Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έκανα ακριβώς το ίδιο με μήλο! Έγλυφε το μηλαρακι με μανία και πήγε να κόψει κομμάτι και τρομαξα! Αλλά από τότε κάθε φορά που τρώω μου μετράει τις μπουκιές 😂 δεν νομίζω πως έκανες κάτι κακό..  θύμισε μου πόσο είναι τώρα η δικιά σου; Κορίτσια να πω πως εμείς κάναμε το πρώτο μας roadtrip και μας έχει βγει πολύ ταξιδιάρα! Περνάει τέλεια η μικρούλα, γελάει συνέχεια! Τσάμπα το είχα άγχος... 
    • Αα!! Κορίτσια!! Να σας ρωτήσω άσχετο... Της έδωσα λίγη μπανάνα σήμερα.. έχει κάθε φορά που τρώμε μας κοιτάει με ύφος καημένου χτυπιέται ολόκληρη πετάει ότι της δίνω (παιχνίδι, μασητικό κτλ) απλώνει τα χέρια της και μας αντιγράφει που μασουλαμε.. έχει πολύ γέλιο! Ε και κάπου την λυπήθηκα και της έδωσα τη μπανάνα που έτρωγα.. τη βούτηξε και με τα δύο χέρια και πήγε να τη δαγκώσει.. δεν την άφησα γιατί φοβήθηκα, και μετά έβγαλε τη γλώσσα έξω και την έγλυφε σα παγωτό.. λέτε να έκανα μλκια;! Μήπως δεν κάνει; Είναι πολύ νωρίς..; Τι λέτε;
    • Φτου φτου φτου το παιδί σας μεγάλωσε η καρδούλα!!!!🫠 🥰🥰🥰 Κοτζαμ άντρας έγινε η ψυχή μου!!! 🥰🥰🥰 Έλα μωρέ το παιδάκι ταλαιπωρήθηκε όλα μαζεμένα.. τα δόντια ποια έβγαλε;! Έκανες κάτι συγκεκριμένο να τον ανακουφίσει; Κάποιο tip ρωτάω να έχω στο νου μου.. τουλάχιστον βοηθάει το παιδί στις δουλειές του σπιτιού όπως μπορεί!! 😆 Και εμείς τώρα μέσα στην εβδομάδα έχουμε ραντεβού με τη παιδίατρο!! Το bexero θα ήθελα να την αποφύγουμε τη πρώτη δόση ιδανικά.. πολλές παρενέργειες.. δεν έχει και καθόλου επαφές με άλλα παιδάκια για να φοβάμαι τώρα.. είναι και καλοκαίρι.. θα δούμε.. του ροτοιου το πόσιμο τρέμω εγώ που μας έκανε διάρροιες την άλλη φορά 2 μηνών και καταλήξαμε στο Παίδων.. μεγάλη ιστορία δεν θυμάμαι αν σας το έγραψα.. παράνοια και από εκεί .. τεσπα.. αφού στο 3ο μήνα που ήταν δεν κάναμε το επαναληπτικό και είναι να το κάνουμε τώρα που θα πάμε..🥴😶‍🌫️ Αυτά τα άλματα παράπονο τα έχω και εγώ.. εκεί που πάς να στρώσεις ένα πρόγραμμα.. τσουπ! Φα'την 🖕!! Ευχαριστήσου ύπνο όσο προλαβαίνεις λοιπόν!! 🤭 Δόξα σύ δηλαδή μόνο με αυτό δεν έχω παράπονο.. μάλλον το αντίθετο γιατί δεν ξυπνάει με τίποτα και την κυνηγάω να φάει!! Μου 'μοιασε σε αυτό το παιδάκι μου ευτυχώς!!! 🫠🤭 Αλλά τα άλματα..🤬 Έχεις δίκιο μωρέ.. αμαρτία είναι τα φαγητά κάτω.. εγώ το σκεφτόμουν από θέμα καθαριότητας μόνο.. τα σκυλάκια μου παμφάγα!! 😆 και να ρωτήσω, αν πέφτουν πάνω στο τραπεζομάντηλο κάτω στο πάτωμα μετά μπορείς να τα μαζέψεις να τα φάς κανονικά..; Πάλι για πέταμα δε θα πάνε;  Πολύ επικίνδυνα αυτά τα βαρελάκια αχ άσε.. πάνω στην αλλαξιερα πόσες φορές, ευτυχώς γυρνάει από τη μεριά του τοίχου για την ώρα.. και στο καναπέ πάνω.. πόσες φορές μου έχει φύγει η ψυχή..😨 με τη δουλειά ταυτόχρονα δεν ξέρω πως τα προλαβαίνεις μόνο.. εγώ ένα λεπτό θα την αφήσω να πάω στη κουζίνα και γυρίζω την βρίσκω αλλού.. 🫣😅  
    • Μανταρίνι, μήπως δεν τα κανείς καλές ώρες; Μου έλεγαν τα κορίτσια εδώ στο φόρουμ ότι πρέπει μετά τις 12.00 το μεσημέρι και σταθερή ώρα κάθε μέρα… Επισης, αφενός είναι πιθανό να κανείς ωορρηξία λίγο αργότερα μου είχε πει ο γιατρός μου, αφετέρου εάν δε βρίσκεις ωορρηξία θα ήταν καλό μόλις βλέπεις ότι πάει η γραμμούλα να γίνει πιο έντονη, όπως μεταξύ 23-24 μπορείς να δοκιμάσεις κι αυτά με τη φατσούλα για να το επιβεβαιώσεις.
    • Όπως τα λες ακόμη κ με προεμφυτικο τπτ δεν είναι σίγουρο. Εμάς κ ο κατυοτυπος ζεύγους είναι μια χαρά. Κ είδα εδώ μέσα πόσες κοπέλες έχουν 2 κ 3 απώλειες κ κανονικά έχουν παιδιά οπότε πιστεύω ότι είναι κ θέμα τύχης!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε με κάποιον τρόπο!!! Κ για σένα όλα να πάνε κατ'ευχην κ να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά σε λίγους μήνες 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...