Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• 2 χρόνια έχουν διαφορά 27/8/22 η μεγάλη 12/8/24 η μικρή της ίδιες μέρες είχα μείνει έγκυος 😂 και αν δεν είχα κάνει προγραμματισμένη καισαρική είχα πιθανότητες να έχουν και την ίδια μέρα γενέθλια  κάποιες μέρες είναι αρκετά δύσκολες ειδικά η αρχή ήταν ζόρικη τώρα κάπως βρήκαμε έναν ρυθμό  Ενώ παλιά δεν έπινα καφέ τώρα δεν μπορώ να μην πιω και στην εγκυμοσύνη έπινα εκτός από την περίοδο που είχα τους εμετούς 
    • Εγώ από την αρχή της εγκυμοσύνης και μετά δεν μπορώ να πιω κανονικό καφέ. Πίνω latte! Γάλα στην ουσία με λίγη γεύση καφέ. Κρύο πίνω ακόμα. Προσπάθησα μια μέρα να πιω και κανονικό αλλά κάτι με χαλούσε! Και σκεφτείτε πως είναι η δουλειά μου και λατρεύω τον καφέ γενικά!
    • False alarm!!! Απλά είχε μια κακή μέρα. Δεν κοιμήθηκε μέσα στη μέρα αρκετά και το βράδυ μου πήρε μια ώρα για να την κοιμήσω. Εχθές επανήλθε στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις!!! Χαχαχαχαχα...
    • @Barbiee μου όχι εγώ τα λατρεύω τα γαλακτοκομικα!   Εγώ δυστυχώς είδα διαφορά οπότε τα ξανακοψα! @nanouko ναι πάρε η πραλινα αξίζει! Ελπίζω να είστε καλύτερα σήμερα! Εμάς ευτυχώς το βράδυ πήγε λίγο καλύτερα σε σχέση με προχθές!  κορίτσια εγώ καφέ πίνω μόνο όταν βγω έξω!  Αλλά και πριν την εγκυμοσύνη έτσι έκανα!  @Elk εσύ έχεις και δύο παιδιά οπότε λογικό να θέλεις καφέ! Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι!  Θύμισε μου πόση διαφορά έχουν; 
    • Καλημέρααα... καλά είμαστε εμείς! σήμερα περιμένω επισκέψεις και έχω λίγο τρεξιμο ..να μαζεψω τα ασυμαζευτα... εγώ γενικά δεν κάνω δουλειές... ότι κάνει ο άντρας μου 🤷 το μεσημέρι πάντα κοιμάμαι μισή ωρα έστω...αλλιως δε βγαίνει.. επειδή εχω δύσκολα βράδια 🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...