Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα. Κανένα απ τα δύο δεν γονιμοποιηθηκε καν;! Και θα κάνεις ξανά ωοληψια τα υπόλοιπα, σου ειπε; Μακάρι να είναι τυχερά αυτά!  Με φεμαρα πηγες μόνο κ μεγάλωσες 5; 
    • Ωωωωω δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρυσι ήμουν σε αυτήν την ομάδα κ τώρα ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε κ το τρίτο θαυματακι μας μόλις 4 μηνών μαζί μας!    Με το καλό ελπίδα κ σε σένα το τρίτο παιδάκι 🩷🩷🩷🩷🩷 όταν θα μαζεύονται γύρω σου θα νιώθεις τόσο μα τόσο γεμάτη!    με το καλό κ στα υπόλοιπα κορίτσια να κρατήσουν υγιή μωράκια στην αγκαλιά τους!    Μόνο χαρές τίποτα άλλο 🎉🎉🎉
    • Τα τεστ σου δείχνουν όταν είναι θετικό ότι τις επόμενες ώρες ή μέρες θα γίνει ωορρηξία .. καλό είναι όταν δεις την έντονη γραμμή να έχεις επαφές κάθε μέρα και συνεχίζεις τα τεστ ωορρηξίας για να δεις πότε η γραμμή θα αρχίσει να πέφτει σε ένταση όταν η γραμμή αρχίζει να πέφτει σημαίνει πως το ωάριο απελευθερώθηκε άρα έχεις ωορρηξία.. το ωάριο ζει 24 ώρες.. εγώ πχ έχω 2 μέρες έντονο τεστ και μετά πέφτει η ένταση της γραμμής οπότε έχω επαφές 5 μερες συνεχόμενα για να πιάσω όλο το γόνιμο παράθυρο τις 2 μέρες που έχω έντονο τεστ και τις επόμενες 3 μέρες που το τεστ αρχίσει και ξεθωριάζει ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν την έχω χάσει .. 
    • Προς το παρον απογοητευση! Δεν ηταν καλο για γονιμοποιηση!  παμε για επομενες ωοληψιες, αν και απογοητευτηκα πληρως.. υποτιθεται οτι αυτα του φυσικου κυκλου ειναι πιο ποιοτικα
    • Κορίτσια η περίοδος μου κάνει πάλι κάτι κουλά..τον προηγούμενο μήνα ξεκίνησα να έχω καφέ 8 μέρες πριν την αναμενόμενη..κύκλος 26-27 μέρες..αυτό το μήνα βρήκα θετικό τεστ την 10η μέρα..λέω οκ θα μου έρθει 2-3 μέρες νωρίτερα..χθες ξαφνικά ήρθαν λίγα καφέ και σήμερα έχω πονάκια χαμηλά και πριν είδα ελάχιστο αίμα στο σερβιετακι..και σήμερα Κυριακή θα είμαι 23η μέρα..τι την έχει πιάσει; Όχι τίποτα άλλο, μου χάλασε και το μπάνιο αύριο 🫣🤧
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...