Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμπτωματα περίοδου μια βδομάδα πριν

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια Καλημέρα ?

Θα ήθελα την γνώμη  σας.

Εδώ και τρεις μήνες έχει αλλάξει ο κύκλος μου..Από 33 ημερών στις 39 μερες..με δεδομένο αυτό πρέπει να αδιαθετησω το άλλο Σάββατο 6/7.Από χθες το βράδυ έχω έντονους πόνους  κάτω χαμηλά σαν σφαχτες και έχω πρηστεί.. το στήθος μου και αυτό παρά πολύ πρησμένο...Υπάρχει περίπτωση να είναι εμφύτευση ή απλά θα αδιαθετησω μια βδομάδα πιο πριν?

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Mikaelamaria είπε:

Κορίτσια Καλημέρα ?

Θα ήθελα την γνώμη  σας.

Εδώ και τρεις μήνες έχει αλλάξει ο κύκλος μου..Από 33 ημερών στις 39 μερες..με δεδομένο αυτό πρέπει να αδιαθετησω το άλλο Σάββατο 6/7.Από χθες το βράδυ έχω έντονους πόνους  κάτω χαμηλά σαν σφαχτες και έχω πρηστεί.. το στήθος μου και αυτό παρά πολύ πρησμένο...Υπάρχει περίπτωση να είναι εμφύτευση ή απλά θα αδιαθετησω μια βδομάδα πιο πριν?

κορίτσι Καλημέρα... σαφή απάντηση δύσκολα να πάρεις..  Πολλά μπορεί να είναι αυτά τα συμπτώματα... Από περίοδο που ίσως σου έρθει νωρίτερα αφού όπως λες άλλαξε ο κύκλος σου... Εγώ πάντως αυτά τα συμπτώματα τα είχα όταν ήμουν έγκυος..  Μια βδομάδα πριν πονούσα πολύ αφού έλεγα μάλλον θα μου ρθει νωρίτερα.. Την ημέρα που περιμένα πονούσα όλη μέρα και έλεγα άντε έλα επιτέλους να ηρεμήσω... και τελικά την επόμενη μέρα αποφάσισα να κάνω ένα τεστακι όπου βγήκε και θετικό!! Εύχομαι ότι επιθυμείς να σου ρθει!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mikaelamaria είπε:

Κορίτσια Καλημέρα ?

Θα ήθελα την γνώμη  σας.

καλημέρα κοριτσι, συνηθως δηλαδη ποσες μερες πριν την περιοδο σου εχεις συμπτωματα? εγω εχω στανταρ μια εβδομαδα πριν! θελω να πω ειναι νορμαλ να εχεις μια εβδομαδα πριν συμπτωματα περιοδου.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mellenaki είπε:

καλημέρα κοριτσι, συνηθως δηλαδη ποσες μερες πριν την περιοδο σου εχεις συμπτωματα? εγω εχω στανταρ μια εβδομαδα πριν! θελω να πω ειναι νορμαλ να εχεις μια εβδομαδα πριν συμπτωματα περιοδου.

Το στηθος μου πρηζετε κάποιες μέρες πριν άλλα πονάω μόνο 1 πριν αδιαθετησω...γι αυτό μου φαίνεται περίεργο.. θα περιμένω μέχρι το άλλο Σάββατο κ μετά θα κάνω τεστακι!!?

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 28/6/2019 at 12:24 ΜΜ, ο/η Mikaelamaria είπε:

Το στηθος μου πρηζετε κάποιες μέρες πριν άλλα πονάω μόνο 1 πριν αδιαθετησω...γι αυτό μου φαίνεται περίεργο.. θα περιμένω μέχρι το άλλο Σάββατο κ μετά θα κάνω τεστακι!!?

τελικά;;;Τι εγινε;;

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η MAROYLI είπε:

τελικά;;;Τι εγινε;;

Καλησπέρα!!?

Είναι στην δεύτερη μέρα καθυστέρησης...τα πίνακα περιόδου συνεχίζονται  αλλά οχι τόσο έντονα.. Σήμερα πονάω λίγο περισσότερο...πιστεύω όμως ότι θα αδιαθετησω..είχα ξανά καθυστέρηση πριν 3 μήνες οπότε θα περιμένω λίγες μέρες ακόμη!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mikaelamaria είπε:

Καλησπέρα!!?

Είναι στην δεύτερη μέρα καθυστέρησης...τα πίνακα περιόδου συνεχίζονται  αλλά οχι τόσο έντονα.. Σήμερα πονάω λίγο περισσότερο...πιστεύω όμως ότι θα αδιαθετησω..είχα ξανά καθυστέρηση πριν 3 μήνες οπότε θα περιμένω λίγες μέρες ακόμη!

Καλύτερα να περιμενεις κανα δυο μερες και να πας κατευθειαν για χοριακη.Πιο σιγουρα .Καλα αποτελεσματα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η MAROYLI είπε:

Καλύτερα να περιμενεις κανα δυο μερες και να πας κατευθειαν για χοριακη.Πιο σιγουρα .Καλα αποτελεσματα!

Ναι αυτό σκέφτομαι να κάνω.. σ'ευχαριστώ πολύ...και εσύ αν δεν έχεις μωράκι εύχομαι να έρθει γρήγορα!!

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Mikaelamaria είπε:

Ναι αυτό σκέφτομαι να κάνω.. σ'ευχαριστώ πολύ...και εσύ αν δεν έχεις μωράκι εύχομαι να έρθει γρήγορα!!

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!Ειμαι εγκυος και παω στον 4ο μηνα..Γραψε μας νεα!

Δημοσίευση
στις On 10/7/2019 at 9:17 ΠΜ, ο/η MAROYLI είπε:

Σ ευχαριστω πολυ!!!!!

Κορίτσια καλημερα...εχθές με 8 μέρες καθυστέρηση έκανα τεστ.. βγήκε αρνητικό.. Σήμερα πονάει πολύ η κοιλιά μου κ είχα καφε οπότε θεωρώ ότι τελικά θα αδιαθετησω σήμερα ή αυριπ...έχει τύχει σε κάποια κοπέλα να αλλάξει ξαφνικά τόσο ο κύκλος??Μετά επανήλθε στα κανονικά?Εγώ με κυκλο τους τελευταίους μήνες 39 ημερών τώρα είμαι ήδη στις 48..τα προηγούμενα χρόνια σχεδόν κάθε μήνα 33 ημερών.. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mikaelamaria είπε:

Κορίτσια καλημερα...εχθές με 8 μέρες καθυστέρηση έκανα τεστ.. βγήκε αρνητικό.. Σήμερα πονάει πολύ η κοιλιά μου κ είχα καφε οπότε θεωρώ ότι τελικά θα αδιαθετησω σήμερα ή αυριπ...έχει τύχει σε κάποια κοπέλα να αλλάξει ξαφνικά τόσο ο κύκλος??Μετά επανήλθε στα κανονικά?Εγώ με κυκλο τους τελευταίους μήνες 39 ημερών τώρα είμαι ήδη στις 48..τα προηγούμενα χρόνια σχεδόν κάθε μήνα 33 ημερών.. 

Καλημερα!Δεν  μπορω να σε βοηθησω ..δυστηχώς.Τον τελευταιο χρονο μου ερχεται οποτε να ΄ ναι..Και μετα το χειρουργείο οτι να ναι...Πόσο χρονών εισαι;;

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλημερα!Δεν  μπορω να σε βοηθησω ..δυστηχώς.Τον τελευταιο χρονο μου ερχεται οποτε να ΄ ναι..Και μετα το χειρουργείο οτι να ναι...Πόσο χρονών εισαι;;

Θα κλείσω τα 31 τον Οκτώβρη! Πρώτη φορά γίνεται αυτό κ έχω μπερδευτεί..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mikaelamaria είπε:

Θα κλείσω τα 31 τον Οκτώβρη! Πρώτη φορά γίνεται αυτό κ έχω μπερδευτεί..

Κανε ενα ελεγχο ορμονων!Ενδοκρινολογο εχεις παει;;

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Κανε ενα ελεγχο ορμονων!Ενδοκρινολογο εχεις παει;;

Ναι έχω υποθυροειδισμο..παίρνω χάπι και πριν ένα μήνα που έκανα εξετάσεις ήταν φυσιολογικά όλα.. με προβληματίζει ότι αν αδιαθετησω αύριο πότε θα ξαναεχω?μετά Από 49 μερες?ή θα γυρίσει στο φυσιολογικό??

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mikaelamaria είπε:

Ναι έχω υποθυροειδισμο..παίρνω χάπι και πριν ένα μήνα που έκανα εξετάσεις ήταν φυσιολογικά όλα.. με προβληματίζει ότι αν αδιαθετησω αύριο πότε θα ξαναεχω?μετά Από 49 μερες?ή θα γυρίσει στο φυσιολογικό??

Εχεις δικιο και προβληματιζεσαι.Κανε μια επισκεψη στο γιατρο σου..Ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Mikaelamaria είπε:

Μίλησε με τον γιατρό σου να σου δώσει θεραπεία να σταθεροποιηθεί ο κύκλος σου!! 

Δημοσίευση
στις On 16/7/2019 at 12:48 ΠΜ, ο/η Bebouli είπε:

Μίλησε με τον γιατρό σου να σου δώσει θεραπεία να σταθεροποιηθεί ο κύκλος σου!! 

Κορίτσια είναι έγκυος?...Μετά από αρνητικό τεστ κ περίοδο που τελικά δεν ήρθε έκανα σήμερα χοριακη...26343,10..Δεν το πιστεύω...Την Τρίτη έχω ραντεβού με τον γιατρό μου...χοριακη θα κάνω ξανά το Σάββατο...

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mikaelamaria είπε:

Κορίτσια είναι έγκυος?...Μετά από αρνητικό τεστ κ περίοδο που τελικά δεν ήρθε έκανα σήμερα χοριακη...26343,10..Δεν το πιστεύω...Την Τρίτη έχω ραντεβού με τον γιατρό μου...χοριακη θα κάνω ξανά το Σάββατο...

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!! Να έχεις μια πολύ καλή υγιή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Mikaelamaria είπε:

Συγνώμη αλλά γιατί να ξανακανεις χοριακη με τέτοιο νούμερο συγχαρητήρια κιολας κορίτσι μου 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Συγνώμη αλλά γιατί να ξανακανεις χοριακη με τέτοιο νούμερο συγχαρητήρια κιολας κορίτσι μου 

Σ εγχαριστω πολυ!!!Έτσι μου είπε ο γιατρός.. και εγώ είναι η αλήθεια παραξενευτηκα..

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Mikaelamaria είπε:

Σ εγχαριστω πολυ!!!Έτσι μου είπε ο γιατρός.. και εγώ είναι η αλήθεια παραξενευτηκα..

Αν σου είπε ο γιατρός καλη μου τι να πω και εγώ καλη εγκυμοσύνη σου εύχομαι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...