Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Διωνη πραγματικά επαθα σοκ μόλις έβαλα παπούτσι. Δεν χωραγε  το αθλητικο. Πινω τοσο νερο που σας το Ορκίζομαι κατουριέμαι ανά 1 h. Βέβαια αυτό μήπως είναι κι από τη γέννα;
    • Καλησπερα κοριτσι μου και με το καλο το μωρακι. Οταν με το καλο γεννηθει θα αποφασισετε μονοι σας το ονομα του παιδιου και τον/τους νονους που θα το βαπτισουν. Την πεθερα να την αφησετε απεξω απο ολο αυτο γιατι δεν την αφορα ουτε το ονομα ουτε ποιος θα ειναι ο νονος. Εσεις ειστε οι γονεις εσεις αποφασιζετε ας το χωνεψει επιτελους να ησυχασετε. Στειλε μας update❤️
    • Με το καλο κοριτσι μου. Γενικα η σπερματεγχυση δεν εχει μεγαλα ποσοστα επιτυχιας ωστοσο αφου η εικονα σας ειναι πολυ καλη καλα κανεις και το προσπαθεις. Σαν διαδικασια ειναι πολυ απλη. Κανεις μια ενεσουλα την ovitrelle οταν φτασουν τα ωαριακια σου σε καλο μεγεθος και μετα πας και απλα κανεις μια διαδικασια π ειναι σαν τον κολπικο υπερηχο που κανουμε στον γυναικολογο. Φυσικα η ψυχολογια παντα βοηθαει οποτε θετικη διαθεση αισιοδοξια και οχι αγχος καλη επιτυχια ευχομαι! 
    • Κορίτσι μου και εγώ έχω τέτοια τραβήγματα χαμηλά. Έρχονται και φεύγουν. Και ορισμένες φορές κράμπες. Είχα ρωτήσει και γω την γιατρό μου. Μου είπε είναι φυσιολογικό.   
    • Δυστυχως τα πεθερικα πολλες φορες δημιουργουν προβληματα στο ζευγαρι. Το σημαντικο ειναι που ο αντρας σου βαζει ορια. Συμφωνω πως πρεπει να συζητησετε ηρεμα και να αποφασισετε οι δυο σας τι θελετε, να βρειτε μια λυση που θα ικανοποιει και τους δυο. Με το καλο το μωρακι σας.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...