Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Έχω ΠΗΤ 17/6 αλλά αποκλείεται να φτάσω εκεί πιστεύω..κ στο πρώτο γέννησα φυσιολογικα στις 38 εβδομάδες..είναι 27 μηνών περίπου..
    • Καλώς ήρθες στην παρέα μας ☺️ με το καλό το μωράκι σου ! Πότε έχεις ΠΗΤ; το πρώτο παιδάκι σου πόσο είναι; Και εγώ πριν την αυχενική δεν το είχα πει σε κανέναν.. όταν νιώσεις έτοιμη θα το πεις και εγώ κάπως «άργησα» να το πω αυτήν την φορά κάποιοι γνωστοί και φίλοι το μάθανε πριν λίγες μέρες τώρα το ξέρουν όλοι πλέον 
    • Καλησπέρα κορίτσια...εγώ εχθές έκανα αυχενική.ειμαι για Ιούνιο αλλά μπήκα εδω να τα λέμε..μέχρι εχθές δεν το είχα πει πουθενά...τώρα το είπα...όχι ομως στη δουλειά που θα αργήσω αρκετά να το πω...εμάς μας είπε 70-80% αγοράκι αλλά το ίδιο ακριβώς μας είχε πει κ στο πρώτο που εν τέλει ήταν κοριτσάκι..δεν έχουμε ωστόσο καμία προτίμηση...με το καλό σε όλες...
    • Καλά είμαστε!!! Εσείς;;; Ο μπόμπιρας μεγαλώνει μια χαρά!! Ξεκίνησαν κ τα δίδυμα σχολείο τη Δευτέρα κ ο άντρας μου δουλειά οπότε βρίσκουμε ρυθμούς σιγά σιγά. Απλά με τα ταπεράκια κ την όλη προετοιμασία φαγητών για όλους (δίδυμα κ σύζυγος) μπορώ να πω ότι κουράζομαι περισσότερο… Να φανταστείς ότι έλεγα μέχρι τη Δευτέρα πως είμαι περδίκι κ ήθελα να ξεκινήσω γυμναστική… Εσύ είσαι που το λες;!;!;!;; Πονάω στην τομή αυτές τις μέρες.. Τεσπα θα περάσει. @Eir_ma τι κάνετε κορίτσι μου;; Από χθες σε σκέφτομαι, ήρθε το θηλαστρο!! Λοιπόν είναι εξαιρετικό!!! Απλά θέλει προσοχή να μπει σωστά η θηλή (εχθές δεν τις έβαλα σωστά τη 2η φορά κ δεν έβγαλα σταγόνα..) τεσπα το βρίσκεις αυτό. Δεν ξέρω τι ποσότητες βγάζεις με το νοσοκομειακό εγώ εχθές μετά από θηλασμό την πρώτη φορά έβγαλα 30ml, σήμερα το πρωί τη μια 80ml κ την άλλη 60ml πάλι μετά από θηλασμό κ τώρα το βράδυ 170ml😱. Εμενα με καλύπτει πλήρως καθώς θέλω να του δίνω ένα μπιμπερό τη μέρα για να το μάθει ουσιαστικά κ να μην έχω θέματα μετά αλλά κ για λίγη ευελιξία να μπορώ ν τον αφήσω κ να πάω γι καμμία δουλειά.
    • Αχ τι ωραία μαθατε το φύλο ! Ελα μπράβο με το καλό το κοριτσάκι σας λοιπόν 🥰 🩷 εγώ έχω καταγωγή από δυτική Μακεδονία ☺️ αλλά είμαι ερωτικός μετανάστης και ήρθα Πελοπόννησο  Εγώ Αθήνα είχα πάει μόνο για να γεννήσω τώρα το δημόσιο που πάω είναι 1,5 ώρα από το χωριό που μένω 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...