Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ζήσε Μάη μου να δεις σποράκια

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έτσι για να λέμε κ καμιά βλακεία δείτε τι μέλει γενέσθαι!

https://www.lifo.gr/print/star-fax/236275/starfax-oi-eikonografimenes-provlepseis-tis-evdomadas-9-16-05-2019

Στο ζυγό (που είμαι) λέει ότι θα κάνει παιδί! Ορίστε! λύθηκε το θέμα! φίλες ζυγοί τον δέσαμε το γάιδαρο!

Δημοσίευση

Καλημέρα κι απο εμένα! Ομορφη μέρα κορίτσια μου! Με αισιοδοξία και πίστη!!!!!!!! Ερχεται το καλοκαιράκι& μαζι του θα φέρει πολλές ομορφες αγκαλίες και πολλα μωρουδέλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σας φιλω γλυκά ολες! ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tokyo είπε:

Έτσι για να λέμε κ καμιά βλακεία δείτε τι μέλει γενέσθαι!

https://www.lifo.gr/print/star-fax/236275/starfax-oi-eikonografimenes-provlepseis-tis-evdomadas-9-16-05-2019

Στο ζυγό (που είμαι) λέει ότι θα κάνει παιδί! Ορίστε! λύθηκε το θέμα! φίλες ζυγοί τον δέσαμε το γάιδαρο!

Καλημερα!! Ζυγος και εγω και ο αντρας μου λες να με πιανει και απο τις δυο πλευρες??? Χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Jesabell είπε:

Καλημέρα κι απο εμένα! Ομορφη μέρα κορίτσια μου! Με αισιοδοξία και πίστη!!!!!!!! Ερχεται το καλοκαιράκι& μαζι του θα φέρει πολλές ομορφες αγκαλίες και πολλα μωρουδέλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σας φιλω γλυκά ολες! ?

Καλημερα!! Μια ομορφη μερα να εχουμε!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια,

Νομιζω οτι εχασα και τον Μαιο παω για Ιουνιο και βλέπουμε.. αν προλάβω δηλαδη να κανω την εωσωσματικη. Δεν αδιαθετησα αλλα εχω ολα τα συμπτματα και πονοκεφαλο που εχω τα τελευταια χρόνια ως καινουργιο συμπτωμα περιοδου. Τι να πω μακαρι να κανω λαθος.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η ILIANA86 είπε:

Καλημέρα κοριτσια,

Νομιζω οτι εχασα και τον Μαιο παω για Ιουνιο και βλέπουμε.. αν προλάβω δηλαδη να κανω την εωσωσματικη. Δεν αδιαθετησα αλλα εχω ολα τα συμπτματα και πονοκεφαλο που εχω τα τελευταια χρόνια ως καινουργιο συμπτωμα περιοδου. Τι να πω μακαρι να κανω λαθος.

Καλημερα!! Εσυ ειπαμε περιμενεις μεχρι Δευτερα!! Παντως αυτο με τον πονοκεφαλο με πιανει και μενα τον τελευταιο καιρο αλλα οχι καθε φορα..

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Κύνθια είπε:

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε???

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κύνθια είπε:

Προχτες Δευτερα ημουν στην 30η μερα..ακομα ερχεται χαχαχ

Εγω 31η είμαι άλλα θεωρητικά βάση μικρότερου κύκλου περιμένω 11/5 ή αλλιώς 13/5 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κύνθια είπε:

Ναι εκανα Δευτερα αρνητικο....δν ξερω τι κυκλο εχω...εχω πολ.ωοθ τον τελευταιο καιρο ειχα 29 μερες κυκλο...

Περίμενε το μεγαλύτερο κύκλο που έχεις κανει ως τώρα αν περάσεις και εκείνο μιλά με τον ιατρό σου 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Περίμενε το μεγαλύτερο κύκλο που έχεις κανει ως τώρα αν περάσεις και εκείνο μιλά με τον ιατρό σου 

Σε ευχαριστω...αυτο ειπε και ο γιατρος να παω λεει Δευτερα για χοριακη αν δν ερθει...θα ειμαι τοτε 37η μερα...εχω τσαντιστει με την περιοδο μου

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Κύνθια είπε:

Σε ευχαριστω...αυτο ειπε και ο γιατρος να παω λεει Δευτερα για χοριακη αν δν ερθει...θα ειμαι τοτε 37η μερα...εχω τσαντιστει με την περιοδο μου

Σε Καταλαβενω απόλυτα κάνει και κύκλο 177 ημερών οπότε σε νιώθω...!!!!!! Σου εύχομαι θετική χοριακη αν δεν έρθει....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ILIANA86 είπε:

Καλημέρα κοριτσια,

Καλημέρα κορίτσια μ τι κάνετε? Εχθές μου ήρθαν τα τεστ ωορρηξίας διάβασα το χαρτί κ όλα οκ από αύριο ξεκινάω δυναμικά ?ποια κορίτσια ξεκινάνε σαν εμένα??? 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Σε Καταλαβενω απόλυτα κάνει και κύκλο 177 ημερών οπότε σε νιώθω...!!!!!! Σου εύχομαι θετική χοριακη αν δεν έρθει....

Σε ευχαριστω...μονο αν ειναι θετικη θα την συγχωρησω με αυτα που μου κανει παλι...γτ τωρα τελευταια ερχοταν

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Ελενακι12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μ τι κάνετε? Εχθές μου ήρθαν τα τεστ ωορρηξίας διάβασα το χαρτί κ όλα οκ από αύριο ξεκινάω δυναμικά ?ποια κορίτσια ξεκινάνε σαν εμένα??? 

Καλή επιτυχία!!!!!!!????

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα,

παιρνει καμια απο εσας που ειναι σε φάση προσπαθειας φυλλικο οξυ? εγω το παιρνω απο μονη μου οποτε το θυμαμαι. Ο γιατρος μου λεει πως ειτε το παιρνεις ειτε οχι δεν εχει και καμια σημασια  Αλλα γενικα εχω διαβασει οτι κανει καλο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @pennakiΜε το καλό κορίτσι μου, όλα να πάνε τέλεια κ να πάρετε αγκαλίτσα το μωράκι σας!!!! Μην σκέφτεσαι άλλο τη διαδικασία, πάει περασε κ ούτε επηρέασε καπου, η εμφύτευση γίνεται λίγο αργότερα οπότε να είσαι χαρούμενη κ με θετική σκέψη!! Εγώ τους μιλούσα (3 είχαμε βάλει, 1 εμφυτευθηκε) αλλά χαιδευα κοιλιτσα απο την αρχή κ τους μιλούσα. 😜 Σε όλες κορίτσια μου να είναι αυτή η προσπάθεια η τυχερή!!! 💕  Εμένα από χάπια μου μείωσε το utrogestan, από 6 την ημέρα το έριξε στα 4. Και πάλι πολλά μου φαίνονται αλλά αυτός ξέρει καλύτερα.. Απλά αγχωνομουν γιατι τα καταπίνω κ μηπως επηρέασαν το συκώτι, αλλά ευτυχώς βγήκαν καλές οι εξετάσεις. Μονο σίδηρο δεν παίρνω ακόμη, μαγνήσιο, ασβέστιο και φολικο παίρνω. Διανύω την 24 βδομάδα.  (Σορρυ αλλά εχω χάσει επαφή γιατί είχα φρικάρει που δεν καταλαβαινα το μωρό κ έπεφτα όλο σε δυσάρεστα οποτε δεν έμπαινα πουθενά..) 
    • Γειά σας κορίτσια μου!!! Μα τι ευχάριστα νέα που διαβαζω!!!! Με το καλό τα μπεμπακια μας!!!!  Συγγνώμη που χάθηκα τόσο καιρό!!! Εμειε κάναμε την β επιπέδου 30/10, αλλά ο μπέμπης δεν καθόταν καλά κ πήγαμε κ σε εμβρυοκαρδιολογο για υπέρηχο την επόμενη μέρα για να δει μια τομή στην καρδιά που δεν έβλεπε ο άλλος κ όλα είναι τέλεια!!!  Απλά άργησα να το αισθανθώ κ είχα φρικάρει κ σταμάτησα να διαβάζω πράγματα στο ίντερνετ γιατί όλες οι άλλες το ενιωθαν νωρίς κ αγχωνομουν.. Όπως κ πέφτω κ σε δυσάρεστα πανω κ ειπα να απέχω κ από αυτά..  Όμως τον ένιωσα την Κυριακή 7 το πρωί, 23 προς 24 βδομάδα, ξύπνησα κ ήταν σαν να έκανε σεισμό στο κρεβάτι κάτω από τη μέση μου. Ξύπνησα κ τον άντρα μου κατευθείαν να βάλει το χέρι στην κοιλίτσα αλλά ακόμη δεν μπορείς να τον αισθανθείς από πανω... Ε, ήταν να μη τον νιώσω. Τώρα δε με αφήνει σε ησυχία. Βράδυ 3, 4 η ώρα... Το πρωί πάλι 7 και.... Όχι ότι με ενοχλεί το καημένο χαδακια κάνει.. Αλλά εγώ χαίρομαι κ γελάω μόνη μου σαν τη χαζή κ μετά έχω υπερένταση. Τη μέρα κάθομαι κ κάνω κ συζητήσεις μαζί του.. Παντως πρέπει να κάνει συνέχεια κολοτουμπες εκεί μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς.. 😂 🤣 😂  Ρε κορίτσια τι θαύμα ειναι αυτό που ζούμε!!!!!! 😊  Εγω τον ρώτησα για το εμβόλιο της γριπης κ είπε αυτό πρέπει να το κάνω τώρα κ για μετά θα τα πούμε αργοτερα.. Οπότε το έκανα. Λογικά θα μου πει να κάνω κ τα άλλα 2 που είπατε. Όσο για ψώνια δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε βαψαμε το δωμάτιο.. Κ ούτε θα το βάψουμε άμεσα γιατί θα μαζεύει και ελιές ο άντρας μου όποτε είμαι λίγο ζεν... Χαζεύω διαφορά αλλά δεν έχω πάει καν να δω. Δεν έχουμε κ ένα μαγαζί της προκοπής εδώ στο Αγρίνιο.. 
    • Κουράγιο, εύχομαι όλα να πάνε καλά, έχουμε περάσει το ίδιο.... Εμένα 4 ημερών και είχε κολλήσει μέσα στη ΜΕΝΝ. Πού γεννήσες;
    • Όχι ρε κορίτσι μου αν είναι δυνατόν!!! Πώς είναι το μωρό; Μπήκε μονάδα ; 
    • Κοριτσια μου τι κανετε; Πηγαμε στον γιατρο σημερα ειδαμε την μπεμπα 🩷 ειναι ολα καλα. Την δευτερα θα τον πάρω για να μου κλεισει το ραντεβου για την β επιπεδου. Μαλλον στις 26/11 θα το κανουμε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...