Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι 7 μερες πριν την περιοδο και εδώ και 2 μερες με έχουν πιάσει πονοι περιοδου. Πότε πιο έντονοι ποτέ πιο ήρεμοι. Γενικά έχω πρηστεί αρκετά. Είχα κάνει σαλπιγγογραφια τον προηγούμενο μήνα. Λέτε να μου επηρέασε την περιοδο και να έρθει τοσο νωρίτερα?

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπερα και απο μενα! Δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια για να σου πω αν ειναι απο αυτο, αλλα αν συνηθιζες να πονας ετσι κι αλλιως, τοτε γιατι να ανησυχεις; Εγω ποναω 7 μερες πιο πριν και 4 απο τις 6 μερες που εχω περιοδο. Γενικα βαριεμαι να ποναω..... ??

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anna90 είπε:

Καλησπερα και απο μενα! Δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια για να σου πω αν ειναι απο αυτο, αλλα αν συνηθιζες να πονας ετσι κι αλλιως, τοτε γιατι να ανησυχεις; Εγω ποναω 7 μερες πιο πριν και 4 απο τις 6 μερες που εχω περιοδο. Γενικα βαριεμαι να ποναω..... ??

Καλησπέρα. Εχω φτάσει στην 5η ημερα καθυστερησης. Πονοι πολύ ήπιοι. Κανένα ίχνος αιματος και 2 τεστ εγκυμοσυνης αρνητικά. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...