Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ, τι ωραία που πήγατε βολτουλα!! Να περάσετε τέλεια! ❤️ Κι εμείς όταν είχαμε πάει με είχε βολέψει πολυ ο θηλασμός. Τίποτα δεν είχε χρειαστεί να κουβαλάω 😆 Κι εμάς το έκανε αυτό με το να αποσπάται η προσοχή του. Αλλά μετά από μισή ώρα επανερχόταν και έτρωγε. Επίσης, αντί να τρώει ανά δύο ώρες έτρωγε ανά τρεις ή τέσσερις, επειδή χαζευε στις βόλτες. Μπορεί να έπεσε λίγο σε μας στην καμπύλη, αλλά δεν νομίζω ότι έφταιγε το 3ημερο που λείπαμε... Άσε που τώρα ξαναπήρε τα πάνω του. Οπότε δεν πιστεύω να έχει επηρεάσει ιδιαίτερα... Θα δείτε!!  Μόνο το αυτοκίνητο δεν άντεχε κι έκλαιγε συνέχεια και αντί για 1,5 ώρα επιστροφή, το κάναμε 2,5 🥲
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα  μου με το καλό σε όλες τις κοπέλες  υγιή μωράκια 
    • Όχι ρε συ... 4 μηνων και μιας εβδομάδας ξεκινήσαμε εμείς την "χορτοσουπα" (πατάτα, κολοκύθι, καρότο) 😅 ίσα ίσα λένε ότι όταν δεις το παιδί να σε κοιτάει στο στόμα όταν τρως και να λιγουρευεται και ζηλεύει το φαι σου, τότε είναι έτοιμο για να ξεκινήσει σιγά σιγά τις τροφες 😆 Κι εγώ του είχα δώσει κάτι πορτοκάλια να γλείφει, το χυμό τους λίγο λίγο 😁 Το μήλο κι εγώ όταν το είχα δώσει το είχα κάνει στον ατμό και μετά πουρέ με το ραυδομπλεντερ. Έχω ακούσει ότι είναι εύκολο να πνίγει το μωρό με μήλο και το φοβάμαι πολύ για την ώρα. 
    • Έλα ρε συ το καημενακι... 😢 Φαντάζομαι τη φρίκη που θα ζήσατε!! Δεν το είχες αναφέρει... Πωπω... Εμείς το bexero το κάναμε κιόλας μαζί με το 6πλο και το πόσιμο... Πάλι καλά που την έβγαλε με λίγα δέκατα (μέχρι 37 έκανε). Εμείς το κάναμε επειδή και στα άλλα δεν είχε κάνει παρενέργειες, οπότε ο γιατρός έκρινε ότι είναι ασφαλές για την ηλικία του 🤷  Δόντια έβγαλε τα δύο κάτω... Δεν το περίμενα να σας πω την αλήθεια, γιατί ο μεγάλος το πρώτο δόντι το έβγαλε στους 9 μήνες 😅 Τον έχω στο πάτωμα όσο δουλεύω 😅 του έχω ένα γυμναστήριο και δύο χαλακια γιόγκα 😅 καθαρίζω και λίγο με τον ατμοκαθαριστή κι ελπίζω να είναι καθαρά 🥲
    • συγγνώμη που θα επέμβω 😂 αν ακόμη δεν εχεις καταλάβει που βοηθάει αυτό... είναι για να πατας τα φαγητά...οταν από αλεσμένα περασεις σε πατημένα και έπειτα σε κομμάτια...αυτο θα σ βοηθήσει στο πάτημα... Να σας ζήσουν τα μωρακια σας κορίτσια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...