Μετάβαση σε περιεχόμενο

Pepino

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  23
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

4 Neutral

Σχετικά με Pepino

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Αχ πραγματικά το τι περνάω τον τελευταίο καιρό δε λέγεται... εσένα ποσα εκατοστά είναι ξέρεις;! Πάντως τώρα ο Έλληνας πάλι γιατρός που πήγα στη Γερμανία μου είπε ότι η προγεστερονη δεν παίζει κανενα ρόλο και πρέπει να περιμένουμε και να τις παρακολουθούμε. Αλήθεια δεν ξέρω.
 2. Κορίτσια μπυ καλησπέρα για ακόμη μια φορά. Στις 5 Απριλίου έκανα απόξεση μετά από παλλινδρομη κύηση στη δέκατη βδομαδα. Επειδή είχα κάτι ενοχλήσεις πήγα εχθές στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι έχω μια κύστη δεξιά και μια αριστερά. Η μεγαλύτερη είναι περίπου 3,9 cm. Παλιότερα δεν είχα ανάλογο πρόβλημα. Πήρα τηλέφωνο το γυναικολόγο στην Ελλάδα, γιατί ζω Γερμανία και μου είπε ότι είναι σύνηθες φαινόμενο μετά από όλα αυτά που έχει πάθει το σώμα μου και ότι πρέπει να πάρω προγεστερονη για δέκα μέρες ώστε να τις βοηθήσω να σπάσουν και να αποβληθούν. Είχε καμία σας ανάλογη εμπειρία; Τι να κάνω;
 3. Pepino

  Γιατί το σποράκι μας;

  Εύχομαι να πάνε όλα κατ´ευχήν!!!
 4. Pepino

  Γιατί το σποράκι μας;

  Ναι κι εμενα μου είπε αυτός ο γυναικολόγος πως παγκοσμίως πλέον υπάρχουν γραπτές οδηγίες ότι προφυλακτικά πρέπει να παίρνει η έγκυος ένα Σαλοσπίρ και κατά την ένατη βδομάδα άμα τα αποτελέσματα βγουν αρνητικά και δεν υπάρχει περίπτωση θρομβοφιλιας απλά σταματάει το χάπι. Τι να πω δεν ξέρω, ο καθένας λέει ότι θεωρεί αυτός σωστό και πολλες φορές οι απόψεις διίστανται.
 5. Pepino

  Γιατί το σποράκι μας;

  Έκανα σε ένα κέντρο υπογονιμότητας και περιμένω να βγουν, αλλά μετά πήγα σε αυτόν και μου είπε ότι αυτοί το μόνο που κάνουν με αυτές τις εξετάσεις είναι να μας παίρνουν λεφτά. Διότι καμία εξέταση θρομβοφιλιας δεν μπορεί να αποδείξει θρομβοφιλια παρά μόνο όταν μια γυναίκα είναι έγκυος στην ένατη βδομαδα. Τι να πω ο καθένας λέει τα δικά του και δεν έχω ιδέα ποιον πρέπει να εμπιστευόμαστε και ποιον όχι πλέον.
 6. Pepino

  Γιατί το σποράκι μας;

  Ευχαριστώ παρά πολύ! Κι εμενα τώρα ο γυναικολόγος που πήγα στην Ελλάδα μου είπε ότι ίσως πρέπει προληπτικά να κάνουμε μέχρι την ένατη βδομαδα αντιπηκτικες και αφού στην ένατη αποκλείσουμε τη θρομβοφιλια, να τις σταματήσουμε... εύχομαι να πάνε και σε μας καλά τα πράγματα και σύντομα να έχουμε θετικά νέα!
 7. Pepino

  Γιατί το σποράκι μας;

  Αυτό θα κάνω!!! Η ψυχούλα μου που θυσιάστηκε θα δώσει την ευκαιρία στο επόμενο νινακι να έρθει σε αυτόν τον κόσμο και εύχομαι να τα καταφέρουμε σύντομα... ☺️
 8. Pepino

  Γιατί το σποράκι μας;

  Ποτε ψυχή μου, ποτε. Η απώλεια του παιδιού ποναει όσο τίποτα στον κόσμο... τέτοιο πόνο ούτε στον εχθρό μου δεν εύχομαι. Δεν θα ξεχάσεις ποτε, αλλά κάποια στιγμή θα βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις για να μπορέσεις να προσφέρεις ζωή σε μια νέα ψυχούλα... τι να πω τα λόγια είναι περιττά όταν μια μάνα θρηνεί. Βγάλε τον πόνο από μέσα σου, μέχρι να χαλαρώσει η ψυχούλα σου. Δε μπορεί κάποια στιγμή θα ξυπνήσεις και όλα θα ναι ένα κακό παρελθόν, μια ανάμνηση που η ζωή θα σου χει χαρίσει μεν, αλλά που ο χρόνος θα χει ξεθωριάσει δε. Συνέχισε να αγαπάς τα αγγελούδια σου και να χαρίζεις ζεστασιά στην ψυχούλα τους...
 9. Pepino

  Γιατί το σποράκι μας;

  Πραγματικά είσαι ήρωας. Και το ότι κατάφερες να σταθείς στα πόδια σου, σε κάνει μια αξια μελλοντική μανούλα, που θα χει οπλιστεί με σθένος για να στηρίξει τα πλασματάκια της με όλη της τη δύναμη σε ο,τι κι αν χρειαστουν! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και αυτό είναι που μου δίνει κουράγιο. Ελπίδα και πίστη.
 10. Pepino

  Γιατί το σποράκι μας;

  Να σου ζήσουν!!! Ο θεός να τα χει πάντα γερά!!! Δε φαντάζεσαι τι βάλσαμο είναι τα λόγια σου στην ψυχή μου. Από χθες θρηνω με τον άντρα μου. Κι αυτός ο καημένος είναι πολύ χάλια. Εύχομαι το αγγελούδι μας να ναι καλά εκεί ψηλά. Λυπάμαι απλά που το άφησα μόνο του και δεν μπόρεσα να το προστατεύσω. Εύχομαι απτην ψυχή μου να μπορέσω κι γω κάποια στιγμή να γράφω λόγια χαράς εδώ! Ευχαριστώ!
 11. Pepino

  Γιατί το σποράκι μας;

  Θα το προσπαθήσω... είναι πολύ φρέσκο ακόμη... σ’ευχαριστω πολύ... και εύχομαι σύντομα να γράφουμε εδώ λόγια χαράς!
 12. Pepino

  Γιατί το σποράκι μας;

  Σ’ευχαριστω πολυ😢
 13. Pepino

  Γιατί το σποράκι μας;

  Ποσο δύσκολο όλο αυτό;! Από που αντλείς κουράγιο κορίτσι μου; Εύχομαι ο Θεός να μας αξιώσει όλες να βιώσουμε το θαύμα της μητρότητας με υγιή και ευτυχισμένα παιδάκια.
 14. Pepino

  Γιατί το σποράκι μας;

  Εύχομαι να πάνε όλα κατ’ευχην! Και η μικρή σας ψυχούλα να σας δώσει απέραντη ευτυχία!!!
 15. Pepino

  Γιατί το σποράκι μας;

  Αχ κορίτσι μου... ποσο πιο δύσκολο είναι αυτό που βίωσες... εύχομαι να σαι καλά απτά βάθη της ψυχής μου...
×
×
 • Προσθήκη...