Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;;


Recommended Posts

Καλησπέρα,

Είχα ελεύθερη επαφή στις 17/04 ενώ ήμουν στη 4η μέρα της περιόδου, και στις 05/05 4 μέρες πριν έρθει η επόμενη περίοδος.Σχετικά ακίνδυνες μέρες. Η περίοδος τον Απρίλιο μου είχε έρθει 14/04 και μου ήρθε κανονικά πάλι στις στις 25 μέρες στις 09/05(έχω κύκλο περίπου 25 ημερών). Ήταν λίγο περίεργη από την άποψη ότι αίμα έβγαινε στην τουαλέτα πολύ κ στη σερβιέτα λίγο, αλλά κατα τα άλλα ήταν κόκκινο η ροή αρκετή κ κράτησε 4-5 μέρες(την 1η λίγο,τις άλλες 2 αρκετό και τις άλλες 2 ελάχιστο). Παρ’ολ’αυτά ακόμη και τώρα που τελείωσε ανακατεύομαι πάρα πολύ σε σημείο που δε μπορώ να φάω πολύ, και έχω δέκατα εδώ και πάνω από 10 μέρες. Έχω κάνει τεστ και είναι αρνητικά, το τελευταίο το έκανα χθες. Να σημειώσω ότι στις 06/05 με έπιασε ένας τόσο τρομερός πόνος στη μέση (σαν ισχιαλγία γιατί πήγαινε μέχρι το δεξί πόδι πίσω) που την επόμενη μέρα πήγα στο νοσοκομείο γιατί δεν είχε περάσει. Ακόμα μέχρι σήμερα πονάει λίγο η πλάτη μου.

Τι μπορεί να είναι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!

Για κύκλο 25 ημερών μου φαίνονται κι εμένα ακίνδυνες οι μέρες που είχατε ελεύθερη επαφή. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το να έχεις περίοδο και να είσαι έγκυος είναι σπάνιο, αλλά γίνεται.

Τα συμπτώματα που έχεις είναι εγκυμοσύνης. Τα τεστ όμως δε θα έδειχναν μετά από τόσο καιρό; Αλλιώς μία χοριακή θα έδειχνε σίγουρα. Πήρες τον γυναικολόγο σου; Τι σου είπαν στο νοσοκομείο;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Nikoleta... σ ευχαριστώ για την απάντηση!! Δεν έχω κάνει χοριακή ούτε έχω μιλήσει στο γυναικολόγο...στη χώρα που μένω είναι ακριβή η χοριακή και επειδή κι εμένα μου φαίνεται απίθανο να είμαι γι’αυτό ρωτάω, μην κάνω τζάμπα. Κι εγώ αυτό λέω, δε θα έδειχναν τα τεστ; Και είναι και η περίοδος..πολλές συμπτώσεις για να είμαι. Αλλά τι άλλο μπορεί να’ναι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Princess28 δεν ήξερα ότι είσαι στο εξωτερικό. Τότε μην κάνεις χοριακή. Στο νοσοκομείο που πήγες δε σου είπανε κάτι; Μπορεί να μην είναι και γυναικολογικό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Nikoleta... δε μου έκανε και κάτι, με ρώτησε πού πονάω, μου έδωσε χάπια να παίρνω και μου είπε αν σε δύο εβδομάδες πονάω ακόμη να ξαναπάω..ισχιαλγία μου είπε κι αυτή ότι μπορεί να είναι...εντωμεταξύ ενώ κράτησε 2-3 μέρες ο πολύς πόνος και αυτές τις μέρες πόναγε λίγο, σήμερα πριν λίγη ώρα με ξανάπιασε αφόρητος πόνος και τώρα πονάω πάρα πολύ, στη μέση μόνο αυτή τη φορά όχι και στο πόδι...και εκτός αυτού ανακατεύομαι τόσο πολύ που ζαλίζομαι κι όλας...δε ξέρω κι εγώ τι μπορεί να είναι και δε μπορώ να σκεφτώ κάτι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Nikoleta... έλα ντε;; Κι εμένα αυτό με προβληματίζει...και είχα και κράμπες που συνεχίστηκαν μετά τη περίοδο..τώρα εχουν ελαττωθεί..αλλά εγώ συνήθως πονάω μόνο την πρώτη μέρα πριν μου έρθει περίοδος,και έτσι καταλαβαίνω ότι θα μου έρθει..μετά τίποτα..τώρα είχα κράμπες μέρες πριν την περίοδο και μέρες αφού μου ήρθε...η μέση σήμερα με ξανάπιασε τόσο έντονα...στο νοσοκομείο μου είπαν να ξαναπάω αν συνεχίσει να με πονάει μετά από δυο εβδομάδες..τώρα έχουν περάσει 8 μέρες..και να πάω δε θα μου πουν κάτι... ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Princess28 ναι αλλά και τι θα κάνεις; Θα πονάς έτσι; Τα χάπια απολύτως τίποτα δε σου κάνανε; Κι εγώ μετά την περίοδο δεν πονάω ποτέ. Μόνο στην εγκυμοσύνη έχω πόνους περιόδου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...