Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα! Να πω την αληθεια δεν το εχω ξανακούσει αυτό, ΟΜΩΣ από τη στιγμή που το βρήκατε το πρόβλημα μου φαίνεται πιο πιθανό να βρείτε κ τη λύση! Ο γιατρός τι λεει; 

Κ συγνώμη αλλα τόσο καιρό αυτό δεν φαίνονταν πουθενά; σίγουρα για να πας για εξωσωματική έκανες ενα σωρό εξετάσεις! Δεν τοεχω ειδε κανείς;;; Επίσης στη φυσική σύλληψη δεν θα ηταν 50-50 ; Θέλω να πω κάποια σπερματοζωάρια δεν θα πηγαν κ στη σωστή κατεύθυνση;  

Σου εύχομαι τώρα που εβγαλες άκρη να εχεις σύντομα το μωρακι σου!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Unicorn 1 είπε:
Καλησπέρα κορίτσια..διεγνωσθη με γενετική ανωμαλία διπλού τραχήλου ενώ είχαν προηγηθεί 2 εξωσωματικές..ο γιατρός μετά από υστεροσκοπηση μας είπε πωςο ένας τραχηλος οδηγεί κανονικά στη μήτρα κ ο άλλος δν οδηγεί πουθενά..μάλλον εκεί πήγαιναν τα μωράκια μου..το είχε ποτέ κάποια αυτό να Μ δώσει κουράγιο?θα γίνω ποτέ μαμά?

Τι εγηνε τελικα;; ανησυχουνμαι και αναμενουμε νεα σου καλα αποτελεσματα να εχεις με ενα δικο σου μωρακι 

Δημοσίευση

Μηπως γενικά να ρωτουσες και σε άλλο γιατρό; μου κάνει εντύπωση πως δεν το είδε, γιατί εγώ όταν έκανα την έμβρυομεταφορά, στην οθόνη έβλεπα και τον καθαιτηρα  μέσα στη μήτρα και μετά και τα εμβρυακια. Αν ο δικός σου γιατρός τα έβαζε στο σωστό σημείο, θα έπρεπε κ εσύ να βλέπεις τη διαδικασία στον υπερηχο, δλδ ότι περνουσε από τον τράχηλο στη μήτρα.. 

Δημοσίευση

Κορίτσι μου ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω, μόνο να προσπαθήσεις να κρατήσεις την αισιοδοξία σου κ να συζητήσεις με το γιατρό τι άλλες επιλογές έχετε. Ίσως να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη; ξέρω είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό το πήγαινε έλα στους γιατρούς όμως είναι πολύ ιδιαίτερη η περίπτωση σου και νομίζω αξίζει τον κόπο... Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου! Καλή χρονιά κιόλας με υγεία πάνω απ'όλα, να χαιρόμαστε τα μωρά μας!!  Χρονίσαμε και εμείς το Σάββατο!! 🥳🥳 Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι την έχουμε αγκαλιά μας.. πόσο μάλλον ότι πέρασε και ένας χρόνος.. 🤭 σας ανεβάζω μερικές φώτο από το πάρτι που της κάναμε 🥰🥰 @Θέτις Κ. Να χαίρεστε το αγοράκι σας!! Πολύχρονος!! Αν και με χρονοκαθηστερηση..🫣 @MarMar90 μου να χαίρεστε και εσείς την κούκλα σας προκαταβολικά.. πολύχρονη και ευτυχισμένη να είναι πάντα στη ζωή της!! Να χαίρεστε κορίτσια μου τα μωρά σας υγιέστατα πάνω από όλα!! 🥰🥰🥰 Εμείς κορίτσια μου μάλλον κατηγορία φτερού με αυτά που διαβάζω.. 12 μηνών πλέον, 8.450γρ. και 78εκ ύψος.. χαιρετάει, κάνει παλαμάκια αλλά όχι συχνά και κυρίως όχι όταν είμαι εγώ μπροστά..🤷 από λεξουλες λέμε οκ, μαμά - μπαμπά - μαμ, λέει πλέον και "γουβ" και "α πα πα πα" 😆😆 πετάει και κάποια "βαβά" αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι το λέει συνειδητά.. δείχνει με το δείκτη και πιάνει τα πάντα πλέον με δείκτη και αντίχειρα.. κινητικά πλέον το παιδί δεν πιάνεται.. ανεβαίνει κατεβαίνει από καναπέ/κρεβάτι, γυρίζει μάλιστα μπρούμυτα στην άκρη, κατεβάζει πρώτα το ένα πόδι και αφού βρει πάτωμα κατεβάζει και το άλλο, έχει πολύ γέλιο 😄 ή που θα "πηδήξει" με αυτοπεποίθηση ανάσκελα και με τα δύο πόδια ταυτόχρονα 😅.. αφήστε που πλέον παίζουμε κυριολεκτικά κυνηγητό στο σαλόνι.. "τρέχει", πέφτει κάτω γυρίζει με κοιτάει που κάνω ότι την κυνηγάω, ξεραίνεται στα γέλια, περνάει κάτω από τα πόδια μου (και καλά δεν κατάφερα να την πιάσω 😆) και ξανασηκώνεται"τρέχει" μέχρι την άλλη άκρη πέφτει ξανά κάτω ξεραίνεται στα γέλια και ξανά μανά.. 😂😂 Με το φαγητό έχουμε τρομερό θέμα με ιδιαιτερότητες, πίστευα ότι είναι picky eating αλλά είναι μια φάση των μωρών εκεί στους ~12 μήνες, "νεοφοβια τροφών" λέγεται και θέλει προσοχή για να μην εξελιχθεί σε picky eating.. αυτά μες τις άκρες τα δικά μας..  @MarMar90 μου δες αν δικαιουσαι το 4μηνο της δυπα.. είναι 2 μήνες με αποδοχές από την δυπα και 2 μήνες άνευ αποδοχών.. για τα κιλά άσε και εγώ υποφέρω.. δεν αγχώνομαι για την ώρα, θέλω να πιστεύω ότι θα τα χάσουμε 🙏💪💪 όχι ότι δεν επιρρεαζει την ψυχολογία μου φυσικά..🥴 @Θέτις Κ. γιατί φυσιοθεραπεία στο παιδί; Προληπτικά ή είναι κάτι που βοηθάει άσχετα με το αν είναι φυσιολογικοτατο το παιδί; Το ποτηράκι αυτό είναι το ιδανικό πάντως.. @_piripiri_ μου σε ευχαριστώ πολύ που ρώτησες!! Ευτυχώς το σταμάτησε εμάς και δεν εξελίχθηκε.. Εμείς πάντως αν και είμαστε καλύτερα στον ύπνο, δηλαδή θα κοιμηθεί περίπου 1 το βράδυ ενώ στην χειρότερη θα κοιμηθεί 3 το ξημέρωμα πιο σπάνια.. αλλά κορίτσια μου αν και τυχόν ξυπνήσει, σε δευτερόλεπτα το παιδί είναι σα με εξτασι σε ραιβ πάρτυ.. 🥴 και θα κάνει κανά 3-4ωρο να ξανακοιμηθεί.. δεν μπορώ να φανταστώ πως σας ξανακοιμουνται αμέσως στις αφυπνίσεις..🥲 Υ.Γ. Χάσαμε και ένα ακόμα σκυλάκι μας μετά την Πρωτοχρονιά εμείς.. οξεία εγκεφαλίτιδα.. σε 3 μέρες το σκυλάκι είχε καταρρεύσει εντελώς οπότε τον αφήσαμε να κοιμηθεί για να μην φύγει με βασανιστικό τρόπο.. άδειασε πολύ απότομα το σπίτι μας βρε κορίτσια..😢
    • Πολύ ησυχία έπεσε βρε κορίτσια. Ξέρω ότι οι περισσότερες αποφοιτησαμε που λέει και η φίλη πιο πάνω 😜 Οι κοπέλες που είναι ακόμα στις προσπάθειες που χάθηκαν; Δεν πιστεύω να έπεσε το ηθικό;;;
    • Α εμένα δεν μου έδωσαν κάτι τέτοιο. Έγραψαν απλά σύσταση στο βιβλιάριο να το κάνει. Που κάλλιστα θα μπορούσα να μην το είχα δει. Βέβαια εμείς το είχαμε συζητήσει με τον παιδίατρο να το κάνω εγώ, αλλά αν ήμουν νέα μαμά;! Μπαζει λίγο η ενημέρωση δλδ. 
    • Θηλασμός = δεν θα βάλω το μωρό και όλα θα πετύχουν εάν δεν έχω ενημερωθεί σωστά. Με αγάπη σας το λέω γρ την πάτησα στον πρώτο ζω και στο εξωτερικό που είναι φουλ του θηλασμού αλλά νόμιζα θα τα μάθαινα. Αν πραγματικά κάποια θέλει να θηλάσει να μπει σε ομάδες να ρωτήσει να ενημερωθεί ΜΟΝΟ από πιστοποιημένους συμβούλους! Η μαία με είχε καταστρέψει στον πρώτο έφαγα νοσοκομείο μαστίτιδες κτλ από λάθη της!  Να θυμάστε ΟΧΙ ρολόι , σωστό κράτημα αυτά τα 2 είναι τα χρυσά κλειδιά . από εκεί και πέρα μέχρι να γίνει η εδραίωση παίζει να είσαι συνεχόμενα με το μωρό για θηλασμό μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτό.ο δικός μου ο δεύτερος γεννήθηκε 4690 και βγήκαμε με + απ' την κλινική στις 3 μέρες !  Το πρωτογαλα είναι παχύρευστο και κωλωδης. Διάφανο δεν θα το έλεγα .όσα ίσα πιο κιτρινοπο ήταν γτ έχει παραπάνω λίπος και προτείνες  Όταν είσαι 36+ εβδ δεν σε ενοχλούν οι συσπάσεις. Όσα ίσα ξεκινάς να τις θέλεις εάν θες να γεννήσεις φυσιολογικά .και αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι ψάξε αυτό που έγραψα πιο πάνω τα οφέλη.  Συγνώμη ίσως να ακούγονται υπερβολή με τον τρόπο που τα γράφω απλα επειδη την έχω πατήσει από "δήθεν" βοήθεια θηλασμού ακουγομαι κάπως .  Σας τα λέω καθαρά για να δείτε και εσείς οι ίδιες τις θέλετε. Αν πει κάποια θες κάτι εγώ δεν θέλω δεν γουστάρω καλά θα κάνει και είμαι μαζί της. Αλλά αν θέλεις και σε σε βοηθάνε εκεί νευριάζω θυμάμαι τα δικά μου και τους πόνους που τράβηξα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...