Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας θα ήθελα την βοήθεια σας θα γεννήσω με προγραμματισμένη καισαρική αλλά ήθελα να με ξεγεννησει ο γιατρός που θα με παρακολουθεί.  Πράγμα αδύνατον αφού σε τρεις γιατρούς δημοσίου νοσοκομείου που έχω πάει ζητάνε 1500 ευρώ αμοιβή. Αν γνωρίζει κάποια έναν καλό γιατρό στο Τζάνειο η στο αττικό που να λέει ποτέ έχει εφημερία ο άνθρωπος και να μην είναι με μίζα ας γράψει.  Σας ευχαριστώ

Δημοσίευση

Φίλη μου λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά τέτοιοι γιατροί δεν υπάρχουν. Ή θα πας στο ραντεβού σου και όποιος γιατρός είναι σε βάρδυα θα σε ξεγεννήσει ή θα πληρώσεις για να είσαι με συγκεκριμένο γιατρό. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η KONSTANTIA είπε:

Φίλη μου λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά τέτοιοι γιατροί δεν υπάρχουν. Ή θα πας στο ραντεβού σου και όποιος γιατρός είναι σε βάρδυα θα σε ξεγεννήσει ή θα πληρώσεις για να είσαι με συγκεκριμένο γιατρό. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση είχα μια ελπίδα μήπως υπάρχουν ακόμα ευσυνείδητοι γιατροί αλλά όλα είναι για το χρήμα κρίμα.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Kath92 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση είχα μια ελπίδα μήπως υπάρχουν ακόμα ευσυνείδητοι γιατροί αλλά όλα είναι για το χρήμα κρίμα.

Δεν είναι θέμα ευσυνειδησίας, απλά έτσι τους έχουμε μάθει να λειτουργούν γιατί αν ο γιατρός του δημοσίου νοσοκομείο διαπομπευοταν για το φακελάκι από ασθενή και είχε και κυρώσεις σοβαρές να δεις πως θα αλλάζανε μυαλά. Όσο υπάρχει κόσμος που θα δίνει φάκελακι μην περιμένεις αλλαγή

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...