Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ τι ωραια που τα ειπες!!!! Μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες μας!!! ❤️🤗 Αυτος ο μηνας ειναι πολυ σημαντικος για μενα! Ερχομαι πιο κοντα στο ονειρο!! 😇  
    • Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ήδη έκανα αίτηση για βρεφικό στο δήμο μου και θα κάνω και για ΕΣΠΑ εννοείται, όπως και να έρθουν τα πράγματα να έχω την επιλογή. Γεννάω αρχές Αυγούστου, οπότε θεωρητικά από Νοέμβρη μπορώ να την στείλω. Είναι όμως μήνας φουλ ιώσεων και η δικιά μου δεν έχει αρρωστήσει ποτέ, εκτός από ένα μπούκωμα μια φορά. Είναι παρθένος οργανισμός και πολύ φοβάμαι ότι θα κολλήσει ο,τι υπάρχει. Και άντε να φέρω βόλτα δύο μωρά άρρωστα..   Τώρα για το θηλασμό, να πω την αμαρτία μου, επειδή στην "μεγάλη" δυσκολεύτηκα υπερβολικά να αποθηλασω, το είδα σαν τεράστια ελευθερία όταν επιτέλους 14 μήνες μετά τα κατάφερα να δώσω μπουκάλι. Δεν έκανε ποτέ μαραθώνιους θηλασμούς, ήταν υπερβολικά γρήγορη, αλλά αν η μπέμπα δεν είναι αυτού του στυλ, δεν θα έχω την δυνατότητα να την έχω όλη μέρα στο στήθος, δεδομένου ότι θα έχω κ ένα άλλο παιδάκι 21 μηνών που θα με έχει ανάγκη. Ήμουν τόσο υπέρ του θηλασμού, γνωρίζω εννοείται όλα τα οφέλη, αλλά προς ώρας στην ιδέα του να προσκολληθεί πάλι ένα μικρουλι πάνω στο στήθος μου.... Δεν ψήνομαι 😂😂 Θα ξεκινήσω με μεικτό και όπως πάει. Θέλω να έχω τη δυνατότητα να την ταιζει και ο μπαμπάς της αν χρειαστεί (που θα χρειαστεί σίγουρα). Πόσο διαφορετικά είναι όλα βρε κορίτσια στο δεύτερο μωράκι... Απίστευτο!!! 
    • Μη το κάνεις στον πρώτο είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και έβαλα σερβιετα για να πάω στη δουλειά νόμιζα ότι έρχεται η περίοδος, στις εξωσωματικες θετικές και πάλι είχα τους ίδιους πόνους με την περίοδο και στον δεύτερο ήξερα απ' την 3 εβδ ότι θα έρθει ο ταρζ;ν είχα κάνει τεστ και όμως δεν είχα κανένα σύμπτωμα 
    • Εγω με Κατερίνα και δίδυμη τα πάω πάντα τέλεια.. μα ρε τι μας ένωσε χχαχαχαχα Εγώ πάντως έχω γενέθλια ΙΟΥΝΙΟ οπότε αυτό το μήνα κορίτσια φτιάχνεται ωάρια ,μήτρες κτλ γενικά υπάρχει αυτό η διαδικασία αυτό το τρίμηνο είναι που είτε θα έχουμε φουλ εγκυμοσύνες είτε θα έχουμε φουλ τα καλύτερα ωάρια που θα γονιμοποιηθούν στους επόμενους μήνας. Αυτό λέει η γυάλα μου. Μαζεύουμε βιταμίνες ,γιορτάζουμε γιατί ξέρουμε ετοιμάζεται το σώμα μας να υποδεχτεί τα μωρά ...
    • @Elli13 ελλη μου να σ πω εγώ τι έκανα γτ νομίζω τ μωρα σου θα εχουν οση διαφορά είχαν κ τ δικα μου. Γνωμη μ να κάνεις τ χαρτιά για εσπα κ να την γράψεις κανονικα. Εγω γεννησα Μαιο τη μικρή, η μεγαλη έκλεισε τ Αύγουστο τα 2 και Σεπτεμβρίο πήγε παιδικο. Οπότε είχε ήδη μπει στον 4ο τ μωρο. Δεν τ μετάνιωσα καθολου, και στο παιδί εκανε καλο και σε μένα κ σε όλους. Ουτε κολλούσε τοσο συχνα. Η μικρη στον 1ο χρονο της ζωής της μ κολλησε 6 μηνων κοξακι απο τη μεγάλη αλλα τ περασε πολύ ηπια. Αμα θηλάζεις κιολας μη φοβάσαι παιρνει φουλ αντισώματα. Τωρα μεχρι να γίνει 3 μηνων τ μωρο κ γω θα την κρατουσα νομίζω. Αλλα μέχρι να γεννησεις κτλ ήδη τ Σεπτεμβρίο θα ειναι 2 μηνων. Απο Οκτώβριο μπορείς να τηβ ξεκινησεις κανονικα. Γράψε την πάντως να έχεις την επιλογή.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...