Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ! Είναι δύσκολο αλλά θα κάνω υπομονή!
    • Η αποδοχη οτι δυσκολευεσαι νομιζω εχει να κανει με τον εγωισμο...α εγω τα καταφερα με τη πρωτη οντως μπορει να κρυβει πολλες προσπαθεις χρονων,θεραπειες,εξωσωματικες κ να μη θελουν να το αποδεχτουν....εγω πιστευω οτι ολες μας πρεπει να δεχομαστε τα πραγματα οπως ειναι κ οπως ερθουν γιατι μονο ετσι θα μπορουμε να κανουμε ενα βημα παρακατω... αλλα ειναι δυσκολο πολυ...οπως ειπα το παν ειναι μεσα σε ςυτο το ταξιδι μη χασεις τον συντροφο σου!!!❤️❤️❤️😊😊😊
    • Ναι βρε κορίτσια, είπαμε αντιλαμβάνονται αλλά όχι κι έτσι! Επίσης @nikiev98 μου εμένα ο γυναικολόγος μου έχει πει ότι λαμβάνουμε υπόψη τις μετρήσεις που γίνονται από τον εβρυολογο κι όχι τις δικές του. Εγώ ποτέ δεν έχω κοιτάξει τι γράφει ο υπέρηχος του γιατί ξέρω ότι πρώτα απ' όλα το κάνει τυπικά και βιαστικά για να δει ότι είναι όλα καλά κι όχι με ακρίβεια όπως στις μεγάλες εξετάσεις! Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι στο βάρος τουλαχιστον ο υπέρηχος του έβγαλε την κόρη μου ακριβώς όσο γεννήθηκε( έτσι για να πω και κανένα θετικό)😄 Σχετικά με την καμπύλη σακχάρου κορίτσια δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Την έκανα την Τρίτη και μου είχαν πει ότι θα λάβω αποτελέσματα το αργότερο την Πέμπτη, όμως δεν έλαβα τίποτα. Και πήρα σήμερα τηλεφωνο και δεν έβρισκαν κάτι κι ότι δυστυχώς χάθηκαν τα δείγματα και δεν έχουν ελεγχθεί και πρέπει να επαναλαβω Ειλικρινά δεν έχω σταματήσει να βρίζω από το πρωι. 
    • αυτες τις λεπτομέρειες να μην τις λαμβάνεις καν υποψιν σου.. οι περισσότεροι λένε ότι πιάνουν παιδί με την πρώτη γιατί δεν μπορούν να επικοινωνήσουν ότι προσπαθούν καιρό ή ακόμη ότι έχουν και κάποια απώλεια..νιώθουν λιγότερο σημαντικοί; ντρέπονται για την προσπάθεια τους που παίρνει καιρό; ούτε που ξέρω να σου απαντήσω..αυτό που είδα είναι όταν επικοινώνησα τις βιοχημικές πολλες ήταν στην ίδια φάση..  αν θες να αλλάξεις γιατρό να το κάνεις..μια νεα αρχή με αισιοδοξία..θα ερθει για όλες μας!
    • Αχ βρε @Barbiee μεσα έπεσες! Έπρεπε χθες να το στείλεις όλη μέρα είχα νεύρα γιατί το μωρό με ξυπνούσε συνέχεια το προηγούμενο βράδυ! Έτσι είναι μια φορά τα ζεις αυτά!    @Elk πραγματικά ίδια περίοδο έμεινες έγκυος! Θα κάνουν και παρεουλα όταν μεγαλώσουν!! Αλλά νομίζω τόσο μικρή διαφορά όταν έχουν είναι ακόμα πιο δύσκολα στην αρχή γιατί είναι και τα δύο πολύ μικρουλια και είναι σαν να έχεις ταυτόχρονα δυο μωρά!  Μπράβο σου! Και στα υπόλοιπα κορίτσια που είναι το δεύτερο!  Είστε σε άλλο level 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...