Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Καλησπερα! Η διαδικασια της εξωσωματικης χωριζεται σε 2 φασεις: στην διεγερση & ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα. Αναλογα την ηλικια της γυναικας, τις εξετασεις της (AMH, FSH, E2), ο εξωσωματικος προσαρμοζει ενα πρωτοκολλο. Υπαρχουν διαφορα πρωτοκολλα με φαρμακα (βραχυ, μακρυ, με προγεστερονη αντι για ανταγωνιστη κα). Οσον αφορα την εμβρυομεταφορα καποιοι γιατροι επιλεγουν να μεταφερουν εμβρυα στον ιδιο κυκλο της ωοληψιας. Καποιο αλλοι τα καταψυχουν και τα μεταφερουν σε επομενο κυκλο για να ηρεμησει και ο οργανισμος της γυναικας με τα φαρμακα. Τωρα οσον αφορα τα φαρμακα δεν μπορω να σου απαντησω γιατι τωρα ξεκιναω και επισης εξαρταται απο το πρωτοκολλο θα σου δωσουν (πχ. ποσες ενεσεις ή χαπια θα εχεις την ημερα). Επισης σημαντικη ειναι και η επιλογη του γιατρου που θα πρεπει να πορευτεις γιατι ειναι μια δυσκολη και ψυχοφθορα διαδικασια. Κανε τα ραντεβου σου και δες με ποιον μπορεις να συνεργαστεις. Καλη επιτυχια σε οτι επιλεξεις!
    • Ακριβως ιδια περιπτωση με εσας. Εκανα κολπικη καλλιεργεια βγηκε καθαρη και στον συζυγο που ειχε εντεροκοκκο στην καλλιεργεια πηρε εκεινος αντιβιωση. Ζητησα υστεροσκοπηση και ο εξωσωματικος μου ειπε δεν χρειαζεται. Τωρα θα προχωρησω κι οτι γινει. Ελπιζω να πετυχει. Σου ευχομαι καλη επιτυχια κι σε σενα κοριτσι μου!!! Θετικη σκεψη!
    • Λοιπόν! Αρχικά κλο είναι να βάζεις κάτω κάτι καθαρό για να μπορείς να πιάνεις ο,τι πέφτει κ να το δίνεις πάλι να τρώει. Δες βίντεο με gagging , από YouTube, για να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ τον πνιγμό.  Εμένα με βόλεψε πολύ ο ατμομαγειρας σε αυτή τη φάση να σου πω την αλήθεια..  Να βλέπεις τις κοπες στην κάθε ηλικία για να είσαι safe ,εγώ είχα μια εφαρμογή για αυτό,  μόλις κοιτάξω θα σου στείλω
    • Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια που μοιραστήκατε τις εμπειριες σας ! Ακόμη τα ράμματα τα αισθάνομαι όταν πλένομαι κ ώρες ώρες με τραβάνε όταν κάθομαι δεν είναι ότι το έχω ξεχάσει (35 μέρες μετά).. Θα μιλήσω αυτες τις μέρες με τον γιατρό μου για το πότε θ με δει ώστε να τα πούμε όλα αυτά … το σύγκαμα που σας έλεγα ήταν αληθινό, είχα κάνει όπως τα μωρά από το σερβιετακι ανάμεσα στους γλουτούς, έβαλα κρέμα κ είμαι αρκετά καλύτερα ..  
    • Κορίτσι μου είναι κρίμα να κάθεσαι κ να τσακώνεσαι με τον άντρα σου για τέτοια πράγματα .. καθίστε ήσυχα κ μιλήστε στην τελική κάνετε δύο νονούς δεν έγινε κ τίποτα .. όσο για το όνομα καλώς να έρθει το παιδάκι σας κ θα βρείτε ένα όνομα που θα συμφωνείτε , μιλήστε ήρεμα το πρώτο μωρό ας βγει από τον άντρα σου κ το δεύτερο από σένα .. αν δεν συμφωνείτε βρείτε μέση λύση με ένα ουδέτερο για να μην έχετε θέματα .. είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο γεγονός να το διαγράφει μια τέτοια κατάσταση… Με το καλό το ζουζούνι σας !
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...