Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δημιουργία κυστεων μετά από από παλλινδρομη κύηση και αποξεση


Recommended Posts

Κορίτσια μπυ καλησπέρα για ακόμη μια φορά. Στις 5 Απριλίου έκανα απόξεση μετά από παλλινδρομη κύηση στη δέκατη βδομαδα. Επειδή είχα κάτι ενοχλήσεις πήγα εχθές στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι έχω μια κύστη δεξιά και μια αριστερά. Η μεγαλύτερη είναι περίπου 3,9 cm. Παλιότερα δεν είχα ανάλογο πρόβλημα. Πήρα τηλέφωνο το γυναικολόγο στην Ελλάδα, γιατί ζω Γερμανία και μου είπε ότι είναι σύνηθες φαινόμενο μετά από όλα αυτά που έχει πάθει το σώμα μου και ότι πρέπει να πάρω προγεστερονη για δέκα μέρες ώστε να τις βοηθήσω να σπάσουν και να αποβληθούν. Είχε καμία σας ανάλογη εμπειρία; Τι να κάνω;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοπελα μου, εγω εχω 15 μερες καθυστερηση και ο γιατρος μου βρηκε 2 κυστες επισης, δεξια και αριστερα. Πηρα 5 μερες προγεστερονη και περιμενω να μου ερθει η περιοδος... εχω αρκετους πονους και ενοχλησεις ολη μερα και επισης φοβαμαι πολυ για το τι θα γινει αμα σπασουν. οταν επιτελους μου ερθει ισως παρω αντισυλλυπτικα για ενα κυκλο. Να κανεις αυτο που σου λεει ο γιατρος σου και υπομονη... Σε νιωθω απολυτα.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ πραγματικά το τι περνάω τον τελευταίο καιρό δε λέγεται... εσένα ποσα εκατοστά είναι ξέρεις;! Πάντως τώρα ο Έλληνας πάλι γιατρός που πήγα στη Γερμανία μου είπε ότι η προγεστερονη δεν παίζει κανενα ρόλο και πρέπει να περιμένουμε και να τις παρακολουθούμε. Αλήθεια δεν ξέρω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...