Οχι τώρα θα ξαναδώ τεστ με καθυστέρηση..έτσι για να μάθει να μου κάνει τσαλίμια! 😂
φαντάζομαι το σοκ σου..σημασία έχει ότι είστε καλά! Η κουζίνα θα ξαναγίνει λειτουργική σιγά σιγά.. πως την πάθατε; Είχα μια γνωστή που πήρε φωτιά στην κουζίνα από το μάτι που άνοιξε μόνο του απ ότι μας είπε..τώρα ήταν συνδεδεμένη με κινητό; Ακουμπούσε κάτι στα πλήκτρα αφής; Ένα θεός ξέρει
Κορίτσια μου, χάθηκα λιγάκι γιατί σας είπα πως είχα ένα ατύχημα. Την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι (ανήμερα της Αγίας Κυριακής), πήρε φωτιά η κουζίνα του σπιτιού μου. Βγήκαμε με την μπουμπού και το γάτο αλλά έχει γίνει ζημιά. Τώρα φιλοξενούμαστε αλλά την Τετάρτη θα πρέπει να ξανά αλλάξουμε σπίτι! Σας διαβάζω και σας σκέφτομαι!
Υγ. @anna_30κι άμα αυτήν τη φορά δεν είναι μια απλή ανωμαλία;
Κορίτσια μου πως είστε;
Ρε σεις ζοριζεται καμία άλλη στην αναπνοή; Έχω δύο μέρες νιώθω ότι δεν έχω πολύ οξυγόνο ένα πράγμα! Κυρίως όταν είμαι ανάσκελα προσπαθώ να είμαι στο πλάι. Βουλώνει και η μύτη μου, ίσως κρυωσα λίγο. Νιώθω και ένα βάρος μόνιμο, γενικά δεν το λες και η καλύτερη φάση το 2ο τρίμηνο 😅 σίγουρα καλύτερα από το πρώτο πάντως χαχ