Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια, τι ωραία που έχουν γεννηθεί όλα τα μωράκια μας και πλέον θα λέμε για αυτά.  Εμείς χθες πήγαμε όλοι μαζί για καφέ,η μπέμπα ήταν ήσυχη συνέχεια κοιμόταν και μετά πήγαμε στην κουνιάδα μου ,δεν μας περίμενε και τρελάθηκε. Ήρθαν και τα πεθερικά μου από το νησί και ήταν εκεί και μείνανε όλοι. Όλη την ώρα η μικρή κοιμόταν,γυρίσαμε γύρω στις 9 το βράδυ την έκανα μπάνιο έφαγε και κοιμηθηκε πάλι. Μου έκανε καλό και εμενα αυτό το έξω. Γέμισα μπαταρίες!! Για μαρσιπο ψάχνω και εγώ να πάρω έναν οικονομικό, έχω 2 έναν chicco και ένα lorelli από τον γιο μου αλλά δεν είναι εργονομικοι και δεν με είχαν βολέψει κιολας. Έλεγα για υφασμάτινο λόγω ζέστης κιόλας αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει. 
    • @Kiddo http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lzP1Nd6rJhL_8&localcountry=GR&url_from=GM71096991878
    • Επίσης πάνε σφαίρα τα μωράκια σας εεε ? Εμένα βαριέται η δικιά μου κορίτσια... κ μπρούμυτα καμία όρεξη για να κάτσει 😂
    • Καλημέρα κορίτσια! Μετά από έναν αιώνα κ εγώ χαχαχαχ Εγώ έκανα blw στη μεγάλη μου και θα κάνω πάλι το ίδιο. Για να γίνει όμως πρέπει να έχει περάσει το 6μηνο και το παιδί να κάθεται αλλά κ να πιάνει καλά με τα χεράκια του. Το μόνο που ακολούθησα από τη γιατρό είναι το 3ημερη εισαγωγή στο κάθε τρόφιμο που ήθελα εγώ. 8ο μήνα έλεγε αυγό, στον 6ο εγώ. Μετά τον 9ο ψάρι,  ξηρούς καρπούς,  στον 6ο εγώ 🤣 κράτησα όμως το 3ημερο εισαγωγής στα φρούτα και τα υπόλοιπα. Λαχανικό έδινα κάθε μέρα κ διαφορετικό. Τώρα είναι καθαρά προσωπική άποψη του καθενός τι θέλει να δώσει κ πως. Αν θα ακολουθήσει κατά γράμμα το γιατρό ή όχι.  @Kiddoναι στις σαλιαρες αυτές,  είναι σούπερ βολικές. Από πιατάκια εγώ είχα πάρει ένα μπολ κ πιάτο με βεντούζα. Στην αρχή μόνο το μπολ χρειάστηκα για γιαούρτι πχ. Τα υπόλοιπα βόλευαν καλύτερα στο δίσκο γτ έτσι κ αλλιώς τα πετούσε. Επίσης θα χρειαστείς κάτι για από κάτω. Εγώ έβαζα τραπεζομαντιλο πλαστικό για να το χρησιμοποιήσω πάλι. Το βιβλίο της παιδιάτρου δεν ανέβηκε ποτέ 😂
    • Καλησπέρα κορίτσι μου!!! Με το καλό να προχωρήσετε σε εμβρυομεταφορά!!!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ξέρω όμως ότι για να ελεγχθεί η προλακτίνη πρέπει να την κάνεις την εξέταση 2 ώρες αφού έχεις ξυπνήσει, γιατί δείχνει πιο αυξημένη. Εγώ την πρώτη φορά έτσι την πάτησα. Πήγα έδωσα αίμα με το που ξύπνησα και ήταν αρκετά πάνω από το όριο. Και έκανα επανάληψη σε επόμενο κύκλο. Μακάρι να σου απαντήσει κάποια κοπέλα που να έχει αντίστοιχη εμπειρία.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...