Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια η περίοδος μου κάνει πάλι κάτι κουλά..τον προηγούμενο μήνα ξεκίνησα να έχω καφέ 8 μέρες πριν την αναμενόμενη..κύκλος 26-27 μέρες..αυτό το μήνα βρήκα θετικό τεστ την 10η μέρα..λέω οκ θα μου έρθει 2-3 μέρες νωρίτερα..χθες ξαφνικά ήρθαν λίγα καφέ και σήμερα έχω πονάκια χαμηλά και πριν είδα ελάχιστο αίμα στο σερβιετακι..και σήμερα Κυριακή θα είμαι 23η μέρα..τι την έχει πιάσει; Όχι τίποτα άλλο, μου χάλασε και το μπάνιο αύριο 🫣🤧
    • Θεωρητικά το καλύτερο είναι να έχεις επαφές σε όλο τον κύκλο χονδρικά μέρα παρά μέρα. Από τη στιγμή που θα δεις θετικό τεστ είσαι στην πιο γόνιμη φάση σου!! Βέβαια να σου πω προσωπικά έχω κάνει άπειρα τεστ για πολλά χρόνια!!! Έχω τα διδυμάκια μου από εξωσωματική κ τώρα είμαι έγκυος στο 3ο με φυσιολογική σύλληψη. 2 φορές έχω συλλάβει φυσιολογικά (η πρώτη δεν προχώρησε) κ τις 2 δεν έκανα ούτε τεστ ούτε τίποτα.. Και πιάσαμε με ελάχιστες επαφές. Πέρυσι με 1 κ φέτος με 2….  Προσωπικά βοηθήθηκα από τα τεστ για να κατανοήσω καλύτερα τον κύκλο μου αλλά μέχρι εκεί.  
    • Ανοίγουμε και εμείς δειλά δειλά το θέμα Φεβρουαρίου 2026 και εύχομαι μέσα απ' τη. Καρδιά μου να έχουμε ένα όμορφο ταξίδι  @melitiniღ με μπαλόνια η υποδοχή σου.. 
    • Πόσο κρίμα . Και εδώ Γερμανία δεν έχουμε θέμα πας για φυσιολογικό τοκετό. Εδώ με διαβήτη κύησης μωρό μεγάλο ,πρώτο καισαρική και πάλι δεν πήγαμε για καισαρική το κρατήσαμε μέχρι τέλος 39+3 γέννησα . Με καισαρική όμως..  Τώρα στο τρίτο θα πρέπει να πάω σε πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το οποίο από εμένα είναι 2 ώρες και με 2 παιδιά στο σπίτι είναι αδύνατον όλο αυτό. Οπότε πάω για καισαρική και πάλι μου είπαν 10 μέρες πριν 
    • Και εμένα με ζόρισε αυτό το αλμα λίγο παραπάνω. Το επόμενο είναι το 14-15 και όπως το υπολογίζω θα είναι στις διακοπές μας 🤪🤪
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...