Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σιδηρο και γαλακτοκομικα

Recommended Posts

Καλημεραααααα. Στο σιδηρο απαγορεύεται δυο ωρες πριν κ μετα το γαλακτοκομικο η στο μαγνησιο κορίτσια???? Μου δωσε ο γιατρός προχτες 26εβδομαδων σιδηρο και φολικο μαζι. Μέχρι τωρα δε χρειαζομουν. Αλλά ξεχασα 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Termi είπε:

Καλημεραααααα. Στο σιδηρο απαγορεύεται δυο ωρες πριν κ μετα το γαλακτοκομικο η στο μαγνησιο κορίτσια???? Μου δωσε ο γιατρός προχτες 26εβδομαδων σιδηρο και φολικο μαζι. Μέχρι τωρα δε χρειαζομουν. Αλλά ξεχασα 

Καλημέρα σου με έναν πόνο σ εύχομαι κοίτα δεν ξέρω εάν πειράζει ο σίδηρος πριν τ γαλακτοκομικά αλλά δεν σου είπε ο γιατρός σ ανα πόση ώρα μετά τ φαγητό ν το πάρεις εγώ έπαιρνα σίδηρο μετά το φαγητό μετά από 1 ώρα αλλά μετά μ είπε ο γιατρός ν το παίρνω το πρωί .. ρωτα τον γιατρό σ καλύτερα εγώ μόνο σίδηρο έπαιρνα και βιταμίνες γ μαγνήσιο δεν ξέρω  ...

στις πριν 6 ώρες, ο/η Termi είπε:

Νομίζω έχει να κάνει με τον σίδηρο..Ρωτά τον γιατρό σου καλύτερα να σου πει.Εγω που άλλαξα τρεις γιατί με πείραζαν στο στομάχι και το έντερο,κατέληξα σε έναν που έκανε να το παίρνω μαζί με το φαγητό και ήταν πιο ελαφρύς..

Στο σίδηρο! Κ καλο ειναι να τον παίρνεις με βιταμινη c δηλαδή ιδανικά με μια πορτοκαλάδα για να απορροφάται καλυτερα.  Έπαιρνα 9 μηνες σίδηρο απο την πρωτη μερα τις εγκυμοσύνης.. καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη ?

στις On 16/6/2019 at 10:11 ΠΜ, ο/η Termi είπε:

Καλησπέρα! Με το καλό το μωράκι σου!

Σου στέλνω το φυλλάδιο που έχει μέσα ο δικός μου σίδηρος. Όπως είπε και η Nicol η απορρόφηση σιδήρου αυξάνεται με την βιταμίνη C (πορτοκαλάδα κ.α.). Και μειώνεται με τη λήψη ασβεστίου (γαλακτοκομικά) σε διάστημα 2 ωρών.

20190617_170009.jpg

Καλησπέρα! Το γάλα πρέπει να αποφεύγεται λίγο πριν και μετά το σίδηρο.

καλο είναι αν μπορείς να πίνεις και λίγο χυμό πορτοκαλί βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του

το μαγνήσιο το περνεις χωρίς να έχεις φάει κάτι μισή με μια ώρα πριν και μετά 

ολα καλά να πάνε με το καλό το μπεμπέ σου!

Να ειστε ολες καλα. Σας ευχαριστώ πολύ. Το μαγνησιο νόμιζα ότι το περνουμε οποτε ναναι. Δλδ εγω πρωτα περνώ σιδηρο μαζι με φολικο πουναι ενα χαπι. Μετα απο κανα δυωρο τρωω κ περνω και το μαγνησιο

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Termi είπε:

Να ειστε ολες καλα. Σας ευχαριστώ πολύ. Το μαγνησιο νόμιζα ότι το περνουμε οποτε ναναι. Δλδ εγω πρωτα περνώ σιδηρο μαζι με φολικο πουναι ενα χαπι. Μετα απο κανα δυωρο τρωω κ περνω και το μαγνησιο

Ρώτησε το γιατρό σου τι σου συστηνει

εγω περνώ σίδηρο με φολικο το πρωί και μετά από λίγο τρώω και καμία ώρα πριν το φαγητό περνώ μαγνήσιο κι μετά το φαγητό ασβεστιο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
    • Αχχ και εγώ χάθηκα.. τώρα προσπαθώ να κάνω catch up..😅 Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα το σχόλιο για το θηλαστρο.. καλό είναι κορίτσια μου @MarMar90 & @Θέτις Κ. να αποφεύγεται στην αρχή το θηλαστρο και τουλάχιστον για τους πρώτους 2 μήνες περίπου μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το θηλαστρο με αποτέλεσμα από φόβο και μόνο ότι το γάλα μας δεν φτάνει για να καλύψει τη πείνα του μωρού, να προκαλούμε υπερπαραγωγή που το στομαχακι του μωρού δεν μπορεί να ακολουθήσει.. πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα μαστιτιδες και να οδηγεί τις γυναίκες στη διακοπή του θηλασμού.. Για αρχή τουλάχιστον και εφόσον επιθυμείτε πραγματικά να θηλασετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε όσο πιο συχνά γίνεται το μωράκι στο στήθος να θηλάσει! Όσο περισσότερο μπαίνει το μωράκι στο στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος και συγκεκριμένα η παραγωγή θα ακολουθήσει το στομαχακι του μωρού.. ούτε εγώ θα πάρω θηλαστρο παρά πολύ αργότερα για να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος.. όλα στη θεωρία ως τώρα βέβαια αλλά θα έχω και τη σύμβουλο θηλασμού παραμασχαλα για να τα καταφέρουμε.!! 💪💪
    • @Kiddoμου τα είπες πολύ καλά για το περίνεο !! Διαβάζεις το μυαλο μου σημερα !!! 😂😂😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...