Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τη γνώμη σας παρακαλώ!


Ροζ

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Την προηγούμενη φορά είχα στείλει εαν έχετε ακούσει εδω στο φόρουμ κοπέλες με κλειστές σάλπιγγες κ μετα από μια αποτυχημένη εξωσωματική να μένουν έγκυες. Δεν πήρα απάντηση, μάλλον δεν έχει συμβεί. Λοιπόν ρώτησα γιατί το καλοκαίρι ξεκινάω πάλι. Είμαι απο αυτές που παρακαλάω για ενα θαύμα πριν φτάσω εκεί...Τέσπα μην σας κουράζω Ακούστε το θέμα μου! Σήμερα ειναι δεύτερη ημέρα καθυστέρησης περιόδου(μια ελεύθερη επαφή στις γόνιμες)εχω κύκλο 28-29 σταθερό. Εδω και 4 ημέρες πονάω κ νομίζω οτι θα έρθουν κ τρέχω τουαλέτα!τιποτα πεντακάθαρη, θερμοκρασία 37,3, δυσκοιλιότητα. Τιποτα άλλο στηθος ελαχιστα πρησμένο. Σήμερα επισης ουτε τσιγάρο δεν μπορούσα να κανω. Κανω λοιπόν το τεστ predictor early, αρνητικό. Όλη αυτη την εβδομάδα συμβολικά όνειρα(δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω). Δεν ξέρω πίστευα οτι θα γίνει το θαύμα!Αλλά τώρα στενοχωρήθηκα που είδα αρνητικό. Ουφφφφ ήθελα να τα πω να μου πείτε γνώμες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάρε καλού-κακού και ένα self clear, καθώς τα predictor είναι εντελώς με τις ώρες τους... Επίσης, ίσως θα ήταν προτιμότερο και μια χοριακή. Καλά αποτελέσματα μέσα από την καρδιά μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...