρνω εγώ τρεις φορές τη μέρα έχω άλλο πρόβλημα πάλι, ανεβαίνουν τα ηπατικά μου, ότι αφορά το συκώτι και θέλει προσοχή, αλλά με την αιμορραγία δεν μπορώ να το πάρω κολπικά. Μπορεί κολπικά όμως να σου δημιουργήσει ερεθισμό οπότε κι εκεί να δεις λίγο αιματάκι αλλά θα είναι από κανένα αγγειάκι στον τραχήλο όχι κάτι ανησυχητικό από τη μήτρα. 🙃😉
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...