-
Απαντήσεις
-
Από Zelda · Δημοσίευση
Έλα ρε!! Τα κατάφερε ο μπαγασας! 😂 Μια υπέροχη εγκυμοσύνη εύχομαι! Πητ Φεβρουαρίου έχεις λογικά αλλά έχουμε χώρο στην παρέα του Ιανουαρίου για νέες εγγραφές, απλώς έχασες το early bird fee! 😘 -
Από Sia A · Δημοσίευση
Τώρα το είδα, λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, οι περισσότερες εδώ μέσα το έχουμε ζήσει όλο αυτό.... Πάρε το χρόνο σου πέρασες τόσα πολλά τις τελευταίες μέρες κ σου εύχομαι πρώτα να ηρεμήσεις ψυχολογικά κ σωματικά!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά 🥰 -
Από Sia A · Δημοσίευση
Κ όμως είδες εφόσον υπάρχουν επαφές πάντα υπάρχει ελπίδα κ είσαι η τρανή απόδειξη!!! Μπορεί το πρώτο να σας παίδεψε αλλά το δεύτερο είπε να κάνει αμέσως την εμφάνιση του 😊 Ναι σωστά πάνε καλύτερα αύριο κ μετά Δευτέρα, ΄έτσι κ αλλιώς από την γραμμή είσαι καρασίγουρα έγκυος 🥰 Εγώ κορίτσι μου ετοιμάζομαι για δεύτερη εμβρυομεταφορ΄ά. Σμρ έχω ξανά υπέρηχο κ αν όλα πάνε καλά 23-24 του μήνα θα την κάνουμε!!! Κορ΄ιτσι μου πόσο βγήκε δλδ? Αν κ κακώς έκανες σμρ θέλει 2 μέρες για να δεις διπλασιασμό. Έκτος αν έπεσε από το 17 πιο κάτω οπότε πρόκειται για βιοχημική 😕 -
Από Nerina · Δημοσίευση
Κανένας δε μου είπε να κάνω πάλι σήμερα μου είπαν Σάββατο, αλλά σήμερα στις 7.00 το πρωί ήταν 16.2 -
Από eva96 · Δημοσίευση
Αχ βρε κοριτσακι μου. Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και πολυ κουραγιο για να αντεξεις οσα θα ερθουν. Παρε χρονο να κλαψεις να θρηνησεις και να παρεις της αποφασεις σου. Με τον συντροφο σου τι εγινε; Πως το πηρε;
-