@Sia Aκορίτσι μου γλυκό!!! Λυπάμαι άπειρα για την απώλεια σας και για την απόφαση σας. Αν το θέλετε τόσο πολύ είστε αντίθετοι σε μια υιοθεσία; Κάθε απόφαση είναι σεβαστή εννοείται. Μακάρι που και που να μπαίνεις να μας λες ένα γεια.
Γλυκιά μου ΣΙΑ δεν ξέρεις πόσο λυπάμαι και πόσο μα.ποσο νιώθω όσα έζησες και ζεις.
Είναι ένας δύσκολος αγώνας για σένα και ψυχικά και σωματικά ας μην κρυβόμαστε και το σώμα μάχεται. Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να βρεις τα πατήματα σου, να είσαι έτσι αγαπημένοι γιατί τελικά αυτό είναι που μετράει να σε νιώθουν να σε στηρίζουν και να τραβάτε μαζί αυτό το κουπί.
Σου στέλνω μια γλυκιά αγκαλιά. Εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να είσαι χαρούμενη και υγιής
Αγαπημένη μου δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να απαλύνουν τον πόνο και την απογοήτευση που κουβαλάς… Μόνο σεβασμός, βαθιά κατανόηση και απέραντη αγάπη για τη δύναμη που έχεις να εκφράζεσαι τόσο αληθινά. Η απόφασή σας είναι γεμάτη θάρρος και αγάπη. Το να πεις "ως εδώ" δεν είναι παραίτηση, είναι προστασία του εαυτού σου και της σχέσης σας. Εύχομαι η ζωή να σας φέρει χαρές που δεν είχατε φανταστεί, γιατί τις αξίζετε!!