Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το φύλο επιβεβαιωνεται στη Β επιπέδου όχι στην αυχενική! Είναι πολύ νωρίς στην αυχενική! Πιθανώς να φανεί αν έχεις αγοράκι αλλά και πάλι αυτό με επιφύλαξη στο λένε καθώς μπορεί μετά να σου βγει κορίτσι! 

Δημοσίευση

Στην αυχενική μου ειπαν κατα 90% κοριτσι και μετα στην β επιπεδου ειδαμε ξεκαθαρα οτι ηταν αγορι. Οποτε κρατα μικρο καλαθι για το φυλο τωρα στην αυχενικη. Εμεις το ειχαμε σιγουρακι και μετα σοκαριστηκαμε λιγουλακι χαχα. Εχω σκοπο πρωτα ο θεος σε 2η εγκυμοσυνη να τους ζητησω να μην το μαθω μεχρι τη β επιπεδου. 

Δημοσίευση

Συμφωνώ ότι με την αυχενική δεν σου ξασφαλίζει με σιγουριά ότι θα ξέρεις το φύλο. Εμένα μου είχαν πεί αγόρι αλλά στην Β επιπέδου φάνηκε ξεκάθαρα ότι είναι μπέμπα!  Μην βιαστείς να ψωνίσεις ούτε μη δέσεις σκοινί κορδόνι ότι σου πούν.  Σημασία έχει να είναι όλες οι μετρήσεις φυσιολογικές γιατί είναι πολύ σημαντικός υπέρηχός.  Με το καλό και καλη επιτυχία!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mimadimi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ποια απο της μανουλες είδαν το φύλο στην αυχενική διαφάνεια; Σε μια βδομάδα θα την κάνω και μου είπαν ότι θα ξέρω και το φύλο. Τώρα είμαι στην 12+2 ?

Στην αυχενικη σου λέει ο γιατρός κάποιες πιθανότητες Όχι βέβαια 100%.εμένα μου είπε κατά 95%αγόρι και όντως έτσι ήτανε το επιβεβαιώσαμε ένα μήνα αργότερα.

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Mimadimi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ποια απο της μανουλες είδαν το φύλο στην αυχενική διαφάνεια; Σε μια βδομάδα θα την κάνω και μου είπαν ότι θα ξέρω και το φύλο. Τώρα είμαι στην 12+2 ?

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είδαμε το φύλο στον 5ο γιατί ο μικρός μας είχε γυρισμένη την πλάτη και δεν ήθελε να μας αποκαλυφθεί ? Και την αυχενική με το ζόρι την κάναμε για να καταλάβεις. Στην δεύτερη τώρα μας τα έδειξε όλα στην αυχενική και πολύ ξεκάθαρα. Είναι δλδ καθαρά θέμα στάσης σώματος του μωρού την ώρα της εξέτασης και εμπειρίας του υπερηχογραφιστή να μην μπερδέψει το ομφάλιο με τα γεννητικά όργανα ? Σε κάθε περίπτωση όπως είπαν και οι άλλες κοπέλες μέχρι την β επιπέδου θα το ξέρεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Mimadimi είπε:

Εμάς την 6η βδομάδα από τους παλμούς μας είπε ο γιατρός ότι συνήθως οι αργοί παλμοί σημαίνει αγοράκι (αν κι εγώ δεν πιστεύω ότι ισχύει αυτό πάντα). Στην αυχενική μας είπαν με επιφύλαξη αγοράκι και 2,5 βδομάδες μετά την αυχενική μας είπαν σίγουρα αγοράκι και μας το έδειξαν και σε 3D. Βέβαια εμένα το μωράκι είναι μιά βδομάδα μεγαλύτερο.

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Nikoleta... είπε:

Εμάς την 6η βδομάδα από τους παλμούς μας είπε ο γιατρός ότι συνήθως οι αργοί παλμοί σημαίνει αγοράκι (αν κι εγώ δεν πιστεύω ότι ισχύει αυτό πάντα). Στην αυχενική μας είπαν με επιφύλαξη αγοράκι και 2,5 βδομάδες μετά την αυχενική μας είπαν σίγουρα αγοράκι και μας το έδειξαν και σε 3D. Βέβαια εμένα το μωράκι είναι μιά βδομάδα μεγαλύτερο.

Και εγω θελω να μου πει τθν 6η εβδομαδα αλλα συνηθως δν λενε!εσεις του το ζητησατε να σας πει?

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η vasiliki30 είπε:

Και εγω θελω να μου πει τθν 6η εβδομαδα αλλα συνηθως δν λενε!εσεις του το ζητησατε να σας πει?

Ρώτησε ο σύζυγός μου. Αλλά και να σου πει δεν πιστεύω ότι ισχύει πάντα αυτό με τους παλμούς. Άμα θες όμως ρώτα τον. Πιο καλά θα δουν στην Αυχενική, αλλά κι εκεί δεν είναι 100% σίγουρο. 

Έκανα λάθος. Είδαμε καρδούλα την 6η βδομάδα αλλά αυτό με τους παλμούς μας το είπε την 9η βδομάδα.

Δημοσίευση
στις On 5/5/2019 at 11:14 ΜΜ, ο/η Mimadimi είπε:

Εμένα στην Αυχενική μου είπαν 80% κορίτσι. Αυτός που την έκανε ήταν και πιο σίγουρος. Και τελικά ήταν όντως κορίτσι! 

• 4 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Στο σπίτι σας θα ηρεμήσετε και θα μπουν όλα σε μια σειρά! Θυμάμαι τη μέρα που γέννησα το αγοράκι μου που όλο το πρωί ήταν εκεί ο άντρας μου, οι γονείς μου, ήρθε και η αδερφή μου και η κολλητή μου και ήταν όλα χαρούμενα και φωτεινά. Και το βράδυ, έφυγαν όλοι, μείναμε οι τρεις μας στο μισοσκόταδο και είπαμε "και τώρα;!". Όλο το βράδυ προσπαθούσα να μην με πάρει ο ύπνος γιατί τον είχα μόνο πάνω μου για να κοιμηθεί και να θηλάσει. Τώρα το σκέφτομαι και αναπολώ αλλά τότε θυμάμαι να σκέφτομαι τι πρέπει να κάνω, τα κάνω καλά;; 🥹🥹 Υπέροχες, αϋπνες, κουραστικές και απαιτητικές μέρες που περνάνε γρήγορα και ανυπομονώ να ρουφήξω κάθε εξαντλητική στιγμή που θα είναι γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη. Κουράγιο λοιπόν, είναι δύσκολο, το ξέρουμε όλες. Γκρινιαξε, μίλα, μην κρατάς τα συναισθήματα μέσα σου και δώσε πολλά φιλιά σε αυτά τα μικρά γλυκά πατουσακια ❤️ Χθες βράδυ λέγαμε γενναω, είχα συσπάσεις δυνατές αλλά όχι σαφώς περιοδικές και ο γιατρός μου είπε να μην πάμε ακόμα στο μαιευτήριο και κουραστω άδικα αλλά να πάμε αμέσως αν πυκνώσουν η αν έχω αίμα η πάρα πολύ πόνο. Κοιμήθηκα και το βράδυ είχα μόνο πονακια, ηρέμησα μετά. Με είδε τώρα το πρωί που όμως δεν πονούσα πλέον τόσο αν και ακόμα πονάω λίγο και είπε ότι έχω 1-2 διαστολή και ότι αυτή η λανθάνουσα φάση μπορεί να κρατήσει και μια βδομάδα ακόμα! Για να δούμε πως θα πάει... Εσύ Ρένα πως πας; Πόσο είσαι τώρα;
    • Εεε ναι όταν είναι ενας γιατρος τι κανεις η γέννα ήταν πιο επείγον.. Ναι ισχύει και εμένα τα λεφτά του γιατρού δεν με πείραζαν αλλά το να πληρώσω ξανά ιδιωτική κλινική τόσα που θέλουν δεν τα ξανά δίνω  Ααα οπότε θα ξανά πας εμβρυολογο για έλεγχο και θα σου πει αν χρειαστεί να κάνεις νιπτ; θα περιμένουμε νέα σας.. εμένα μου είπε σε ένα μήνα να ξανά παω για υπέρηχο.. τώρα περιμένω να πάω εμβρυολογο και εγώ να έχουμε μια καλύτερη εικόνα του μωρού γιατί ούτε βάρος δεν έχει μετρήσει 
    • @Xristina_B εγώ είμαι του Ιουνίου αλλά επειδή δεν υπάρχει ομάδα μιλάω στου Μαϊου κι εδω..έχω κάνει αυχενική..όλα καλά αν κ ο γιατρός θέλει να ξαναδεί την καρδιά γτ λόγω μεγέθους κ θέσης του μωρού δεν μπορούσε να κάνει τις μετρήσεις που ήθελε...την Τετάρτη λοιπόν έχουμε την εξέταση.. εύχομαι να είναι όλα καλά στην αυχενική, ενημέρωσε μας.. πραγματικά πολύ δύσκολο αυτό π περνάς με τους εμετούς...
    • @Elk αυτες τις βλακείες έχει το δημόσιο νοσοκομείο.... αλλά ειλικρινά τόσα λεφτά που θα γλυτώσεις από το ιδιωτικό.εμενα τα χρήματα του γιατρού δεν με νοιάζουν καθόλου αλλά του μαιευτηρίου ειλικρινά τα θεωρώ πεταμένα... εμείς την Τετάρτη έχουμε ραντεβού στην Αθήνα με τον εμβρυολογο,γτ ήθελε στην αυχενική από 16-18 εβδομάδα να δει πάλι την καρδιά..θα είμαι ακριβώς 17 εβδομάδων...κ μετά έχω ραντεβού με τον γιατρό μου....
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ;  εγώ σήμερα πήγα γιατρό αλλά δυστηχως είχε πάλι γέννα και δεν με είδε  με είδε πάλι μια ειδικευόμενος δεν έκανε πολλές μετρήσεις είναι η αλήθεια για αγόρι μου είπε κατά 90%  τώρα θα κανονίσω για β επιπέδου σε 1 ή 2 βδομάδες να δει λίγο ο άντρας μου πότε μπορεί με την δουλειά 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...