Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Τα τεστ σου δείχνουν όταν είναι θετικό ότι τις επόμενες ώρες ή μέρες θα γίνει ωορρηξία .. καλό είναι όταν δεις την έντονη γραμμή να έχεις επαφές κάθε μέρα και συνεχίζεις τα τεστ ωορρηξίας για να δεις πότε η γραμμή θα αρχίσει να πέφτει σε ένταση όταν η γραμμή αρχίζει να πέφτει σημαίνει πως το ωάριο απελευθερώθηκε άρα έχεις ωορρηξία.. το ωάριο ζει 24 ώρες.. εγώ πχ έχω 2 μέρες έντονο τεστ και μετά πέφτει η ένταση της γραμμής οπότε έχω επαφές 5 μερες συνεχόμενα για να πιάσω όλο το γόνιμο παράθυρο τις 2 μέρες που έχω έντονο τεστ και τις επόμενες 3 μέρες που το τεστ αρχίσει και ξεθωριάζει ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν έχω χάσει .. 
    • Προς το παρον απογοητευση! Δεν ηταν καλο για γονιμοποιηση!  παμε για επομενες ωοληψιες, αν και απογοητευτηκα πληρως.. υποτιθεται οτι αυτα του φυσικου κυκλου ειναι πιο ποιοτικα
    • Κορίτσια η περίοδος μου κάνει πάλι κάτι κουλά..τον προηγούμενο μήνα ξεκίνησα να έχω καφέ 8 μέρες πριν την αναμενόμενη..κύκλος 26-27 μέρες..αυτό το μήνα βρήκα θετικό τεστ την 10η μέρα..λέω οκ θα μου έρθει 2-3 μέρες νωρίτερα..χθες ξαφνικά ήρθαν λίγα καφέ και σήμερα έχω πονάκια χαμηλά και πριν είδα ελάχιστο αίμα στο σερβιετακι..και σήμερα Κυριακή θα είμαι 23η μέρα..τι την έχει πιάσει; Όχι τίποτα άλλο, μου χάλασε και το μπάνιο αύριο 🫣🤧
    • Θεωρητικά το καλύτερο είναι να έχεις επαφές σε όλο τον κύκλο χονδρικά μέρα παρά μέρα. Από τη στιγμή που θα δεις θετικό τεστ είσαι στην πιο γόνιμη φάση σου!! Βέβαια να σου πω προσωπικά έχω κάνει άπειρα τεστ για πολλά χρόνια!!! Έχω τα διδυμάκια μου από εξωσωματική κ τώρα είμαι έγκυος στο 3ο με φυσιολογική σύλληψη. 2 φορές έχω συλλάβει φυσιολογικά (η πρώτη δεν προχώρησε) κ τις 2 δεν έκανα ούτε τεστ ούτε τίποτα.. Και πιάσαμε με ελάχιστες επαφές. Πέρυσι με 1 κ φέτος με 2….  Προσωπικά βοηθήθηκα από τα τεστ για να κατανοήσω καλύτερα τον κύκλο μου αλλά μέχρι εκεί.  
    • Ανοίγουμε και εμείς δειλά δειλά το θέμα Φεβρουαρίου 2026 και εύχομαι μέσα απ' τη. Καρδιά μου να έχουμε ένα όμορφο ταξίδι  @melitiniღ με μπαλόνια η υποδοχή σου.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...