Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χαμηλη χοριακη


Recommended Posts

Καλησπερα! Την βοηθεια σας παρακαλω. Ειμαι 30 ετων κ εχω μια κορουλα ενος ετους. Στις 30 Μαιου ειχα ηδη 3 μερες καθυστερηση, εκανα τεστ το πρωι βγηκε θετικο και θεωρησα σωστο να κανω βητα χοριακη την ιδια μερα το απογευμα. Η τιμη ηταν 13 μοναδες. Εχθες Δευτερα ξαναεκανα την εξεταση και ηταν μολις 17. Αυριο θα ξανακανω. Η γιατρος μου ειπε οτι μαλλον προκειται για βιοχημικη κυηση. Δλδ τωρα τι κανω; Περιμενω να δω περιοδο; Η αν θα ανεβει η ορμονη; Ξερω οτι συμβαινει συχνα απλα θελω ν ξερω τι κανω. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μου στην βιοχημική κύηση η τιμή χοριακης ανεβαίνει για λίγο διάστημα και μετά σταματάει να ανεβαίνει και πέφτει. Μόλις πέσει κάτω από 5 μονάδες ή μηδενίσει έρχεται η περίοδος. Δε χρειάζεται τότε να κάνεις τίποτα άλλο εφόσον η τιμή δεν έχει ανέβει πολύ.

Αν όμως περνάνε οι μέρες και δεν έρχεται η περίοδος σημαίνει ότι δεν πέφτει οπότε τότε πρέπει να επαναλάβεις τη χοριακη και να δείτε τί συμβαίνει αν πχ προχωράει η κύηση γιατί πάντα υπάρχουν πιθανότητες να υπάρχει διαφορετική εξέλιξη δηλαδή τελικά να προχωρήσει ή αν χρειάζεται κάτι άλλο εφόσον η χοριακη ανέβει αρκετά πριν αρχίσει να πέφτει. 

Να της τηλεφωνήσεις ξανά και να ρωτήσεις σε πόσες μέρες να επαναλάβεις τη χοριακη αν δεν δεις την περίοδο σου άμεσα. Μόνο η γιατρός θα σε κατατοπίσει κατάλληλα. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...