Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι, το διάβασα κ σκέφτομαι να πω τους κουμπάρους να μη μας το φέρουν. Γιατί θα έρθουν από Γερμανία για τη βάφτιση κι ο μικρός θα είναι τότε επτάμιση μηνών. Αν τώρα μου είναι 8 κιλά, τότε θα είναι σίγουρα 9,5. Άσε που αυτός έτσι που ψηλώνει θα πατάει στα πόδια του κ θα στέκεται όρθιος. Δε θα έχει απόσταση για να χοροπηδάει 🤣
    • Για εμένα ο χειρότερος μήνας ήταν ο Ιούλιος, ο Αύγουστος ήταν πιο καλά! Επειδή μικραίνει η μέρα πέφτει πιο γρήγορα ο ήλιος κ έχει πιο δροσιά το βράδυ!!! Απλά θα φας πολύ ζέστη και μέσα στην κλινική, γιατί δεν ανάβουν κλιματισμό για τα μωρά κι έχουν μόνο ανεμιστήρες. Στην Κοζάνη τουλάχιστον έτσι είναι στη euromedica. Κι από τη γέννα έχεις περισσότερες εξάψεις. Έμπαινα έκανα μπάνιο κ με το που έβγαινα μούσκεμα ξανά και φαντάσου ήταν Σεπτέμβρης 🤣🤣
    • Καλησπέρα ....μου είπε να μιλήσω με την ενδοκρινολόγο θα δούμε την επόμενη εβδομαδα τι θα μας πει ...   Ο γιατρός αναφέρει ότι ίσως κάνω διαβήτη κύησης οι μετρήσεις έως τώρα είναι οκ   Εσύ πως είσαι ;
    • @ΜαρίαΔημήτρης εγω στην μικρή μ ειχα πητ 8/5 και γεννησα τελικά στις 3/5 με αυτόματη εναρξη τοκετου ασχετα αν κατέληξε σε καισαρικη. @Katerinioo κοντά είμαστε εμείς. Και γω από τον 5ο μέχρι κ την προηγ βδομάδα, έκανα 3 4 φορές εμετο τη βδομάδα. Αυτη τη βδομάδα καλύτερα μπορω να πω πως ειμαι.  
    • @Sotiria_94 και γω κάπου εκεί έχω αιματοκρίτη αλλά ο γιατρος μου μ ειπε ότι κοιτάμε την αιμοσφαιρινη κ όχι τ αιματοκρίτη. Ιδανικα τον θέλει πάνω από 11. Εγω λογο στίγματος τ κρατουσα πάνω από 10 με ενα χάπι τη μερα. Έπεσε στο 9 κατι τ προηγ μηνα κ μ ειπε να τ αυξήσω σε 2. Δ τ τηρώ πάντα γτ δ ειμαο σχεδόν ποτέ νηστικη χαχα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...